זה היה מדהים!

  • פותח הנושא LARAS
  • פורסם בתאריך

LARAS

New member
זה היה מדהים!

אתמול בערב נכנסתי לאתר הזה על חלומות צלולים, אתר מצויין אגב... והחלטתי שאני אעשה את כל העניין הזה של הקצב והריכוז בעזרת תקוק של שעון... כל חצי שעה בערך אני אומרת לעצמי: "אני בודקת אם אני בחלום צלול" ומתחילה להסתכל מסביב..! בלילה כשהלכתי לישון התחלתי להקשיב לשעון, ואז פתאום הייתי בתוך חלום, והייתי מודעת לזה...!!!!
אז אמרתי לעצמי שוב שאני בודקת, ופתאום ראיתי אנשים עם גוף נורמלי ופרצופים מוזרים, אני חושבת שבקטע הזה זה קצת נהרס, כי קלטתי טוב מאוד שאני בחלום ושאני יכולה לשלוט עליו... אז התחלית לדמיין כל מיני דברים! זה היה ממש מדהים, חוץ מזה יצא לי כמה פעמים להיכנס לחלום צלול בלי לדעת בכלל מה זה ואז עזבתי את הגוף וריחפתי בבית, חוץ מזה אתמול בניסיון שלי, ניסיתי לעשות תנועה של נסיעה, ולטעום קולה... הקטע של הטעימה לא יצא כל כך טוב, אבל זה היה פשוט מדהים, למרות שהיה לי קצת קשה משום מה לישון בלילה אחר כך ממש, כאילו זה אף פעם לא קרה לי שהתעוררתי באמצע הלילה סתם ככה... למרות שיש לי סוכרת אז יכול להיות שזה השפיע בכל אופן, תודה למי שנתן לי את הכתובת לאתר על חלומות צלולים ותודה לכל מי שהסביר!
 

Variety

New member
תגובה

היי LARAS, מזל טוב על החוויה המדימה שלך! את פשוט הקשבת לשעון, ולאחר כמה זמן גילית שאת בעצם בחלום? לא הרגשת שום דבר באמצע? חלומות פז, Variety-
 

LARAS

New member
הייי

קודם כל תודה. פשוט הקשבתי לשעון בשביל להתרכז ודמיינתי איזושהי תנועה שאני עושה כמו נסיעה לדוגמא... זה עזר בכל אופן, מישהו פה נתן לי אתר שמאוד עזר... ביי ביי
 

L i z a r d

New member
זה הגיוני....

איבוד קל של המודעות.... "ריחוף" מסוים... ופתאום אנחנו בחלום
 
למעלה