זה ישמע פלצני אבל

זה ישמע פלצני אבל

אני מרגישה שהאתגר ואחת המטרות שלי בחיים זה ללמוד לשמור על מצב של טוב לב. יש לי בהיסטוריית הגלגולים מצבים שהייתי ממש טובה או ממש רעה. הייתי רודן בגלגול קודם ואני מאוד נהנית לרדות באנשים במיוחד בני משפחה שלי גם היום אני עושה את זה פחות אבל יש לי הנאה חולנית מהעניין וגם חשבתי היום מלא פעמים כמה היה נחמד אם היה חוקי עבורי לרצוח מישהו מסויים. ומתקשרת אחת אמרה לי פעם שאני צריכה להפוך ולהתמיר את האנרגיה האדןמה שלי לסגולה אבל יש המון אנרגיה אדומה המוןןןןןן אני לא אדם רע אבל וואי .

neophile

New member
כולם היו רודנים בגילגול קודם

מתייחסים לכך בספר "מבשרי השחר מסרים מן הפליאדות"
&nbsp
כל מי שמוכן להתנדב למשימה של העלאת התדר של כדור הארץ קיבל על עצמו מבחירה ,קארמה רעה של רודנות מרה
על מנת לעבד אותה ולהתמירה .
&nbsp
תזהרי ממטפלים שמעמיסים עלייך יותר ממה שהם מטהרים...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

זה מאוד מעניין מה שאתה אומר ולא נתפס

הרי נכון שהיו רודנים לאורך ההיסטוריה האנושית (נדמה לי שהיא אמרה שאני הייתי רודן באפריקה;) ), אבל היי רודנות זה אדם אחד על הרבה אנשים אז איך מתוך מיליוני טריליוני בני האדם כולללם היו רודנים? ולמה כדי להעלות את התדר צריך לגרום לכל כך הרבה סבל בדרך? ממש מוזר וזו לא הייתה מטפלת היא תקשרה לי. ובוא נאמר אמרה לי דברים על היעוד שלי שרחוקים ממני כרגע לדוגמא חלק מהיעוד שלי במקור היה לעבוד עם ילדים ואני שונאת ילדים אז ... אבל המעניין הוא ששם גם שוכן הריפוי שלי אחרי שאעבור אי אילו משוכות עם עצמי. העולם הזה מוזר

neophile

New member
אל תיקחי את זה כלכך אישי

זאת הכוונה .
&nbsp
כל מי שעסוק בפיתוח המודעות שלו , בהעלאת התדר שלו , יחווה את "אנרגיית הרודנות" הכבדה שמכסה את הפלנטה .
&nbsp
מה שאומרים בתקשורים - זה שהנשמה שלך בחרה בזה , כדי להתמיר את האנרגיה הזאת ולשחרר אותה מכדור הארץ .
&nbsp
לכן יכול להיות שאת חווה אנרגייה כזאת והיא לא באה מגילגול קודם שלך , אלה מחלק אחר של היישות הרב-מימדית שאת , חלק שזקוק לריפוי ושחרור .
&nbsp
http://en.wikipedia.org/wiki/Karma_yoga
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תאמין לי מיסט לבטטה יש חיים טובים

לא הייתי מתנגדת להיות בטטה בגלגול הזה. בן אדם זה דבר מורכב מידי אני אוהבת דברים פשוטים

ינוקא1

New member
הו כן , בהחלט יש לך את זה
רודנית קטנה

תתמקדי בשחזור , ריברסינג וריקוד.

זה יביא אותך לאן שאת צריכה.
וכשאת עושה שחזור , את לא חייבת לשחזור דווקא אירוע ספציפי.
כל מה שאת מרגישה צורך לשחזר , את יכולה.

בדרך זו את יכולה לבקש להתמיר את "אנרגית הרודן" שלך , ולנשום ולנשוף.

וככל שתעשי זאת יותר את תגלי שזה מורכב מעוד דברים -
למשל אנרגיה כזאת מורכבת גם מכעס , גם מהרגשת חשיבות עצמית , גם מקינאה .... אז כל מה שאת מרגישה את משחזרת.

החוכמה היא להפוך את מה שאת מרגישה - למילים.
מילים כמה שיותר מדויקות וספציפיות.
ואז לשחזר.

בוקר טוב

ינוקא היקר מה שלומך? בדיוק חזרתי היום לקרוא את הספר. ותודה על העיצה לא חשבתי על המורכבות של הרגש אני הולכת להגיד לך משהו קצת קשה אבל אל דאגה אדבר בכלליות ורק לשם הסר ספק אני לא מעוניינת לפתוח את זה פה וזה כבר לא משנה זה רק הרהור בדיעבד אני קצת התאכזבתי ממך. בלי לפתוח פרטים סיפרתי לך על החלטה שאני שוקלת ולא הגבת מתוך אי התגובה ומתוך היכרות עם התגובות שלך הבנתי לבד את דעתך על העניין ואכזב אותי התגובה והדיעה והחוסר פרגון בנושא. אבל זה כבר לא משנה ודבר אחרון קשה קצת שיש לי לומר ואני באמת לא רוצה לפתוח את זה כאן. אתה לא צריך יותר לחזור על זה על השחזור ריקוד וריברסינג לך נמאס להגיד את זה אני כבר הבנתי וכשאתה חוזר על זה כל הזמן ובחוסר סבלנות זה רק יוצר תחושה לא נעימה וזהו אתה לא צריך להגיב היה לי חשוב לומר את זה ונגמר

למה אתה מתכוון?

דווקא לפי ויקיפדיה מרי אנטואנט הייתה לבבית ועזרה לעניים בצרפת. המהפכנים הדביקו עליה סיפורים שקריים. והיא לא אמרה אם אין לחם תאכלו עוגות. ואתה רודן לא פחות ממני אם לא יותר.

ינוקא1

New member
אולי כן אולי לא (לגבי מרי)

המשפט "אם אין לחם תאכלו עוגות" הוא משפט גאוני שנכנס לפנתיאון של ההיסטוריה.
גם אם היא לא אמרה אותו , לפחות כולם זוכרים אותו על שמה.

אני גם רודן , אבל רק לדברים טובים.

למעלה