זה... זה הם?!

זה... זה הם?!

אתמול הייתי כא בצ'אט כי מישהי (שלא נזכיר את שמה) גררה אותי הנה! טוב לא בדיוק גררה... אמרה לי לבוא, ואני באתי כמו כלב עם הזנב בין הרגליים (לפחות אני מקווה שזה היה הזנב, כי הוא היה שמוט ו... טוב לא נמשיך!) בכל מקרה... לא ידעתי מי אילו מארון5, חשבתי לעצמי, מי יקרא לעצמו "טמבל5" נו באמת... אבל אז אתמול בלילה (מסיבות אישיות ומסווגות) החלטתי לנסות לגלות מי הם... דבר הוביל לדבר ומצאתי את עצמי מקשיב לאחד מהשירים האהובים עליי she will be loved, ופשוט התמוגגתי... לאחר מכן התברר לי שגם this love שלהם! וכל מיני שירים יפים! המממ.... כן! זה כל מה שהיה לי לאמר אז תודה על כך שהזכרתם לי את הלהקה ועל כך שהענקתם לי כמה דקות של אושר אתמול בלילה

Pisaxano

New member
"טמבל5" ../images/Emo6.gif

זה אומר שאתה מצטרף |מגלגלתעיניים| ?

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח זה לא טמבל זה גוון של צבע

אדום-בורדו.....ואומרים שיש עוד משמעות שהיא סוד

איי חבל... אילו רק זה היה אדום כסוף

זה צבע שאני יכול להתאהב בו!!! יש אומנות שלמה שמשלבת עירבוב צבע במתכות, שהייתה קיימת ביחוד פעם... כיום משתמשים בזה בעיקר להבאת צבע למכשירים, אבל פעם זאת הייתה ממש אומנות בשל עצמה. תתארי לך למשל מתכת במצב נוזלי שאת מערבלת אותה ומוסיפה לה לאט לאט טיפות צבע אדום-בורדו ובמתכת נוצרות צורות של מערבולות מדהימות ואז מפסיקים את החימום ומקררים מיד! זאת אומנות!

SuperKeren

New member
אני בטוחה שאתה יודע מה המילה הבאה

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifחח לא

הוא אמר שקוראים להם "טמבל 5" אז היא אמרה שטמבל זה moron ולא maroon..

../images/Emo204.gif לפעמים

לפעמים, כשאני לא ישנה כל הלילה (וכמעט תמיד...), אני טיפה אהבלה

הפצרתי בך להשאר...

את סירבת להישאר... עכשיו תיאלצי להכיר אותי בדרך הקשה הדרך הקשה: לפתוח את הכרטיס האישי שלי ולגלות שכתוב שם: דביר או פשוט לקרוא את השורה מעליי או לשאול את מי שהיה אתמול בצ'אט בהיכרות כמו בהיכרות, כל האמצעים כשרים

למעלה