זה כבר ממש מוגזם

זה כבר ממש מוגזם

אתם מבינים שיש בדף הזה הודעות מלפני כמעט שבוע? - איך אתם מעבירים את הימים האחרונים? - איך הכעיסו אתכם בני/בנות המין השני, לאחרונה? - (ולמרות שאין לי כוח לרומנטיקה) ספרו מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם ושעשו לכם בזמן האחרון?

כן הפורום שלנו הכי יבש..../images/Emo88.gif

- איך אתם מעבירים את הימים האחרונים? מעבירה אותם די טוב
- איך הכעיסו אתכם בני/בנות המין השני, לאחרונה?יש לי ידיד שכנראה יש לו בעיה שיש לי עוד ידידים ואני דיברתי איתו והוא עיצבן אותי
- (ולמרות שאין לי כוח לרומנטיקה) ספרו מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם ושעשו לכם בזמן האחרון? לא יודעת אם זה רומנטיקה אבל .. ביום שישי יצאתי עם מישהו וסתם שתינו בירה
התחממנו ברכב

זכוכיות

New member
ננסה

- איך אתם מעבירים את הימים האחרונים? בעיקר בעבודה... - איך הכעיסו אתכם בני/בנות המין השני, לאחרונה? ממ ידיד שלי הרגיז אותי ביום שישי, כשהוא הבריז ממסיבת יום הולדת של ידיד אחר שלי (ושלו). - (ולמרות שאין לי כוח לרומנטיקה) ספרו מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם ושעשו לכם בזמן האחרון? אני כל כך לא רומנטית, אין לי סיפורי זוועות בשבילך :)

ת מ י מ ה

New member
מממממ

אני מעבירה את הימים בין הפניות הרבה תסכול ... לא הכעיסו אותי אבל דברים הזויים קרו חבר של חבר שלי לשעבר פתאום שלח לאייסייקיו הודעה .(מה קורה וזה נתן לי את הפלא שלו שאני אבוא לבקר..) קצת מצחיק והזוי (חצי שנה לא ראיתי את הבן אדם) עוד דבר הזוי הכרתי מישהו אבל לא יודעת הוא לא כזה מושך אותי ואני מרגישה ממש חרא עם זה פשוט בן אדם דפוק יום חמישי אני בחתונה חרדית הסופש שעבר היה מצויין הייתי בירושלים וביליתי בטירוף וגם הייתי בעצרת של רבין...

Black Star

New member
ננסה גם

(אם מישהו פה עוד זוכר אותי.. לא כתבתי כאן המון זמן
אבל אני עוקבת אחרי ההודעות..). - איך אתם מעבירים את הימים האחרונים? בעיקר בעבודה... את היממה האחרונה בעיקר בשינה (15 שעות!!!) - איך הכעיסו אתכם בני/בנות המין השני, לאחרונה? המר בחור הכעיס אותי שהוא כזה אדיש ומחכה שאני אזום משהו, ולא נפגשנו כבר המון זמן... - (ולמרות שאין לי כוח לרומנטיקה) ספרו מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם ושעשו לכם בזמן האחרון? זה גם המר בחור - למרות שלא נפגשנו כבר המון זמן, ביום ו' שעבר בלילה הייתי קצת בדיכי, הוא איכשהו קלט את זה מאחד ה-SMSים שלי, והתקשר אליי ב-3 בבוקר וניחם אותי

dod_basim

New member
באסים...

- איך אתם מעבירים את הימים האחרונים? עבודה ומחשבות על דברים עמוקים - איך הכעיסו אתכם בני/בנות המין השני, לאחרונה? הכעיסה כשהיא מתווכחת עם הלב שלך, כשזה אומר לה אחרת מהראש - (ולמרות שאין לי כוח לרומנטיקה) ספרו מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם ושעשו לכם בזמן האחרון? וואלה, לומד פסיכומטרי יודע מילים פלצניות-מסובכות אבל אין לי מושג קלוש מה זה "רומנטיקה" ואיך אוכלים את זה באסים "כשאין ציפור שיר, גם התחת הוא זמיר"

למעלה