זה היה קשה ביותר......

זה היה קשה ביותר......

לעמוד שם...והדמעות זולגות לשמוע את ליאת מספידה....דמעות זולגות בעיניה...ורק שניה ממש שניה לפני זה...עמדה...מחזיקה לי את היד...ואומרת תודה!..תודה שבאת.... מחייכת חיוך מקסים..נראית כמו בת 12... צחקה..כל קבלת הפנים חייכה...כאילו לא מעקלת..ממש בהלם. ופתאום למראה התכריכים...הדעמות יצאו. ללוות אותו בפעם האחרונה...לחשוב למה למות בגיל כזה? ועוד למה מוות כזה? איזה כאב לשמוע אב אומר קדיש על בנו?..היש גרוע מזה? ספיר ישבה בבית...עוד קצת שתגדל יספרו לה הכל...כן..זה אבא שלה שהיה שם ...ולא יחזור עוד. זהו...זה נגמר...עוד מעט ישכחו..כמו כל אחד שהולך..ככה זה בחיים אבל בפנים בתוכי..למרות שלא הכרתי אותו אישית..אלא מכאן ממה שליאת כתבה..ממה שקראתי..ממה ששמעתי.. אני מרגישה כל כך קרובה...ממש קרובה. שי... שמור עלינו מלמעלה....שמור על ליאת וספיר... אוהבים אותך מקסימוש

*g99

New member
כן,זה היה קשה ביותר...

לא הפסקתי לבכות,ניסיתי מדיי פעם לקחת אוויר, לנשום,היה לי קשה,כואב... שי,שמור על משפחתך היקרה... g99...

DJNYC

New member
כתבה ב-YNET

ב-YNET פורסמה כתבה על הפורום המיוחד של ליאת.

תותי-בת

New member
אם היית קורא הודעות שלי היית שם לב שכבר פרסמתי את זה וכביכול הקדשתי את ההודעה לפנטום כי הוא גם מוזכר שם והוא חלק מהפורום הזה... אבל לא נורא, העיקר שפרסמת שוב, שיהיה לך סופ"ש נעים, ליאת.

למעלה