זה היה מגיע מתישהו

Ezcorp

New member
זה היה מגיע מתישהו

מישהו היה פותח כזה אשכול אז החלטתי להקדים את כולכם! חה! אז למי אתם מצביעים? ולמנהל(מאור נראה לי) אל תאשים אותי אם גרונות ישוספו במהלך הרב שיח הפוליטי הזה...לא באחריותי

maorubin

New member
אם היתה לי יכולת הצבעה

ההתלבטות היתה בין קדימה לירוקים כמה שאיכות הסביבה חשובה ביטחון המדינה חשוב הברה יותר..

Black Soul Om

New member
עלה ירוק / הירוקים

אין לי זכות בחירה עדיין ככה שת'אמא שלי שכנעתי להצביע לירוקים כי לעלה ירוק היא לא הסכימה

מצחיק לאללה, איזה סטלן.

לדעתי הצבעה למפלגה כמו עלה ירוק נובעת מתוך אינטרסנטיות וחוסר מודעות למצב במדינה! הפיכת סמים קלים לחוקיים היא פריווילגיה שלצערי אין לה מקום בין כל הנושאים החשובים שישנם על הפרק. ביניהם ישנן סוגיות ביטחון המדינה, חינוך, וכמובן איכות הסביבה. בעיני, מי שאין לו רצון לתמוך בפוליטיקאים חלקלקים ומושחתים עדיף כי יצביע למפגה כמו "הירוקים" שלפחות תנסה לשפר את ה"תפאורה" ( הטבע) מסביב לכל הבלאגן במדינה הזו. כל המפלגות יוצאות בהצהרות כאלו ואחרות, חלקן אמיתיות וחלקן בכדי למשוך קולות וישכחו עם סיום הבחירות. להערכתי , הירוקים , במילא מפלגה קטנה, לא מתיימרת להיות מובילה או שהיו"ר שלה יהיה ראש ממשלה ולכן הם יתעסקו רק עם מה שלשמו הם נבחרו. בלי סיסמאות מפוצצות ובלי הבטחות שוא. זו דעתי.

אודלינה

New member
ועוד דבר בקשר לווכטל (עלה ירוק..)

אני בטוחה שרבין היה שותה אלכוהול, אבל לא מתי שהוא היה צריך להתראיין, זה נראה כאילו לווכטל לא אכפת מהמצביעים שלו. להתייחס ככה לסוגיות במדינה הזאת?

InDaHouse

New member
הדיכוטומיה הזו מיותרת

מותר לקדם דברים במקביל ואני מבטיח לך שכל הנושאים שהזכרת לא יקודמו כהוא זה בכנסת הבאה ואתה יודע את זה. לפחות הפסקת מעצרים של שלושים אלף איש בשנה והעומס האדיר במערכת המשפט שתוקע אנשים שנלחמים על הצדק שלהם שנים בין הפטיש לסדן - גם לדברים האלה צריך לדאוג. יש לנו 120 חברי כנסת שלא עושים כלום! יאללה לעבודה! מבחינתי? רק עלה ירוק!

Black Soul Om

New member
אני איתך בנאדם

אבל לא רק... יש גם ת'ירוקים שיכולים מאוד לספק ת'אינטרסים שלי ושלנו

Black Soul Om

New member
חוצמזה הם עשו את זה כדי להראות

שעלה ירוק הם לא פוליטיקאים... יש להם כמה מטרות אחדות.. שהם לקדם ת'אומנות ואת המוזיקה בארץ ולגלייז את הגראס.. אנ'לא מבין למה כולם חושבים שאם תיהיה לגלזציה של סמים קלים בארץ יהיה פה איזהשהו כאוס או בולשיט כזה... במדינות מצליחות וטובות ממדינת ישראל הקטנה כמו מזמן ליגלייזו את הסמים הקלים ולא קרה כלום... דווקא יכול להיות משעשע... חחח בטח אשכרה יהיו פרסומות בטלויזיה של קופי האוסים בתל אביב...

אודלינה

New member
המצע שלהם לא משכנע בכלל

ואחרי כל השחיתויות ששמענו על היו"ר שלהם אז בכלל.

Ezcorp

New member
לא משכנע זו לו מילה

המילה שאת מחפשת היא.....מגוחך!

maorubin

New member
תשמע.. כל אחד והדעה שלו

בגלל זה יש הרבה מפלגות וזרמים שונים בחברה. כל אחד ודעתו אני חושב שממשלה בהנהגת קדימה תהיה ממשלה חזקה... אבל זו דעתי בלבד... ומזל שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית שבה הרוב הוא הקובע.

וזאת בדיוק הבעייה:

שיש כ"כ הרבה זרמים במדינה הזו! אילו לא היו כ"כ הרבה מפלגות וכ"כ הרבה בלבול סביר להניח שהייתה יוצאת ממשלה חזקה, שעומדת מאחורי הדברים שלה. אבל כמו שזה מתנהל עכשיו, לא פלא שכל שנתיים יש בחירות.

אודלינה

New member
אין כבר על מי לסמוך במדינה הזאת...

פעם לאנשים היה אכפת מהמדינה והם אהבו אותה. היום מה שאכפת להם זה האינטרסים שלהם וזהו. יש רק כמה בודדים שפויים פה.

למעלה