זה היה צפוי מראש

קווטר

New member
זה היה צפוי מראש

ידעתי שאני אקבל בראש בגלל הג'ינס! היא אמרה שאני לא נורמלי ושזה יקר ובלה בלה.

Vdrums

New member
אז תגיד לה, טוב בואי אני אקח אותך

לארוחת ערב ונסגור ת'סיפור. רגע, היא בקריז עליך עכשיו?

קווטר

New member
לא עצבנית

פשוט זה היה בקטע של זה מתנה יקרה, בהתחלה גם הכחשתי שאני הבאתי לה את זה אבל היא לחצה אז הודתי והיא אמרה שזה לא בסדר שאני קונה כזה יקר והיא לא מוכנה לזה ושאני לא נורמלי

Vdrums

New member
הכחשת? חחחח משעשע.

סבבה אז היא חושבת שאתה קצת לא נורמלי, זה לא רע בכלל. מה עכשיו?

קווטר

New member
לא יודע מה הלאה

היום אני לא אראה אותה כי אני קצת חולה, בכל מקרה מעניין אותי אם זה טוב עליה בכלל אבל אני פוחד להעלות שוב את הנושא!

Vdrums

New member
כן זה באמת מצב מוזר...

בכל מקרה אין מנוס מזה שאתה צריך להזמין אותה לצאת. כל המשחקים האלה לא יקדמו אותך.

Vdrums

New member
את זה לא אתה מחליט.

תשאל ותראה מה היא תגיד. אתה סתם מציב את עצמך במתח מסויים, זה לא בריא בכלל...

שגיא24

New member
זה מה שהיא אמרה לך? ../images/Emo4.gif

אוי ויי. תקשיב, בפעם הבאה תביא לחברה שלך במתנה שוקולד פשוט בצורת לב ותבחן מה התגובה שלה. מה הפעם היא תגיד? שזו מתנה פשוטה מדי? זולה מדי? אם אחרי זה שקנית לה, השקעת מחשבה, בזבזת כסף וכו' הדבר היחיד שהיה לה להגיד לך זה שאתה לא נורמלי וזה יקר, נראה לי שהבחורה לא ממש יודעת להעריך דברים ואולי גם לא מעריכה אותך מספיק ואת ההחלטות שאתה מקבל לגביה. בסדר, גם אם זה יקר, עדיין אתה בחרת לקנות לה את זה מרצונך החופשי. שתגיד תודה קודם כל. במקום זה, עכשיו היא עצבנית עליך? בגלל מתנה? כדאי שתבחן את מידת הקשר ביניכם והאהבה כמובן, כי תגובתה של הבחורה לא נראית לי. היא קודם כל צריכה היתה לשמוח בכלל שקנית לה משהו ורק אחר כך, אחרי שבוע, להגיד כדרך אגב שלדעתה לא היית צריך להוציא כזה סכום כסף עליה, שזה לגיטימי בהחלט. ואם כל כך אכפת לה מהסכום שהוצאת עליה, אז היא יכולה גם לקנות ביום ההולדת שלך מתנה שוות ערך עבורך. סתם נכנסתם לתוך סרט שטותי לחלוטין.

קווטר

New member
היא גם לא עצבנית

היא פשוט היתה נבוכה ממש, היא דיברה איתי כאילו היא מתביישת ולא נוח לה כל המצב, וכמו שתומר אמר, היא לא חברה שלי אלא ידידה לעבודה.

שגיא24

New member
האאא....

טוב, אז זו כבר תמונה שונה. הייתי בטוח שמדובר בחברה שלך. בהחלט, ידידה לעבודה לא מצפה ממך לבזבז עליה כסף. השאלה היא אחרת: מדוע הרגשת צורך לקנות לה מתנה? האם יש לך רגשות כלפיה? לדעתי, עצם רכישת המתנה והנתינה שלך כלפיה, אולי נפלו עליה בבום. יתכן והיא חושבת שאתה מעוניין בקשר מסויים מעבר לידידות. האם זה אכן כך?

