זה זמן ה-

r e d head

New member
זה זמן ה-../images/Emo60.gif

נגמרו כל התירוצים שלי אולי אם אני אכתוב אני אבין בעצמי, השאלה היא אם בכתיבה בפורום אני יכולה להיות מספיק כנה עם עצמי לרשום את כל מה שאני חושבת בלי להסתיר כלום. ננסה ברור לי שהסיבה היא פחד אבל לא פחד אחד להתאכזב, להיפגע, להחליט, לבחור …למה בהתחלה היה לי הרבה יותר קל אולי כי ידעתי פחות…אולי כי עוד לא נפגעתי ואולי אני לא זוכרת טוב… התוצאה היא שאני לא מספיק רוצה. זה לא בגלל שהסביבה אומרת שצריך בן זוג…זה בגלל שאני רוצה לאהוב, רוצה מישהו לחשוב עליו לרצות אותו… מבחינה סטטיסטית כמה שפוגשים יותר גדל הסיכוי למצוא ואני אופטימית שאני אמצא, אין לי בכלל ספק אבל אין לי חשק לחפש ניסיתי קצת הכרתי מישהו לפני כמה שבועות, זה היה ממש במקרה, בלי שתכננתי או חיפשתי היו לנו שיחות מדהימות ידעתי שכשנפגש יהיה מוצלח… וכך היה בערך…לא יודעת בגלל שזה היה מתאים אולי לא מתאים הוא לא היה בדיוק כמו שדמיינתי הוא התלהב, ורצה לשמוע ממני אותו דבר ואני…מה שיצא לי מהפה זה…אני לא יודעת…אני מפחדת מאיפה באה לי ההרגשה של הפחד באותו הרגע…בגלל שלא הייתי מוכנה לזה והנה זה היה כל כך קרוב אני הרסתי את זה לא בטוח שרק בגללי…אבל זאת הייתה התוצאה… אחרי זה הרגשתי שיש לי כוח לנסות להכיר עוד שמתי מודעה בקופידון זה בטח המודעה העשירית שלי בשנים האחרונות…אחרי כמה זמן..אני מתעצבנת ומוחקת אותה עד הגל הבא… ואז התחילו הפניות והתמונות… והטלפונים מאוד קל לי למצוא תכונות לא מתאימות בטלפון, אין צורך להגיע לדייט במקרה הראשון החלטתי שאני אהיה בסדר , אחרי שביטלתי פגישה אחת…למחרת הסברתי לו למה לא מתאים לי. השני כבר הבין לבד אחרי שלוש פעמים שלא התאים לי להיפגש…למזלי… עכשיו עבר לי שוב פעם אין לי חשק להכיר זה היה מאמץ גדול ואני צריכה לנוח האמת, זה לא יפה שאני סתם מבלבלת להם בשכל ואח"כ לא נפגשת כל דייט כרוך בהזמנת ביביסיטר מכסף שאין לי ואני נפגעת אם לא רוצים אותי(גם זה קורה מידי פעם...), בגלל האגו הדפוק שלי וזהו נגמרו התירוצים הוא יבוא לבד בלי שאני אחפש אותו (?) זה לא קל לי לכתוב כאן…זה כבר לא מקום אנונימי, אבל אני צריכה להוציא זה לא ממקום של עצב או קושי זה ממקום שלהבין את עצמי אך להם יש את המנוע טורבו הזה כל הזמן לחפש ולנסות ולי אין מצטערת שזה לא כל כך מאורגן כי זרקתי מחשבות לא מאורגנות ו...תודה על ההקשבה.... אחת שתים שלוש....שלח

את אחלה את יודעת?

