זה הילד שבך...

blackcat

New member
זה הילד שבך...

זאת הפעם השנייה שאני משתתף במירוץ נייקי. אי אפשר לתאר את תחושת ההתעלות כאשר אתה מסיים 10K! יחד עם זאת, אתה מת לעוף משם!!! אין לך למה להישאר למסיבה שבסוף, אין לך למה להישאר ולחכות לחבר/חברה/מכר/מכרה שיסיימו. לֳמה תישאר? באת לבד, תחזור לבד! כל המירוץ רצת, התאמצת, הזעת וכל הזמן לידך וסביבך רצו 14,999 אנשים! אתה יודע מה משותף להם ולך לא???? הם באו בקבוצות/זוגות/חברים ורק אתה לבד! אתה לא עד כדי כך חשוב בכדי שמישהו יבוא ויחכה לך בסוף או שמישהו יתקשר ולהגיד לך כל הכבוד. נמאס לך להזכיר לכולם במשך חודש שאתה משתתף, נמאס לך להזכיר לכולם שאתמול/שלשום היית במירוץ. אם היה אכפת להם אז הם היו שואלים, מתעניינים. מה בסך הכל ביקשת???? שמישהו יחכה לך בסוף?!?! אל דאגה, אתה תמשיך להתמודד עם הלבד הזה! באפריל יש את מרתון ג'ילט ואתה מתכוון להירשם ולרוץ גם שם! אז מה אם לא יחכו לך בסוף! אז מה אם תבכה באוטו בדרך הביתה! אז מה!!!! העיקר הוא לעשות את מה שאתה אוהב ורוצה!!!!! נתראה במרתון ג'ילט! (בתקווה, אם מישהו מוכן לרוץ/לחכות לי בסוף) שיר קטן מפי יהודה פוליקר אתה שורף שעות מתות ועיתונים בערמות כל סופשבוע תמונות משפחתיות של אחרים בחלונות שורפות אותך אתה יוצא כשזה כבר חושך לבוש בשחור אתה נוסע ונוסע במהירות האור כאילו יש שם איזה שיא שרק אתה יכול לשבור אתה מסתיר את המכות, פצעים פתוחים וצלקות שלא הגלידו אתה זוכר פרטים קטנים שאחרים לפני שנים כבר שכחו לפעמים אתה שוקע וסופג את הכל לפעמים אתה פוגע ביקר לך מכל כאילו יש איזה כאב שרק אתה יכול לסבול יש שם איזה שיא שאתה לא שברת ויש איזה כאב שאתה כבר הכרת יש איזה כפתור שרק אתה יכול לסגור אבל יש בחוץ חיים שאתה לא הספקת ויש עוד אהבה שאתה לא אהבת יש איזה כפתור שאף אחד אף פעם לא יסגור הילד שם הוא איש אבוד מרגיש נטוש דחוי שדוד חולם בחושך והוא נרדם ומתעורר שולח יד ולא זוכר, שאין שם אף אחד ובחלום צונח ילד קשור מאחור, וזה הילד שבך אבל קוראים לו לחזור, כאילו יש איזה כפתור שרק אתה יכול לסגור אבל יש בחוץ חיים שאתה לא הספקת ויש עוד אהבה שאתה לא אהבת ויש איזה כפתור שאף אחד אף פעם לא יסגור יש שם איזה שיא ויש איזה כאב ויש איזה כפתור שרק אתה יכול לסגור אבל יש בחוץ חיים שאתה לא הספקת ויש עוד אהבה שאתה לא אהבת ויש איזה כפתור שאף אחד אף פעם לא יסגור

ספר יקר

New member
״יש עוד אהבה שאתה לא אהבת"

ניסוח יפה למחשבות שהיו מנת חלקי ולעיתים נתנו לי את הכוח, התקווה והתכלית ברגעים קשים וקודרים. יקר, יש אנשים מוקפים בחברים, משפחה ומכרים ובכל זאת מרגישים בדידות. יש אנשים שהם לבד, אבל לא מרגישים בדידות. אני מקווה שתמצא את הדרך המתאימה לך להרגיש טוב. אם מה שאתה צריך זה חברים- מקווה שתמצא חברים, אם זה בן זוג- מקווה שתמצא את הנפש התאומה שלך... אל תיתן לתקופה הנוכחית בחיים שלך לייאש ולשבור אותך. נסה לפעול להרחבת המעגל החברתי שלך ע״י הליכה למפגשים חברתיים שונים (מועדון קריאה/לימוד אומנות לחימה/כל קבוצה אחרת שמעניינת אותך). דייטים אף פעם לא מזיקים, ואת זה אפשר למצוא היום בקלות בעידן האינטרנט, ואם אתה טיפוס של מועדונים-זו גם אופצייה נחמדה להכיר. העולם מחכה לך, המון הזדמנויות ואנשים להכיר, אז... רוץ ילד, רוץ

avitano

New member
מחזק את חבריי שהגיבו קודם

תנסה להקיף את עצמך בחברים טובים שיהיו שם איתך אני בטוח שיש אנשים שישמחו בחברתך

טיףטף2

New member

אילו הייתי ספורטיבי הייתי רץ איתך אבל פעם אחרונה שרצתי היה בגיל 12 בשיעור ספורט
והייתי טוב בזה!אם זו היתה הליכה מהירה ולא ריצה הייתי משתתף איתך כי בזה אני יותר טוב...

למעלה