זה כבר בדרך

PsYcHo EgG

New member
חובה לקרוא!!

מעצת הנוער ברחובות מציגה! יום הנוער 2003 ברחובות *מסיבה ענקית עד השעות הקטנות של הלילה! *מכון אילון 1/7/03 המסיבה מתחילה ב 21:00 - הכניסה חינם!! * להקות רוק צעירות * DJ יניב בן ארויה מרדיו BU מי שמעוניין בפרטים נוספים שישרשר הודעות:) ותודיעו לחברים:) לילך:)

CoooooL

New member
אמור להיות משהו מאוד נחמד../images/Emo13.gif

אני גם אוסיף פרטים בקרוב. תבואו בהמוניכם

PsYcHo EgG

New member
כןן כןןן יהיה פיצוץ:)

נו מה אכפת לכם זה חינם!! תבואווו זו גם הזדמנות נחמדה למפגש פורום לא חושבים?:) מי שצריך עוד פרטים יכול לפנות לנציגי מועצת הנוער כולל אותי:)

CoooooL

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

נוכל כולנו להיפגש שם
(מי שרוצה לבוא, ומומלץ מאוד לבוא) אני וחבר שלי מנחים את האירוע ואמור להיות משהו שווה בטירוף
אז יאללה, לשרשר פרטים ואישורי הגעה.

הממ.. טוב

אני חדשה בפורום (איזה כיף להגיד את זה) בכל מקרה אני מרחובות, לומדת בדה שליט (איזה כיף...) שאלתי היא עד מתי זה?? ואיך אני אגיע לשם... אני לא יודעת איפה זה מכון איילון

CoooooL

New member
היי רותם../images/Emo13.gif תמיד כיף לארח חדשים

גם אני מדה שליט, שכבת י' (עולה לי"א
) נשמח לדעת איזו שכבה את. מכון איילון - ליד קרית המדע, אחרי הרכבת. תבואי
פבל

PsYcHo EgG

New member
מממ נואו פרובלמוס:)

אז ככה פרפרית קודם כל ברוכים הבאים:) המסיבה עצמה מתחילה ב 9 בערב מהשעה 9 עד 11 יש הופעות של להקות רוק צעירות מרחובות ומ11 עד כ 3 לפנות בוקר יש מסיבה עם די ג'יי מכון איילון זה ליד פארק המדע אם תשאלי את ההורים שלך הם בטח ידעו ובקשר להגעה יש הסעות מסודרות מהמתנ"סים (קרית משה, אושיות וכפר גבירול) וגם מהעירונור (בנימין 4) עדיין יש שאלות?:)

PsYcHo EgG

New member
אז ככה

ההסעות יוצאות בשעה 20:45 ממתנ"ס אושיות קרית משה וכפר גבירול ומהעירונוער בבניימין 4 לילך:)

למעלה