מה זה בלגן? כתבת את שעלה לך במח את מה שמרגיז אותך מה שמתסכל אותך שמפריע שמטריד.... כן ככה תמיד אני אמרתי שהוא יבוא לא צריך לחפש, נכון הם באו כל מיני מיותרים... תמיד שאלו אותי איפה יבוא אם לא תצאי? במכולת עם הטרנינג? בסופר עם הילדים צורחים מסביב? בבית הספר? לא זה לא יבוא לבד ואני מדברת לא רק אלייך לכולם וגם אליי הדברים לא באים אם אנו לא רוצים אותם, נכון מבינה את ענין הביבי סיטר וכו... אבל אם ממש לא בא לך להתייבש בחיים עם עצמך ליד התנור לבד את צריכה לצאת ולא חשוב לאן, לא חייבת דייט אולי בכלל אם חברה מה רע? אבל לצאת לראות ולהנות ועל הדרך אולי יפול לך משהו וכמו בסרטים יבוא איזה נסיך מתוק וירים עבורך... הכל יכל להיות הכל עוד אפשרי ואם רק נאמין הכל עוד יתגשם הבנתוש??????????

ת´אמת?

קוראת רוצה לחבק רוצה להגיד אבל אין מה מכירה את הסרט הזה ואין פתרונים עדיין מאמינה שדברים קורים בזמן שלהם ושהדרך היא לא חיפוש מטורף, שרק מבלבל עוד יותר אבל...מי אני שאדע? אז אשאר עם החיבוק

angel151

New member
כל כך מזדהה איתך חמודה יקרה../images/Emo141.gif

אני איתך באותו מצב.. כרגע עדין לא יוצאת מהבית כי לא מעונינת להפגע שוב,לא רוצה עדין להתחיל קשר ,מצד שני חסרה האהבה התמיכה , אוזן קשבת והבדידות הורגת. החיים אותו דבר , שישי שבת הם סתם ימים רגילים עבורי אין למה ואין עבור מי להיות בבית ,לי גם אין משפחה כך שאני לגמרי לבד רק עם 2 ילדים שהרבה לא איתי.. בלילות אני לבד, בבוקר לבד, כל הזמן לבד לבד לבד.. כן לפעמים אני חושבת על כמה טוב להיות לבד. לא רוצה עדין בן זוג להתחבר איתו אבל מצד שני אני מחפשת כנראה את החלק השלם עבורי. את האחד שלא יחלק את אהבתו אם עוד כמה בחורות שזה היה אהבה אחרונה שלי. ועל כך אנני יכולה יותר להתחבר לרגשות ונסגרתי לקשרים לגמרי. על כך באמת מודה לו.. לא נורא נצא גם מזה יותר חכמה יותר שקולה. אוהבת אותי ענת.

r e d head

New member
מלאכית יקרה

אני לא מרגישה ממקום של בדידות מאוד טוב לי עם עצמי בימים אלה אני מבלה ונפגשת עם חברים וחברות במגבלות הזמן שיש לי לפעמים יש גם נפילות כאלה...אבל אני משתדלת להחזיק זה בא עם המון עבודה עצמית...לאהוב אותי ולקבל אותי בכל מקרה שולחת לך חיבוק ואופטימיות

משה 25

New member
../images/Emo141.gifלהיות אמיצה

שלום רב לך מה שלומך ואיך את שורדת עם 2 ילדים לבד. אשמח אם תצרי קשר שוב. מודה לך מראש ובכל מקרה מאחל לךך מכל הלב בהצלחה

r e d head

New member
אז מתי אני מקבלת חיבוק??

דפקא לך יש את הכוחות האלה שלי חסרים

red....בואי....נו כבר....

גם אם וירטואלי. קחי חיבוק...ענק....וחם כזה שאפשר לשקוע בו.. ולגבי הכוחות.. יש נכון גיליתי אבל...יקירתי... את חושבת שכל הזמן?? שלא תהיה טעות בידך בשר ודם אנוכי... רגע לפני שאת הולכת עוד חיבוק.. וחיוך ענק

angel151

New member
../images/Emo24.gifבזה הרגע תקבלי חיבוק

אמת .. מאמינה שהרבה נמצאות באותו מצב שאני נמצאת בו .. אבל הכאב הכאב הזה שלא יוצא ממני. אני עדין חצויה.. וכנראה שהזמן רק הזמן ירפא.. כי אני כאילו מנסה להתעלות על עצמי. וכן זה הרבה עבודה על עצמי.. לי חסר יותר חיבוק מימך ..

r e d head

New member
הזמן באמת מרפא....יש לי הוכחות

אבל יש עוד דברים שעוזרים לצאת מהבית להכיר אנשים, לא במטרה לפגוש מישהו, אלא להנות. פשוט לא להיות לבד במיוחד לא בסופי שבוע. בהתחלה הכרחתי את עצמי...עכשיו זה כבר קיים לבד. את יכולה להצטרף למפגשים של פורום גרושים/גרושות. לצאת לטיולים של פנויים, לא חסרות אפשרויות. נראה לי שרצון יש לך. כבר כתבנו על זה בפורום בעבר לעבור ממעגל שלילי למעגל חיובי.

