זה כול כך מכעיס.

זה כול כך מכעיס.

הייתי עכשיו ב"טאוואר רקורדס", ראיתי את הדיסק של מירי ומה אני מגלה? - הם הוסיפו לפלייליסט את "שיר לשירה"! ממש, שמו את זה כשיר 14 בדיסק! זה כול כך הרגיז אותי, אנחנו, שהיינו נאמנים למירי וקנינו את הדיסקים שלה לפני שצירפו את השיר החדש, אנחנו אלו שהביאו אותה לזהב+פלטינה - ועכשיו אנשים אחרים שרק התחילו להבין את מהות הגאוניות שלה קונים את הדיסק וזוכים לשיבוץ של "שיר לשירה" בתוכו, הסינגל הכי יפה שלה [לדעתי]... ממש מעצבן, כמעט תחמני, לערוך מחדש את האלבום ולהוסיף לו עוד שיר. למה היא לא שמרה את הסינגל לאלבום הבא? אוף!
.

נסיכת pop

New member
שטויות,היא לא הראשונה ולא האחרונה

שעושה את זה בתעשיית המוזיקה. מירי הוציאה את זה כסינגל ומאותו הרגע היה ברור שהוא לא יכנס לדיסק השני.הסינגל עלה סה"כ עשרה שקלים ולכן כמעט כולם קנו אותו... \

למה היה ברור שהוא לא יכנס

לאלבום השני? אני עדיין חושבת שזה לא פייר שהם "שידרגו" את הדיסק הראשון. עדיף היה להשאיר את השיר כסינגל נפרד או להכניס אותו לאלבום השני. האמת שאני פשוט הרגשתי כאילו רימו אותי במובן מסויים. [אני כזאת מפא"יניקית שוויוניסטית, נו
]

איריס מ

New member
בהחלט מעצבן חבל שלא עשו זאת

מהתחלה אבל למזלי חיכיתי קצת עד שקניתי את הדיסק וגיליתי גם להפתעתי ובמקרה הזה לטובתי שהשיר "שיר לשירה" מופיע בדיסק הנוכחי. עוד דבר שאכזב אותי הוא שהייתי היום ב"יד לבנים" שבאשדוד בשביל משהו שלא קשור למירי מסיקה ומהסקרנות שאלתי את הפקידה במקום למה ביטלו אז את ההופעה באשדוד והאם יש מצב שתהיה הופעה שלה בעתיד הקרוב. להפתעתי היא ענתה לי שבאשדוד לא אוהבים אותה כנראה שאני ועוד כמה כאן במיעוט באותו עניין ועוד הוסיפה שבמקומות אחרים אמרו לה שהכרטיסים של מירי נמכרים אפילו שבועיים מראש והאולמות מתמלאים עד אפס מקום, במצבים כאלה אני שואלת את עצמי: "למה אני אשדודית" ו"איפה הטעם של האשדודים במוזיקה"? זה כל-כך מתסכל. והמסקנה מכל העניין היא כמובן שההפקה של מירי ראתה שהכרטיסים לא נמכרים לכן ביטלו את ההופעה. אז אני קוראת לכל האשדודים שקצת ישפרו ויגוונו את הטעם שלהם במוזיקה ויתנו צ'אנס לזמרת המוכשרת והמדהימה הזו שתוך זמן קצר הגיעה ללב אנשים רבים בכל הארץ וכנראה שאלפי אנשים מחוץ לעיר לא טועים, האם אני טועה?

איריס מ

New member
חלילה אני לא מאשימה את האשדודים

אני בעצמי אשדודית ומודעת לזה שלכל אחד יש טעם משלו במוזיקה ומי יודע אולי זה אפילו נבע מחוסר תקציב אצל רוב האנשים אני רק בדעה ובתקווה שיתנו צ'אנס לעוד אמנים להגיע ולמרות שמדובר במקרה הזה במירי מסיקה סביר להניח שהיו גם באשדוד ובכל מקום אחר ביטולים של הופעות אני לא שוללת את הטעם שלהם במוזיקה אני גם לא עושה הכללות לגבי זה שאולי הם לא אוהבים אותה, אלא שמי שלא מכיר לדוגמא שיכירו קודם את האומן לפני ששוללים אותו שיתנו צ'אנס להביע את עצמם דרך הבמה ולאו דווקא רק דרך הדיסקים למיניהם. ממש אין לי כלום נגד האשדודים שלא תביני לא נכון, להפך יש פה המון דברים שאני דווקא שמחה שקיימים כאן ושאולי לא קיימים במס' מקומות אחרים וגם יש כאן אנשים נפלאים, אבל עם כל זאת אני קצת מרגישה שיש אטימות מסוימת בדברים מסוימים כמובן שאני גם בדעה שאני לא יכולה ולא רוצה לשנות את הטעם של אנשים אם זה במוזיקה או בכל דבר אחר כל אחד והטעם שלו, פשוט בשורה התחתונה אכזבה אותי התשובה של אותה פקידה שאמרה שאין מכירות לכרטיסים שלה כאן ושלא אוהבים אותה באשדוד ובזה בעצם היא עשתה את ההכללה ועוד יותר אכזב אותי כמובן עם כל הכבוד למירי מסיקה זה שכנראה יעבור הרבה זמן וצריך כמובן לתת לזמן לעשות את שלו עד שאנשים יכירו את מירי מסיקה כזמרת ועד שכן יקנו כאן כרטיסים באשדוד להופעות שלה, כנראה שעד אז מתי שיש לי את האמצעים לכך כמובן אצטרך לנסוע מחוץ לעיר כדי לראות את ההופעה שלה.

אני לא שונאת את אשדוד, אני פשוט

לא מבינה בכלל מה האטימות הזאת במוזיקה?!!?? אם אני נישארת בעיר הזאת זה רק כדי לחנך פה כמה אנשים

את האמת שגם אני הייתי מאוכזבת...

אבל בתכלס? זה היה כ"כ צפוי שזה ייקרה.. כל האשדודים זה רק דיכאון וטרנסים. ניראה לי שאני את ודניאל האשדודיות היחידות..ש...מבינות במוזיקה

איריס מ

New member
../images/Emo13.gifכמה שזה נשמע אבסורד אבל כן צפוי

וטיפה מאכזב מבלי כוונה לפגוע באף-אחד כמובן.

"יד לבנים" באשדוד

"יד לבנים" באשדוד לא מצליחים למכור כרטיסים להרבה מאוד הופעות. הם ("יד לבנים" באשדוד) ידוּעים ומוּכּרים כמבטלי הופעות סדרתיים. הם לא יודעים לפרסם, לא יודעים לקדם מכירות, לא יודעים לקדם תרבות. הם מחכים שהדברים ייקרו מעצמם. פעם שלחתי להם מייל, והצעתי לפרסם הופעות חינם בפורום אשדוד. לא קיבלתי מהם תגובה עד עכשיו. כנראה, לא אכפת להם. אני יכול להביא רשימה ארוכה לש אמנים מבוקשים, שהנהלת "יד לבנים" באשדוד לא הצליחו למכור כרטיסים, וביטלו את הופעותיהם. הדברים התפרסמו בפורום אשדוד. אין זה אומר שאשדודים לא אוהבים מוסיקה טובה. אשדודים רבים נאלצים לנסוע לערים אחרות לראות הופעות, כאשר אף אחד לא יודע, שהאמנים האלה מתוכננים להופיע גם באשדוד.

איריס מ

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אז כפי שאתה מתאר את הדברים אני מבינה שאנשי הפרסום של "יד לבנים" באשדוד לא מפרסמים מספיק טוב את ההופעות שאמורים להתקיים אצלם וע"י כך גורמים לרוב תושבי אשדוד לנסוע מחוץ לעיר על-מנת לצפות בהופעות של אמנים האהובים עליהם, אם כך עושה רושם שבמקום לפרסם בצורה יעילה וטובה את ההופעות לדעתי הם גורמים לעצמם פרסום רע גם בעיני התושבים וגם בעיני ההפקות של האמנים שאמורים להופיע באשדוד, עצוב שהתופעה הזו קיימת ושלא אכפת להם, לדעתי הם צריכים להחליף יחצ"ן או לשפר דחוף את שיטת הפרסום שלהם, הלוואי ויקחו לתשומת ליבם את הנושא ברצינות ולהיענות אפילו להצעה שהצעת להם במייל על-מנת לפרסם את הופעותיהם של אמנים רבים, לדעתי הצעת להם דבר שהוא לטובתם וחבל שהם מזלזלים בכך.

אני אמנם לא אשדודית,

אבל ממה שהבנתי מההודעה שלך כנראה שזה פשוט עניין של יחסי ציבור. אולי צריך לפרסם את ההופעות יותר, להעלות מודעות. ואם באמת העניין פה הוא בטעם המוזיקה של רוב תושבי אשדוד, אז אולי פשוט עדיף להביא אמנים שהאשדודים אוהבים את המוסיקה שלהם... אי אפשר להכריח אף אחד ללכת להופעה של אמן שהוא לא אוהב, ומכיוון שיש פה מוטיב כלכלי - לא משתלם לאמן להופיע מול קהל קטן ובעבור סכום מועט של כסף. זה גם די תלוי במכירים של הכרטיסים, אולי מבצעים/ הוזלה של כרטיסים תביא יותר צופים להופעות...

איריס מ

New member
סביר להניח שהמכירה הזו נעשתה דרך

ועד עובדים או משהו כזה, לכן המחיר הוא זול יותר.

למעלה