זה היום השלישי

טאKילה

New member
זה היום השלישי

לאלה שנשארו בחיים אחרי יומיים חופשגדול, תמשיכו לספור זו רק ההתחלה
יום יפה ובוקר טוב לכולם

קרוואלה

New member
שאת יודעת לעודד.......

איפפפפפפפפפפפפ מזמן אמרתי שצריך לחנוק אותך... למה לעצבן על הבוקר למה? במקום לקבל אותנו עם כוס נס ועוגית ואיזה מילת עידוד ישר לעצבן......... חכי חכי אחתוש וחיה יתעוררו....... אוווווווווו אוווווווווווווווווווו מה שהן יעשו לך ככה לעצבן על הבוקר...... הלוואי ינחתו עליך איזה 20 30 ילדים היום:))) אההההההההה בוקר נפלא גמלך

טאקוששששששששששש..

אני במקומך הייתי יורדת מהארץ.. .. עיצבנת לי משהו משהו.. שכחת אני בצום היום? לא שתיתי את השוקו בוקר שלי ואני ממש לא במצב רוח נחמד.. עלק זאת.. עושה לי ספירת מלאי של החופש.. אמן יבואו עליך כל הילדים של המתנס השכונתי..

טאKילה

New member
במקום לצעוק

תקנו לי כרטיס טיסה, ותארגנו לי כסף לבזבוזים בדיוטי. אני מתנ"ס, אוחחחחחחחחח אין לנו PO מתנ"ס, רחוק לי נו. בוקר טוב למיואשות.

עוד משהו? למה לא?

אולי את גם רוצה שנארוז לך ת`מיזוודה???? ועוד דבר קטנטן.. אני כבר מדברת עם גאיידמק והוא בונה לך סופר מתנס ליד הבית.. ..

טאKילה

New member
אין מקום לידי

הבניה צפופה חבל"ז. חוצמיזה אני הרי נוסעת לא?

אוקי.. את נוסעת..

שיהיה לך מטוס מלא תינוקות בוכים.. אוטובוס מלא ילדים רועשים.. רכבת מלאה שיכורים.. ומונית עם פנצ`ר :)

../images/Emo189.gifית

כן כן, יודעים שרק היום השלישי... מסמנים ביומן אגב, בשבת אנחנו מגיעים לסביבה שלך
תתכונני חזק חזק צהריים טובים

מיקו 42

New member
יום ג'

אחרי הגרלת החמסין... אני מבין שכאן אין זוכה אז בלית ברירה נתקשר לדיי גמד (ככה רושמים ולא גיידמק) ונראה....אולי ממנו תבוא הישועה לחמסין

טאKילה

New member
תביא תמספרים נו...

עוד לא בדקתי את הטופס. אולי אני מממממממממ... לך תדע. אהלן מיקו

למעלה