זה כבר היה פה?

מדובר ב...

כתבים של מאיר אריאל שיום אחד יראו אור בספר שיקרא "ספר הכתבים הגנוזים" והוא מכיל כתבים בנושאים שונים שלא אפרט כרגע אבל אולי בהמשך. אבל, הבחור הנחמד מאתר "כתיבה" ביקש משהו נחמד של מאיר בקטגוריית כתיבה מקורית אז שלחתי לו את שני אלה... באתר החדש אגב, יתפרסמו כמה וכמה קטעים מהסוג הנ"ל אז שווה לחכות. חג שמח לכולם (גם לאלה שמתחזים לערבים) שירז

ilovelior

New member
להכניס למאגרי הפורום!!!

בואינג מאיזה ארצות שבת עם הפנינים הללו? ברוך השב

חמסה עלייך יא בואינג אדמדם

טנא נאה העלית פה לכבוד יום המיים

holly shit

New member
באותו הקשר..

שמתי לב החגים שלנו הם לא סתם דברים שהמציאו או שעושים מתוך מצווה אלא לאדם באמת יש צורך לכך באותה תקופה. למשל שמתי לב שבתקופה לפני פסח פתאום התחלתי לסדר וארגן חפצים ישנים שצברתי (אפילו לני התקופה של תחילת הניקיונות). שבועות זה כמובן חג הביכורים התקופה שבה קוצרים את התבואה וגם יוצא אז שאוכלים הרבה מאכלים חלביים. עוד משהו, שמתי לב שרק ילדים יצאו היום לרחובות ו"חגגו" את יום המים.

חבל שהוא לא יכול לענות לי

מה שנכון נכון כשאני מאוזן אנני זקוק לכל כך הרבה שטח אך מה אם ינדנדו לי את החבל? הרי אצטרך לקפוץ או להתנדנד עד כדי איבוד טוטאלי של שיווי משקלי הרי אפילו שעומד היום אני על "שטח כה רב" סכנת איבוד משקלי מוחשית בחסות האם שינאתם של השונאים שלי נובעת מלקיחת אדמתם או מהשיעשוע שלהם לראות אותי מתנדנד פעור פה על כבל פלדה מתןח מעל תהום גדולה מתנדנד מועד כמעט שנופל האם יניחו לי איזה מזרון גומיאויר מתחת נניח ואיסה זר פרחים ענק להריח? איפה רק תיתן להם את הדיסקוס ההידרואלי פנאומתי של שינצקי והם עושים מאיתנו מצע זרעים מה יש לדבר עם שמתנדנד יתפורר בחסות רוח כלה בו תבוא לעת ערב תוציא אותך מאיזון שיווי משקלך הלאה הלאה לאן?

למעלה