זה הסיפור שלנו

זה הסיפור שלנו

מישהו ראה את הסרט עם ברוס וויליס ומישל פייפר ביום שבת האחרון? אני ראיתי אותו פעם ראשונה ואהבתי. סרט פשוט וחמוד, שערוך בצורה יפה, והחסרון היה בעיקר בתסריט שהיה דיי לקוי וצפוי. והנאום של מישל בסוף הצליח אפילו לרגש אותי.. מצד שני..אני לא פונקציה.. אני גם מאוד מאוד מאוד אהבתי את הרדוף לבן. זהו, סתם רציתי להגיד את דעתי ולשמוע את דעתכם.

קרמי

New member
מישל פייפר אכן שחקנית טובה

היא נותנת הופעה מצויינת בקוראים לי סאם ובאמת שמתחת לפני השטח. יש לה מין יופי פשוט כזה ואני מצליח להזדהות עם הרבה מהדמויות שלה. אחת ההופעות הבלתי נשכחות שלה כמובן הייתה בסרט המעולה סיכון מחושב.

okok4

New member
לתפוז? לך...

מישל שחקנית מוגבלת למדי ובחירת הסרטים שלה קלוקלת. הפלמוגרפיה שלה מהשנים האחרונות מחוקה. נראה שטים ברטון הוציא ממנה את המיטב, המוגבל למדי, כאמור. באשר לסיכון מחושב.... יש בכלל צורך?

מישל פייפר

שיחקה זוועה, לדעתי, ב"קוראים לי סאם". אכן, טים ברטון עשה לה טוב...

אני נהנתי מהסרט

אבל זה סתם סרט כיף הצילום בו לא מעניין הרעיון דיי שחוק .... והנאום שלה בסוף לא ממש ריגש אותי.... אני מסכימה שהיא שחקנית מוגבלת אבל אני מסכימה בבחירה שלה לתפקיד הזה זאת היתה בחירה נפלא... ובקשר להרדוף לבן בסרט הזה גם היתה בחירת שחקנים מעולה שלא לדבר שרוב השחקניות בו ממש טובות הטסרית דוחף ממש הרבה מיד שלעה וחצי והוא ממש מהיר כמו סרט שמותאם לרוב הקהל של שנת 2003 ובכלליות אני אהבתי את הסרט!

Master Boo

New member
סרט נחמד, אבל...

הסרט חביב. קל ויפה. המשחק של מישל פייפר היה באמת טוב. דווקא של ברוס וויליס פחות שכנע אותי משום מה...
אבל הסוף הרס את כל הסרט. חשבתי שהולכים סוף סוף לעשות סרט בלי סוף הוליוודי מושלם. טעיתי...

יש ../images/Emo58.gif בהודעה שמעל (והרדוף לבן

זה קודם כל דבר שני. אתה צודק בקשר לברוס וויליס. אבל יש קטע אחד שהיה ממש חזק איתו.. הקטע שבו הם רבו כשהיא האשימה אותו בבגידה, והוא דיבר על זה שהוא מחפש קשר, מבט, משו שיזכיר לו שהם באותו צד.. סתם קטע שזכור לי לטובה.. והרדוף לבן אכן היה סרט מצויין. משחק מצויין לכל אורך הדרך. עם כל דמות שם כמעט מצאתי משהו להזדהות איתו, או לקשר את זה לחיים שלי, למרות שמסופר בסרט על מקרה מאוד קיצוני. עריכה מצויין, תסריט קצת דל, אבל אני סולח כי תמיד קשה להכניס לספר לתוך תסריט, ובכלל הסרט עשה לי חשק לגלות עוד על הדמויות האלה ולקרוא את הספר.

Frostey

New member
איזה שחקנית לדעתכם היא כן טובה...

ולא מוגבלת?!(סתם לידע כללי)

למעלה