זה היה מוזר...

זה היה מוזר... ../images/Emo4.gif

אתמול ראיתי בפעם הראשונה בחיי את Queer as Folk. אתמול ראיתי בפעם הראשונה בחיי זוג הומואים. לא סתם בדיבורים, כמו שיש לפעמים בתוכניות אחרות, אלא באמת. זה נראה לכם בסדר
אני בסוף אוגוסט אהיה בגיל 15, ורק עכשיו, בפעם הראשונה, ראיתי סוג אחר של זוג אוהבים. למה לא ראיתי את זה קודם
אין לאף אחד בעיה להראות לילדים קטנים זוגות סטרייטים, אז למה זה לא בסדר לעשות אותו דבר
החברה לא הוגנת.....

טרל לי

New member
חבל שרק עכשיו יצא לך לראות את זה

אם אתה מתעניין העונה החדשה תתחיל ביולי

BlueCat

New member
אגב, סדרה מצויינת ולא רק בגלל ה...

כמויות של סקס, אלא גם בגלל העלילה המעניינת, הפסקול המצויין והצילום האיכותי. רק יש לי קצת בעייה אם הליהוק, אבל מילא... ונכון שהחברה לא הוגנת וכל זה, אבל רואים פה ושם זוגות הומואים בטלויזיה גם בשעות הפריים-טיים. נכוטן, לא כמו בקוויר אס פולקס, כי לסדרה הזאת יש מטרה ברורה להראות את היחסים ההומו-לסביים, אבל בכל זאת... ברור שלא יראו את סצינות הסקס והסתם עירום- את זה אפילו סטרייטים לא מראים. שמח שגם אתה אוהב את הסדרה!

BlackMagic

New member
קצת הסחפות...

"העלילה המעניינת", "והצילום האיכותי"...
אבל אכן סידרה חביבה. יתוקן ג´אסטין לאלתר!
בלאק. That´s what you get for changing your mind

../images/Emo58.gif זהירות ספוילר ../images/Emo58.gif

למי שלא ראה את העונה הראשונה, כמובן. בפרק האחרון של העונה, ג´אסטין מותק עובר חויה "מתקנת" שאחריה מגוון תנוחות הסקס הפוטנציאליות שלו משתווה לזה של בובת מין מתנפחת. במלים אחרות, היחס בין ג´אסטין בתחילת העונה לג´אסטין בסוף העונה הוא כמו היחס בין ג´נבה לג´נין (אחרי חומת מגן I). אבל, לא לדאוג, כמו צביקה פיק גם ג´אסטין יבצע קאמבק מופלא (אחרת מה? נישאר עם טד?).

וכתבנו מהשטח מודיע ש

אלפי הומואים מזקנים מקריחים ומשעממים כמו צנון שנשכח במשך שבועיים במגרה של רואה חשבון (מחברת אנדרסן) פרצו בריקודים אירוטיים ספונטניים ברחובות הערים לאחר שקראו את הודעתו של BlueCat. החוגגים נראו מעבירים תחתוני ביקיני וורודים זה על קרחתו של זה בעודם מודדים את הדופק ביד אחת ומחשבים החזרי מס ביד השניה. מבתי החולים הגריאטריים נמסר על מעבר לכוננות ספיגה. מיטב מומחי השתלות השיער ערוכים לטפל בנפגעים. עם זאת, כתבנו לענייני בריאות מוסיף שבמקרה זה ידרשו גם ניתוחים מורכבים של השתלת אישיות.

BlueCat

New member
לא יפה... נעלבתי.../images/Emo7.gif

אז יהיה ממש חטא להגיד שלדעתי הכי שווה הוא דיויד הכירופרקט (חבל רק שהשחקן סטרייט,נשוי+2 ילדות. אין צדק בעולם). מעדיף את שניהם על אמט.

.m

New member
זה בסדר כחלחתול

גם אני אוהבת את דיוויד... אם כי בראין (נו, יש לי משהו עם גברים מתוסבכים שמתקשים לקבל אהבה) יותר מדבר אלי... mai

BlueCat

New member
לא יפה... נעלבתי.../images/Emo7.gif

אז יהיה ממש חטא להגיד שלדעתי הכי שווה הוא דיויד הכירופרקט (חבל רק שהשחקן סטרייט,נשוי+2 ילדות. אין צדק בעולם). מעדיף את שניהם על אמט.

אמממ....

לצערי (או שלא) מעולם לא מנו בפני את מספר תנוחות הסקס הפוטנציאליות של בובת מין מתנפחת..... בכל אופן, מישהו יודע אם יהיו עוד שידורים חוזרים של העונה הראשונה? התחלתי לראות רק אתמול...

1jo

New member
שבת בלילה

האמת שהסידרה לא משהו.יש הגזמה קיצונית בלהראות שחיי בני האדם מכל נטייה שהיא סובבים סביב היכן יהיה הזיון הבא. יש איזשהו ניואנס של חיים משותפים אך בעיקר מצפים להתפשטות הבאה ולסקס. לא שזה רע אך יש מספיק סטיגמות לכשכמותנו, לא צריך להקצינן יותר. מקווה שלא תשנאו אותי על השטויות שפלטתי. רק חומר למחשבה.

גם אני אתמול ראיתי לראשונה בחיי

QUEER AS FOLK, וראיתי בדיוק חמש דקות. סתם מוזר, לקבל מציצה יום אחרי שאבא שלך מת.

למעלה