זה היה היום...

Crossface

New member
זה היה היום...

היום היינו אמורים לחגוג 7 חודשים ביחד
אז קצת עצוב לי, אני יודע שאחנו לא מתאימים ואני יודע איזו מין בחורה היא והיא לא הבחורה בשבילי, מגיע לי הרבה יותר טוב, אבל......זה עדיין כואב לפחות היום דעתי הייתה מוסחת רוב היום הייתי ביער חרובים (איפה שהולך להיות פסטיבל "בראשית") עם המורה שלי וחבר שלי (גם חבר טוב שלי וגם חבר לקבוצה) וראינו איפה אנחנו הולכים להופיע (ערב ראש השנה 6 בספטמבר בשעה 14:00 כווווווולם מוזמנים) אבל אז חזרנו ונפגשנו עם הקבוצה ואז......ראיתי אותה
וזה עשה לי קצת רע אבל בסך הכל, אני די בסדר יחסית, נראה לי שאני מתגבר עליה לאט, לאט, לאט, לאט. והדוגמה לכך זה שהשבוע הזה פשוט עבר לי מהר. ולמה זה דוגמה? ........ החודשיים האחונים היו כמו חצי שנה!!! אז זהו... שהיה לכם סוף שבוע נהדר, כולם אחד, אחד ואחת אחת ואני חוזר על הבקשה שלי מג´ס....אנחנו רוצים עוד תמונות של המלאכית שלך
שולח לכולכם

GALI02

New member
אביחי../images/Emo140.gif

ושיהיה גם לך סופ"ש מקסים!!!!!!!

ניקולי

New member
אביחי מתוקי

אמנם זה קשה מאוד לראות את ה X שלך.. אבל אני חושבת שזאת הדרך הכי בטוחה להתמודד עם זה.. אתה יודע זה כמו שאומרים למישהו להפסיק לעשן הוא מפסיק ואת הוא גם מפסיק להיות ליד אנשים שמעשנים.. זה נראה כאילו אין לו אופי. נכון??? אז לא צריך ההפך כן להיות ליד אנשים שמעשנים כי כל החיים יהיואנשים מענים סביבנו ואי אפשר להסתגר שאולי נפגוש מישהו כזה.. אותו הדבר לגבי ה X שלך..אז מה אם ראית אותה?? אז מה אם היא היתה שם?? היא בסך הכל בשר ודם וגם לה מותר.. תנסה להתגבר על כאלו מצבים... ושתהיה לך שבת קסומה
ניקול*

Crossface

New member
היי גילי וניקולי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק לכל אחת
בקשר למה שאמרת ניקולי, שאני צריך להיות לידה.....אני אהיה לידה אנחנו נהיה די צמודים 3 ימים ושתי לילות בראש השנה בפסטיבל "בראשית" אני חושב זה די חזק לא? נכון, חשבתי גם על לא ללכת (לא בשבועיים האחרונים), אבל אני הולך כמו גדול אני הולך ויהיה מה שיהיה, לא אכפת לי ועד עכשיו סתמתי את הפה שהיא זרקה עקיצות, מאתמול זה נגמר. בסך הכל יהיה בסדר, אני מתכוון להנות ב3 ימים האלה.

למעלה