זה הניק שלכם?

Cינדרלה

New member
מה את מנסה לומר בזה?

כן זה הוא! so what? הוא לא איזה יצור מחלל! למה, את בחיים לא עשית אצבע משולשת? אז מה?? אני ממש לא מבינה מה הבעיה...

vashla

New member
ענבר, אני מעיפה לך סטירה,נשבעת!!!!

ענבר,הגזמת ממי. זה שבבית הספר אני יורדת על הווסט"לייף" שלך זה בצחוק את יודעת, אבל זה לא סיבה ללכת לפורום בקסטריט ולכתוב את זה!!!!!!!!!!!!!!!!! נשבעת לך שאני יעיף לך סטירה מחר בביה"ס!!!!!!!!!!!!!!! חוצמזה את אמרת לי להגיד זובי לאחות שעשינו את הבדיקה. אז מה אני אמרתי לג'ינג'ית : זאת ה"חברה" שלך??????? בלעעעעעעעע,
אני הולכת להקיא מהגועליות שלך. זאת אני,בר קרטר לעתיד,שיניתי את השם שלי לושלה, הכינוי של אבא בשבילי.

vashla

New member
פשוט בושה (../images/Emo132.gif?)

ניק נראה פה ממש מגניב, כוסון,חם,לוהט,סקסי,ועם חריטה ממש עמוקה במוח. מתאים לי. מה שכן מפריע לי זה שענבר היא חברה שלי וזה שהיא באה לפה ועושה לי את זה לפני כל בנות הפורום, לי זה נראה כמו תקיעת סכין בגב. לא? מה אתן חושבות? ענבר את היית ממש מגעילה בקטע הזה!!!!!!!

brians angel

New member
אממם..

למה היא עושה את זה? כאילו, זה ממש לא סבבה לבוא לפורום של בקבטריט ולרדת עליהם..! מה הקטע שלה?

ImaginaryDiva

New member
בנות אני מצטערת

לא רציתי להעליב אף אחת !!! פשוט ראיתי את התמונה באתר של MTV ורציתי לדעת אם זה ניק מהBSB. ילנה ובר רציתי שתיראו את התמונה. אולי לא שאלתי את השאלה כל כך טוב. ילנה בר וכולם אני אומרת שניק חתיך אבל אני אישית אוהבת את .... לא חשוב עזבו. רוצה שתבינו ענבר.

vashla

New member
מתוקה,אני סולחת!!!!

אני מבינה שאת אוהבת מישהו אחר, אולי לא שאלת כ"כ טוב. אבל כן,זה הוא,תמונה מהממת. אם יש לך עוד תמונות,תשרשרי פה,טוב?!,אבל תשימי אותם כקובץ ipg. סליחה סליחה סליחה. בר-קרטר-ארנה-שוורצנגר-פיט-גרנט-קרוז-קולומבו-רוחאס-דיקפריו-מקלין-דורו-ריצ'ארדסון-קלוני-שמיר

nastey girl

New member
גם אני סולחת לך....

ואבל בפעם הבאה תדאגי שזה גם ישמע טוב... וסליחה... ממני ילנה קרטר!!!!!!!!!

למעלה