זה יותר מדי :( (ט)

SOCOLD96

New member
זה יותר מדי :( (ט)

הברזתי מהביה"ס שוב, בשביל לשרוף את הקלוריות שאמא הכריחה אותי לאכול .
מתכונות...בגרויות...מה זה לעומת השאיפה שלי להיות רזה?
לחשוב שעות על מה לובשים עכשיו כשהחורף נגמר. כשאין לי את האפשרות ללבוש את הסוודר הגדול והצעיף .
ללכת ולהרגיש חסרת תועלת ומטרה. לשמוע את אבא נוזף וצועק על הציונים שלי "לא יהיה לך שום עתיד"
אני היחידה שרואה את העתיד שלי בקבר?
אני כול כך מתוסכלת. ורעבה. אבל אסור לאכול . רק תפוח ,תה,חסה וקולה זירו. יש לי מתכונת בכימיה, אני צריכה להיות מפוקסת ,אני צריכה לאכול .אבל אסור.
לשקר לפסיכולוגית שהכול טוב , כי באמת, הכול טוב. קניתי שמלה במידה S , זה לא מדהים,אבל זה טוב.
ואז עוברת בי לרגע המחשבה המפחידה של - אולי הגיע הזמן לטפל בעצמך?
אבל אין במה לטפל . אני לא בתת משקל וכבר רוצה לטפל ? פאתטית עד שלא תיהיי עצמות לא מגיעה לך שום עזרה שבעולם .

לא יודעת מה הפואנטה של זה..אני רעבה אני לא חושבת בהיגיון ....מצטערת שהטרדתי אתכם..

[ט]!הודעה שעוברת על כללי התקנון מעלי.

היי שוקולד. ההודעה שלך חוצה את כללי תקנון הפורום שלנו, ובדרך כלל אנחנו לא מאשרות הודעות כאלו לפרסום בפורום.
אבל המצוקה בהודעה שלך כל כך ברורה וגדולה, שלא יכולתי שלא לאשר אותה,
בעיקר כי אני יודעת שאם לא תשארי כאן, אלא תלכי לכל סוג אחר של פורום באינטרנט שמדברים בו על הפרעות אכילה, יגידו לי דברים מאוד טיפשיים, שיחזקו את המחשבות האלו שלרזות שווה יותר מלחיות.
אבל זה לא נכון.
לרזות זו מטרה טיפשית. זה לא מה שבאמת חשוב בחיים.
והכי מהכל- זו מטרה שעושה אותך אומללה.
כל אחת מאיתנו שהייתה שם יודעת כמה את סובלת עכשיו כשאת מרעיבה את עצמך ככה.
כולנו יודעות כמה את מפוחדת, בודדה, כמה את מרגישה לכודה, כמה את מרגישה שהכל אסור לך,
שהכל רע לך, שאין לך רגע אחד נעים וטוב ושקט.
כולנו יודעות כמה את מפחדת מכל דבר ומכל רגע- מפחדת מההורים מפחדת מהחברות, מפחדת להיות עם אנשים ומפחדת להיות לבד, מפחדת מהלילה ומפחדת מהיום שמגיע בבוקר. מפחדת לאכול, לשתות, מפחדת להסתכל במראה, מפחדת מהרעב הנוראי הזה.
אלו לא חיים.
זה לא החיים שאת צריכה לחיות.

אני יודעת שזה לא קל לחשוב על איך יוצאים מזה, או על איך עושים משהו אחר.
אני גם יודעת שלמרות שמצד אחד את רוצה להמשיך לעשות מה שאת עושה ולהמשיך לרדת במשקל,
את גם היית רוצה שמישהו יוציא אותך מהטירוף הזה, יעזור לך להרגיש יותר טוב.
את צודקת, מגיע לך להרגיש יותר טוב, לגבי עצמך ולגבי הגוף שלך ולגבי החיים בכלל.

ואת לא צריכה להיות עור ועצמות בשביל זה. בכל מידה ומשקל מותר לקבל עזרה, בכל מידה ומשקל מגיע לך שיעזרו לך.
אני יודעת שקשה נורא לחשוב ולפעול כשאת רעבה ועצובה כל כך.
אז הייתי רוצה שתצליחי לסמוך עלינו כאן, שאנחנו חושבות קצת יותר נכון, ונוכל לעזור לך לעשות מה שצריך.
מה שצריך זה לדבר עם המבוגרים ולספר להם כמה את במצוקה,
ושאם משאירים אותך לבד את ממשיכה לעשות כל מיני דברים כדי לרזות.

אני מבינה שההורים שלך יודעים שיש בעיה, רק שהם לא יודעים עד כמה היא גדולה. נכון?
את יכולה לדבר איתם? או אולי עם אחת המורות שלך? או עם אחות גדולה?

בכל מקרה, נשמח שתמשיכי לכתוב לנו.
[להבא בבקשה להקפיד על חוקי התקנון]
ונשמח לעזור לך, שלא תהיי כל כך לבד עם כל זה.

מעניין איך ראית שקוראים לה שוקולד

ומה פרויד היה אומר על זה

לפי מיטב הבנתי SO COLD = כל כך קר...

למעלה