קווטר

New member
ברור שקניתי מסיבות מסויימות

דבר ראשון בוא נתחיל מזה שאני מאוהב בה ואין לי אומץ לספר לה. דבר שני, היא קנתה לי מתנה גם יקרה, ודבר שלישי, הרגשתי צורך לקנות לה את הג'ינס הזה בלי קשר למחיר.

שגיא24

New member
OK

בעקרון, לדעתי היא כבר עכשיו צריכה לדעת שיש לך רגשות כלפיה. לא קנית לה סתם מתנה. השאלה היא האם היא קנתה לך גם מתנה בגלל שהיא רואה בך ידיד כזה טוב או שגם לה יש רגשות כלפיך. קשה מאוד לדעת. כפי שאמרת, היא היתה קצת בהלם ושוק מהמתנה שלך כלפיה, אולי אפילו לא ציפית. למרות שזה מוזר, כי אם היא הביאה לך כבר מתנה בעבר, אז מן הסתם היא יכלה לצפות שתעשה את אותו דבר. נראה שיש פה משהו אחר. אין ברירה, תצטרך למצוא את הדרך שלך לפנות אליה ולספר לה. אני יכול לספר לך שפעם ספרתי לידידה שלי שאני מאוהב בה במכתב שכתבתי ונתתי לה ביד. לא יצא מזה שום דבר, זה היה חד צדדי ודרכנו נפרדו. אם אין לך את האומץ לעשות זאת פנים מול פנים, אני בטוח שתמצא את האלטרנטיבה להגיד את מה שיש לך להגיד ולקחת את הסיכון. אולי יצא מזה משהו ואולי לא. ואם לא, זה עלול להכאיב לך מאוד. קח את הכל בחשבון.

קווטר

New member
אמרתי לה ככה בערך

יצא לנו לדבר ב SMS ואמרתי לה שנמאס לי שהיא דוחה אותי ושכל מה שאני עושה בשבילה זה מאהבה, ביום שאחריי זה היא באמת היתה נחמדה ושמחה והיה ממש כיף, ובוים שאחריי היא ראתה את המתנה ואז זה חזר בערך להיות אותו הדבר כמו לפני השיחה.

שגיא24

New member
מכיר את זה

טוב, אולי היא משחקת איתך איזשהו משחק. יפה שאמרת לה את אשר על ליבך. נראה לי שכדאי שתבצעו עוד שיחה רצינית ותגיד לה שאתה לא מבין אותה. פעם היא נחמדה אליך ופעם היא לא. המתנה זו בטח לא הבעיה ואם כן אז זה לא רציני. מגיע לך לדעת איפה אתה עומד מבחינתה. תשאל, ואם אתה לא יכול אז תכתוב, האם היא מעונינת בקשר איתך או שלא. ואם לא אז תמשיך הלאה, בלעדיה. חבל לבזבז כסף וזמן על מישהי שמשחקת משחקים.

voguemaster

New member
יש לי הצעה...

באחת הפעמים שבהן היא תשחק אותה נבוכה לידך וכאילו לא נוח לה או משהו, זרוק לה (עם חצי חיוך על הפנים, כמובן): "שמעי, את קנית לי מתנה יקרה, אני קניתי לך מתנה יקרה.. זה ברור שאנחנו מתים אחד על השניה..."
אם היא תגיד אתה צודק, הרווחת
. אם היא תסמיק, תגיד משהו כמו: "מרוב התרגשות הפכת לאדומה, אולי כדאי שאני אבקש (מהם) להדליק את המזגן..." (או לחלופין תציע לעשות לה פוווווווווווווו...) אם היא תהיה מופתעת ממה שאמרת, תמשיך כך: "כן, זה ברור שאת מתה עליי.." (את זה תגיד בשיא הרצינות, כדי שהיא תהיה עוד יותר מופתעת
). אני מקווה שהמגמה ברורה - גישוש עם הומור וקלילות (אבל ישירות).

למעלה