זה התחיל

all

New member
שטוית

את הופעת חברי בל"ד חד"ש ושאר השמאלנים בפרעות 2000 ראיתי בעיניים שלי. איך היכו וזרקו נהגים מתוך מכוניות והציטו אותם. איך הפכו ניידת של רשות השידור והציטו אותה. איך לבשו על עצמם מקררים (נגד כדורי גומי) שעטו על ניידת הוציאו שוטר מתוכה וניסו ליגרור אותו לתוך אום אל פחם (השוטר חולץ חיי אך פצוע קשה). איך שרפו תחנת דלק, בנק, הרסו כל רמזור ותמרור בכביש. נו טוב פאצפיסטים אמרת? אם כך זן חדש של פצפיסטים נולד בשמאל הישראלי פלוס מינוס "גנדי" יכול להיות שערביי ישראל הם אינם "שמאל קיצוני" באמת, הם רק תופסים טרמפ על העגלה שלכם וביום הנכון יקפצו ממנה וימשיכו לכיוון אחר לחלוטין. אך כרגע החלק שלא דוגל בהשמדת מדינת ישראל קורא לעצמו "שמאל". התיקח מהם את הזכות להגדרה עצמית???

amitais

New member
בל"ד זה לא שמאל

בשארה הוא לאומן. אני לא יודע על השתתפות פעילה של פעילי חד"ש בהפגנות, בטח שלא חברי הכנסת.

all

New member
לא, חברי הכנסת רק התסיסו אותם.

ואם לא השמאלנים של ערביי ישראל היו שם, מי כן היו. הימנים? ואולי בכלל לא היו?

amitais

New member
כן, הימנים

התנועה האיסלמית היא תנועה ימנית לאומנית.

all

New member
התצהיר על כך בשבועה?

מאיין אתה יודע מי היה שם? לדעתי כשמדובר במלחמה ב-"יהוד" ברחוב הערבי יש אחדות!!!

amitais

New member
חד"ש והאיסלמים זה כמו יחד וש"ס

הציבור הערבי מפולג לא פחות מהיהודי. חד"ש היא מפלגה סוציאליסטית (קומוניסטית לשעבר, אבל אף אחד לא מדבר על קומוניזם ברצינות היום), חילונית, ולא פחות חשוב - דוגלת בדו קיום יהודי ערבי, והיא מפלגה מעורבת. התנועות האיסלמיות הן תנועות דתיות ולאומניות בחלקן, בדומה לש"ס. בשארה הוא חילוני אבל לאומן, נגיד משהו כמו העבודה או שינוי.

avitush17

New member
עם הגישה שלך..

גם אתה קוץ בתחת לא קטן. זה העם שלך . תעמוד זקוף ותתגאה בו. מה אתה רוצה להגיד שאתה יוצא בהצהרות כאלו?

all

New member
אביטוש היקר.

כשתיגדל ותילמד לקרוא גם בין השורות אשמח לענות לך. יותר מדי רובץ על כתפי מכדי שאוכל לעמוד זקוף. וכשאני רואה את עמי מתקרב בצעדי ענק למלחמת אחים כשהטירוף בימין ובשמאל כל יום עולה מדרגה אני לא גאה, אני מתבייש. כבר שחכנו שרק לפני 59 שנים השמידו אותנו כמו ג'וקים. רק ליפני 56 שנה היצלחנו להקים מדינה שבה ניהיה מוגנים מחסדי עמים אחרים. לא חלפו שני דורות ו"סרבני השטחים" חוגגים להם, מתגאים בסרבנותם. ובצד השני חוגגים "סרבני הפינוי", אוגרים נשק ליום בו חיילי צה"ל יגיעו ע"מ לפנות אותם - מתגאים בעומץ להיתאמת עם עמם. כן אני מתבייש, בעצמי, בעמי וברבים מחברי פורום זה. ALL

Ragamala

New member
חוסר קיום האוייקטיבי

אינו מבטל את השאיפה אליו. תדמיין ש.... הוא טיעון אמוציונלי ריק שמטרתו לטלטל את בין השיח מבלי לטעון שום דבר אמיתי. מעין טריק מהסוג שאתה כל כך אוהב. כבר אמרתי שאתה צריך להיות פוליטיקאי? תדמיין שאתה ילד פלשתינאי ומשיהו רוקן לתוך אחותך מחסנית בדרך לבית הספר. תדמיין שבמשך שנים אתה לא יכול להסתובב ברחוב בלי לבדוק האם יש חיילים בסביבה. תדמיין שכל המשפחה שלך נהרגה כשטנק פוצץ את הבית שלך בטעות (באמת בטעות). אתה כמוך בוודאי היה לובש חגורה אחרי כל זה והולך להתפוצץ, כי מה כבר נשאר לעשות? אתה רואה? לא אמרתי כלום עכשיו

TalHai

New member
אני מציע לקבל את כל המידע בערבון

מוגבל... אני יותר מאמין לדובר צה"ל, צה"ל לא יסכים ולא הסכים לשום סוג של סרבנות והיא גם לא תהיה. אגב לא סביר לי שהנח"ל יהיה זה שמפנה בכל מקרה..

למעלה