זה כואב!

זה כואב!

בתוך הלב שם שוכן פצע, מכאיב לנשמה, לרוח, וגם משפיע. יש לי הרגשה כי בגללך הכל קרה!!!. תפסיקי לכעוס עלי... להקפיד עלי... אם רק יש בליבך עלי סלחי לי, תגידי... וזהו!.

tutit1005

New member
ברוך הבא..../images/Emo24.gif

תתקבל לביתנו החם בזרועות פתוחות.. תתחיל להתאקלם...מזג האויר פה סוער וחם תקבל גם מפתח לפורום רק תשמור עליו יש הרבה קופציםםם ברוךךךךךך הבאאאאאא עלינו...

tutit1005

New member
ניס ברום

למה שהיא תקפיד עליך? אסור להקפיד !!! אתה פגוע... הלב כואב.. אם היא באמת אוהבת היא תסלח ..האהבה מנצחת את הכל ואם היא באמת אוהבת היא גם לא תכעס...ניס.. האם יצא לך לדבר ולהבהיר? ואם יש סיכוי שזה יהיה?

ברוך בואך ניס../images/Emo24.gif

תראה, אם במשך הזמן נוכחת לדעת שזה לא זה אז ממשיכים הלאה, היי כל החיים עוד לפניך, הרבה דגים בים, צא לדוג. מצא את האחת האמיתית הראויה לך, כרגע עברת שלב אחד בהתמודדות חיי האהבה, נכון נכווית אבל אתה חייב להתמודד עם הכאב הזה. קודם כל נסה לראות באיזה מצב אתה עומד עם הנוכחית, האם כדאי להמשיך, האם היא אוהבת אותך מספיק כדיי לחזק את הקשר הזה, ואם לא נתק, תן ללב להתרפות והמשך הלאה. אתה לא יכול לחיות במצב של שליטה שלה עליך, להקפיד, לעקוב ולהחליט בשבילך, אם עכשיו זה כך מה יהיה בהמשך? היא לא תיתן לך לנשום? תעקוב אחריי כל צעד וצעד שלך? נכון אתה אוהב, אני מבינה אבל אל תגיע למצב שלא תוכל לצאת ממנו בקלות.

לרחל הדרומית

תודה על התגובה. את צודקת במה שכתבת, אבל לפעמים כשלא סוגרים מעגל בצורה נכונה זה רק יכול לגרום למשקעים בהמשך. תודה על העיצות (חשבתי שזה יותר פורום לפרוק את הלב, ובסוף אני רואה שגם מעודדים... תודה לכם.)

לתותית

תודה על התגובה. אני יודע על מה יש לה להקפיד. אם היא מקפידה\כועסת, את זה אני לא יודע. אוהבת?, כבר לא נראה לי.

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא, ניס

שולחת לך אור ואהבה ועיצה. קח את התכונות הטובות שיש לה. קח את התכונות הטובות שאתה רוצה שיהיו לה וחפש לך בת זוג מתאימה יותר. אל תתן לאף אחת ואף אחד את הכוח שלך. ואל תשכח את התכונות הטובות ואת הנקודות הנפלאות שלך. תקשיב ללב והוא יוביל אותך. חבל שאין קיצורי דרך אבל כל מכשול בדרך, כל בור, מלמד אותנו ללכת בדרך הנכונה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך , NLP, פרחי באך וביורוגונומי

תודה לך

על המילים היפות. אגב, לתת את הכוח שלי לאנשים אחרים, אני אתן באיזה שהוא שלב בחיים, כך זה אמור להיות... תודה רבה על העידוד

למעלה