זה כזה מעצבן!

batel500

New member
זה כזה מעצבן!

אני באמת חושבת שצריך לעשות פעם שיחה של אלמנים\ות ויתומים\ות ביחד. אמא נכנסה לצ'אט לשיחה של אלמנים ואלמנות ואז היא הלכה וזה נשאר פתוח כי היא ביקשה שאני לא אסגור, ואמרתי שאני אצטרף לשיחה מה כבר יכול להיות, ואז המנהלת פורום שלהם אמרה שזו שיחה ללא ילדים ושהיא תעיף אותי.. אז אמרתי לה שזה באמת דפוק שהם שומרים הכול לעצמם הרי חוץ מטבעת וסביר להניח שחשבון בנק משותף ואולי אהבה זה הדבר היחיד שהיה בינהם. ולנו יש איתם קשר דם, אמרתי לה שכדי לה לנסות לראות את זה מנקודת המבט שלנו ולא להסתכל על זה מגבוה ככה. ואז יצאתי. אני באמת חושבת שאנחנו צריכים לעשות שיחה כזאת פעם.

eshkolit32

New member
איזה צירוף מקרים...לא תאמיני אבל

בדיווק היה לי היום דיבור (או יותר נכון התכתבות) עם המנהלת שלהם לגבי שיתוף פעולה בין שני הפורומים....צירוף מקרים קטלני! אני בודקת את הענין, אני אשתף אתכם בהמשך ברעיונות שיהיו לנו, כמובן שכולם פה מוזמנים לשלוח לי במסרים רעיונות לשיתפי פעולה כאלה. מה את אומרת, יהיה מענין אותך לבדוק יחד איתם מה המשותף לנו איתם ומה ההבדלים בינינו? זה בהחלט יכול להרחיב לכולנו את הפרספקטיבה על האובדן. כולם מוזמנים לחוות דעתם על הנושא!

LiorShap

New member
כן ,רעיון לא רע

הייתי רוצה לשאול אותם כמה שאלות...

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

זוכרים את האם שנכנסה כאן לפורום בנוגע לבנה? היו לי כל כך הרבה דברים להגיד לה, כל כך הרבה בקשות ותחינות למען בנה, אבל שתקתי... הרגשתי שהאבל טרי מדי. וידעתי שגם שהוא יתיישן יש כל כך הרבה דברים לומר, עד שאותה אם מסורה לא תצליח להבין גם אותם, למרות כל הרצון הטוב והדאגה הכנה, גם לה יש חיים משלה.... ולפעמים החיים אללו סותרים את רצון בנה. הרבה פעמים הם נפגשים והיא צריכה להחליט בין חייה שלה לחיי בנה.... תמיד היו לי טענות ובקשות לאלמנות ובמיוחד לאלמנים. כשנכנסתי לפורום שלהם חיפשתי קצת מה הם כותבים לגבי ילדיהם, ומאוד הכאיב לי שהנושא לא דובר... ואיך אמרת? שיפסיקו לדאוג רק לעצמם... אבל בסופו של דבר הם לא אויבים, הם ההורים שלנו, וכשאני רואה את אבא שלי בין כל מעטה הקשיחות, אני רואה בו כאב והמון המון חולשה, כזאת חולשה אין סופית עד שאני מתמלאת רחמים... אני חושבת שבאמת כדאי לעשות כזאת שיחה ואף רצוי אפילו כמה. לכי תדעי, זה יכול לפתוח הרבה פתחים!

למעלה