זה יכול לקרות

זה יכול לקרות

דיברנו במירק וסתאם דיברנו על אה ועל דה ושוב פעם לא ידעתי אם היא גבר או אישה אבל ממשיכים לדבר אין לה תמונה היא משכנעת אותי לפתוח את המצלמה לתת לה לראות . לא יודע למה הסכמתי נתתי לה את המספר ואופס אני מולה עם ג´ינס וחולצה. היא מתחברת מבקשת לראות את החדר מבקשת שאני אתרחק שתראה את כולי ואז בלי לחכות אומרת נו נו למה אתה מחכה תתחיל להתפשט אבל לאט שאני אהנה הורדתי לאט אל החולצה תיגע בעצמך היא כותבת תרטיב את הפיטמות ואני מוקסם עושה מה שהיא רוצה ולא ברור למה . תוריד את המכנס היא אומרת אני מוריד אותו לאט ונשאר עם בוקסר היא אומרת לי להרין אותו לעשות אותו לתחתון רגיל אני עושה ואז היא אומרת תסתובב ותתחיל להוריד . אני מוריד לאט לאט חושף את הטוסיק שלי הי אומרת לי להסתובב אני מסתובב שידי מסתירה את הזין היא צועקת בכתב תעיף את היד אני מעיף את היד והיא אומרת תתקרב בוחנת אותו מבקשת פרופיל נותנת ציונים שואלת אם אני מגלח את הביצים אני אומר לה שלא ככה זה טיבעי יש לך זין יפה היא אומרת עכשיו על 4 מעכשיו אתה רק שלי ואתה תעשה מה שאני רוצה ברור לך היא שואלת!! אני מבולבל ואומר לה לא נראה לי אז היא אומרת לא צריך ומנתקת ואני לא ברור לי למה מחפש אותה שוב במירק והיא אומרת על 4 עבד ותפתח את המצלמה ככה אני מנסה לשכנע שלא ואז היא שולחת תמונה לדוגמא ואומרת או ככה או כלום ואני משום מה מסכים ומוצא את עצמי פותח את המצלמה שאני על 4 היא מתחברת אומרת יפה יפה עבדון תעמוד ע ם הטוסיק אלי אני נעמד כבקשתה תמשוך את הזין אחורה אני מושך תתכופף שהכתפיים שלך יגעו והטוסיק יהיה בולט אני עושה מה שהיא דורשת כמו ממוכר ואז היא אומרת יפה יש על מה לעבוד שואלת אותי מה הכתובת ואומרת תחכה לי לבוש אני באה נתחיל מהתחלה אני מתלבש ולא מאמין שהיא תבוא. יום למחרת 8 בבוקר טלפון איזה דירה אמרת שאתה גר ? המשך יבוא

בטח זה יכול לקרות

וזה נשמע טוב........... אז קדימה..... אני מחכה, ואל תיתן לי לחכות הרבה להמשך
מלאכית כחולה

למעלה