זה זה או זה זה עט או עיפרון
ח חוי1993 New member 31/10/07 #6 הפיגמות שחור או ורוד? {לדעתי אבל דעתי היא שחור ורוד בעע שונאת אבל זאת דעתי אז לא להיתפרץ עליי!!....}
N noam270 New member 31/10/07 #7 ../images/Emo187.gifורוד!!!!!../images/Emo9.gif ולא, אני לא פקאצה, שחור לדעתי הוא צבע דכאוני...ודיכאון זה רחמים עצמיים, ובקיצור זה סתם פוזה כל אלה שלובשים שחור ומתאבלים על כל חצי דבר.... אמממ..... רוני סופרסטאר או נינט?
../images/Emo187.gifורוד!!!!!../images/Emo9.gif ולא, אני לא פקאצה, שחור לדעתי הוא צבע דכאוני...ודיכאון זה רחמים עצמיים, ובקיצור זה סתם פוזה כל אלה שלובשים שחור ומתאבלים על כל חצי דבר.... אמממ..... רוני סופרסטאר או נינט?
B bathen14 New member 1/11/07 #10 השמניה!!!../images/Emo47.gif לא ברור שהנ פילים!!! כתר כתר| אממ..jansport או leecoper?
ח חוי1993 New member 1/11/07 #11 ../images/Emo121.gifאני לא חושבת ככה אני שומנאת ורוד ואין לי מושג למה יותר נכון אין לי כח לרשום למה אני שונאת אבל אני פריקית ואני מתה על שחור אבל על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח
../images/Emo121.gifאני לא חושבת ככה אני שומנאת ורוד ואין לי מושג למה יותר נכון אין לי כח לרשום למה אני שונאת אבל אני פריקית ואני מתה על שחור אבל על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח