תודה רבהלהילה ולשי על התמיכה
תמרים1 אני מצרה מאוד על כך שכך את מרגישה, אבל כמו שאמרו לך כאן כולנו עושים את מלאכת הקודש הזו על חשבון החיים והזמן הפרטי שלנו, האמיני לי שאני מזיזה הצידה כל דבר פרטי/אישי ופועלת לטובת מי שזקוק לי ימים כלילות, אבל אני לאיכולה להרים משאות כבדים ואני עושה מאמצים אדירים למצוא רכב מתאים, וגם אז אנחנו בבעיה מי ירים יוריד יעביר, את צריכה וכולם צריכים להבין שאת העבודה הזו שהיא דרך חיינו אנחנו עושים אחרי יום העבודה שממנו אנחנו מתפרנסים, אז רק מעט סבלנות אני מבינה את התסכול אבל אנא ממך הפורום הזה כולו נתינה וכולו מהלב לא אנא שמרי לנו על הפינה הזו כך כמות שהיא, ואני מבטיחה לך שברגע שתפתר בעיה ההובלה גם את תהיי בין אלו שכבר נהנים תנו לנו צ'אנס חברים תעזרו לנו לעזור לכם, כל הערה כזו מוציאה רוח מהמפרשים, לא לי אני משוריינת, אבל דעי לך שחברת ההובלות שעשתה לנו את כל ההעברות בכל הארץ ויש להם מכוניות גדולות והרבה נהגים וכולם עשו את העבודה מכל הלב, ויעידו על כך כל מי שביקר אצלהם אחד הנהגים, נשברו התעייפו, מה לעשות אנחנו צריכים למצוא משהו אחר שיעשה את זה עבורנו, לחילופין אני מנסה לארגן תרומה של רכב גדול תרומה של רכב שישמש אך ורק אותנו, ואז מה? נניח שאקבל את התרומה הזו? מי יחזיק את הרכב ומי ירים יוריד יסבל? אז יקירה סבלנות גם אליך נגיע. פנינה