זה הסתיו

nightroll

New member
זה הסתיו

אל תתבייש היה עצוב אל תתייאש אם תתייאש זוהי עונה כזו חבוב זה רק הסתיו וזה חולף. לך ערירי בליל העיר הבט לרום חפש כוכב מותר מותר גם לצעיר להיות טיפה זקן בסתיו זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב ואם אתה סתם ציניקן בכ"ז זה צובט בלב. הנה באוירה כזו לנערה שוב אין אומרים "היי בובה, מותק, בואי לרקוד" אלא "הביטי ליל סתווי" אתה צוחק "שטויות, שטויות" מן התרגשות "מה פתאום" אז למה זר סתוניות שלחת לילדה שלשום? זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב ואם אתה סתם ציניקן בכ"ז זה צובט בלב.

בדיוק עכשיו...

רוח קלילה נכנסה לחדר העבודה דרך החלון הפתוח. וחשבתי, וואו, שוב מגיע הסתיו. ואני בכלל איש של קיץ...

נעמי 1

New member
מעניין אופטי שגם לי...

עברו אותן מחשבות עכשיו... רוח קרירה... אפילו הרגליים קפואות לי קצת... היום קצר יותר... הסתיו בפתח... והעצבות מפלסת את דרכה אל הלב. ואני בכלל אישה של קיץ. נעמי

nightroll

New member
ואני ילדה של אביב

אבל דווקא הריח הזה שנישא בחוץ על כנפי הרוח, ריח של גויאבות, ריח שאני מזהה בעיקר עם הסוכה של סבא שלי, זכרונו לברכה, שהיתה מוקמת בחצר שלו, בין עצי הפירות שהיו בשיא של פריחה: גויאבות, רימונים, אתרוגים, תפוזים, לימונים... הריח הזה עושה לי משהו טוב. כמיהה לחגים של תשרי. אחרי החגים - אז מתחילה אצלי העצבות.

נשית~37

New member
ואני...

אני בכלל אישה של כל השנה. כל עונה והקסם שלה. אבל הכי הכי הן עונות המעבר....והדובדבן שבקצפת זה הסתיו
. זמן ל
.

הכינוי הראשון שלי היה סתיו...

אז אני הדובדבן שלך ? חחח מחמיא לי
וזה באמת זמן ל
חחח שיהיה לך שבוע הכי מקסים שרק יכול להיות שלך בידידות רפי

מרי-לו

New member
עונה חדשה

סתיו... כבר עכשיו כן, כעת נאסוף את ריגעי האתמול נאגור בשק גדול נסגור במגרה ואת המפתח נזרוק כעת טיפות שקופות תמלאנה עולם ירוק של פריחה ירוק רחוץ יציץ בבוקר מתוך חריץ חלון מוגף... שבוע קסום לכולם

למעלה