עוף כנף

New member
הצורך בבן זוג

הצורך בבן זוג הוא צורך אמיתי, אלא שלדעתי, לא צריך להעמיד אותו כמטרה. באתרי הכרות הסינון נעשה לפי הקריטריונים השגויים, לדעתי. קודם כל, מה שכותבים בכרטיס האישי, לפי המסגרת שעיצב האתר. אח"כ, תמונה. מראה חיצוני, שבהחלט לא משקף את פנימיותו של האדם. ואז, מתפתח או לא קשר אי-מיילים-טלפונים-או פגישות. וחבל להתאכזב מהכרויות באתרים האלה. נראה שבאיזה שהוא מקום, עמוק עמוק בפנים, קיים החשש מפגיעה. כשכבר מגיעים לקרבה מסויימת,- יש את הנסיגה ומנסים למצוא את הסיבות למה הקשר לא "טוב" לנו. לא רואה בזה אגו דפוק, אלא פשוט, מערכת הגנה. והצורך הזה בבן זוג מנחה אותנו לנסות שוב ושוב...

maof

New member
אדמו................/images/Emo39.gif

לאחר הסערה מגיעה השלווה
לעולם אל תגידי אף פעם........ רק על עצמי לספר ידעתי...... לעצמי אמרתי לא רוצה בת זוג בחיי לא מוכן לתת לאף אחד להיתקרב אלי יותר מידי קרוב לא רוצה להיפתח בפני אף אחד לא נותן לאף אחד את הסיכוי הקטן ביותר ליפגוע בי לא רוצה לתמוך באף אחד לא מענין אותי מאף אחד רק מעצמי......... ועוד הרבה לא...לא....לא..... כן אני חושב שהפחד......קצת בילבל אותי הרצון לומר לכולם רק אני נחשב.....ורק אני חשוב...... קצת היה יותר מידי אובססיבי להוכיח לכולם שאני מסוגל ויכול הכל לבד...... האגו שדיבר בטונים גבוהים....... אני לא צריך אף אחד לצידי!!! אני לא חושב שהדברים צריכים לצאת מפרופורציה....לכאן או.... לשם..... קיצוניות לא טובה בשום צורה ...... להעמיד כמטרה למצוא בן זוג בכל מצב .......... לברוח מבן זוג......כדי שלא יגידו שאני מחפש....... אני מאמין בגורל ושדברים צריכים להגיע הם יגיעו...... אני חושב שלכל דבר בחיים יש סיבה ואנחנו צריכים לעבור דבר מסוים כדי להגיע לדבר הבא לפעמים מי שלא היה שם........ לא יודע להעריך את הטוב לא קלה היא לא קלה הדרך..... אבל קל יותר לפחד בשתיים קל יותר לשתף את האדם שקרוב מעוף

*יערית

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

לעת עתה הרבה חיבוקים על שהרגשת צורך לחבר אותנו לקו המחשבה והתחושה שעוברים לך בלב ופנימה בנפש... מבטיחה לחזור בתגובה בערב.. עד אז....

ophra

New member
את יודעת רד.....

ההודעה שלך גרמה לי למחשבות על ההבדל (אם ישנו כזה בכלל) בין לפחד מקשר לבין להיות עייפה מהחיפוש.... אני לא לגמרי יודעת להגיד... (לגבי עצמי כמובן) אם בזמנים שבהם הייתי עייפה מהחיפוש ופשוט לא היה לי כח יותר אם גם זה - נבע מהפחדים בעצם...
מה שאני כן יודעת, זה שכשעייפתי - פשוט נחתי! כמה שרק הרגשתי שאני צריכה עד שאגרתי כוחות מחודשים לקראת הפעם הבאה הדייט הבא...
ובנוגע לזה שכולם לא נראים לך... מצד אחד - אני מבינה את הקושי שלך עם העובדה הזו כשאת מבינה שזה בא ממקום של פחד ובריחה מצד שני - תסמכי על תחושות הבטן שלך... תני להן מקום ותדעי שלפעמים "הן" יודעות לזהות אפילו יותר טוב ממך...
אם הבנאדם שעומד מולך מתאים או לא... שמחה נורא שכתבת בכל זאת מקווה שעזר לך לי בטוח שכן...
עפ

ophra

New member
ועוד משהו שנזכרתי בו... ../images/Emo13.gif

למדתי על עצמי שתמיד אבל ת-מ-י-ד מפגש ראשון עם מישהו, מבט ראשוני, שלפניו היו שיחות טלפוניות שהיו נעימות וזורמות ומבטיחות תמיד יהיה מאכזב....
ולא משנה אם הבחור חתיך הורס ואפילו אם הוא נראה כמו ג´ורג´ קלוני....
מה שאני מנסה להגיד זה: תני לו ולעצמך עוד הזדמנות אחרי מפגש ראשוני.... כדי לבדוק איך הוא נראה לך גם בפעם השניה והשלישית... לפעמים (לא תמיד כמובן) תגלי שפתאום, בפגישה הרביעית, הוא נראה לך אחרת לגמרי (אפילו פיזית) מאיך שהוא נראה לך בפעם הראשונה שעינייך פגשו בו.... עפ
(משתדלת לא להגיע למסקנות מהר מדי)

למי יש כח בכלל?

אבל כל החיים הם סיום והתחלה אז עוד התחלה לא מזיקה כל כך אופטימיות חברותתתתתתתתתתתת

כל כך נכון ../images/Emo45.gif

אם זה לא לאו מוחלט אם זה אולי (וזה תמיד אולי בפגישות ראשונות) שווה לתת צ´אנס ואפילו שניים לפחות זו היתה הדרך שלי

אדמו

את יודעת העלת כאן משהו שגם אני חשבתי עליו והרבה "למה בהתחלה היה הרבה יותר קל? " ואני חושבת שגם הגעת לתשובה ... לפחות עבורי זו התשובה בהתחלה באתי ממקום נקי ממקום בו הכל היה תמים הייתי בטוחה שהנה הוא מגיע הנסיך מגיח מעבר לפינה עוד לא נפגעתי עוד לא צברתי חששות ופחדים אחר כך הכל הפך מסובך יותר חששות ופחדים שלי התערבבו בפחדים של השני מצאתי לי תמיד את כל הקשרים הבלתי אפשריים עד שהבנתי שזו אני אני זו שבוחרת בכל מה שאי אפשר הבנתי שהבחירות שלי באות ממקום של פחד מפגיעה ודוקא מהמקום הזה אני מקבעת את חוסר היכולת להגיע לקשר חפרתי בעצמי, נברתי בעומקים זה היה קשה מאוד אבל אז התחלתי פתאום לעשות בחירות אחרות היו ימים שנמאס ימים של עייפות מכל הפגישות הללו ואז ויתרתי הרפתי עד שבא לי עוד פעם לא צריך טורבו מותר גם לנוח וכשמתחשק להתערבב שוב והכי חשוב עם בן זוג או בלעדיו להיות אופטימית תמיד

r e d head

New member
כל היום אני מחכה לתגובה שלך...

אז הדלקתי סיגריה וקראתי. אני רק חושבת לפעמים שאני לא עושה מספיק. שצריך יותר. שאני מתעצלת להשקיעה בחיפושים, שאני מבזבזת זמן...כאילו שיש איזה סיבה שאני צריכה לגלות ולהתמודד איתה. או שהדרך היא לקבל את עצמי, שככה אני וככה הדרך שלי. וכמו שהצלחתי להתגבר על צרה אחרת בדרך שלי אני אצליח גם הפעם במשך הזמן.

למעלה