זה הזמן!!!!

עציון

New member
זה הזמן!!!!../images/Emo104.gif

לכל אחי ואחיותי שבמרצ,אני אומנם מצביע מפד"ל אבל זה לא אומר שאני לא אוהב אתכם,אני לומד עכשיו במכינה קדם צבאית בעצמונה(גוש קטיף)ושם מחנכים אותנו לאידיאלים ולתורה וגם איך ליתרום למדינה הכי טוב שאפשר גם בצבא וגם בחיים ביכלל,אני שנימצא בגוש-קטיף כל יום רואה איך הם חיים שם וגם חי את הקשיים שלהם לכן חשוב לי מאוד להגיד לכם שזה הזמן!! להתחיל לאהוב אחד את השני כי לנו אותו גורל,העם אמר את שלו די לשינאה די ליחס המגעיל מימין ומישמאל הגיע הזמן שתתחילו להיתמתן וכמה שיותר לאהוב,תשנו את הדרך תפסיקו לדבר כל היום על "עם כובש" כולנו גם בעצמונה וגם בשינקין עברנו פיגועים זה לא משנה מי אתה העיקר שאתה יהודי זה התירוץ שלהם להרוג אותנו, אז בא נתחיל דרך חדשה של אחדות אמיתית,לא פוליטית אלא יום-יומית,בתיקווה ובאהבה גדולה מפדלניק גאה!!!

מיה אחת

New member
עציון יקר

מפגן האחדות שלך מחמם את לבי. קצת צרמה לי הבקורת המוסווית, אבל אני מתארת לעצמי שלקבל זה את זה, פירושו לקבל זה את זה כמות שאנחנו, עם הפאקים של כל אחד מהצדדים, והדעות שבעיני הצד האחר הן שגויות מעיקרן. אז כן, אנחנו חלוקים בדעתנו, אבל לכולנו אותו גורל. אני אעשה כמיטב יכולתי ועל פי ראות עיני למען עתיד טוב יותר, ובטוחני שגם אתה, תעשה כמיטב יכולתך ועל פי ראות עיניך. בתקווה ובאהבה, מרצניקית שגאה להיות כזו, במיוחד עכשיו.

שמוצקין

New member
החכמה זה לאהוב גם את הערבים

אחי כולנו נצטרך לחיות כאן יחד(חוץ ממי שירד)לכן לא די בכך שרק היהודים יאהבו איש את רעהו.לי יש חברים ימנים ודתיים אבל מה זה משנה? אני מובטל ואין לי תקווה כאן במדינה כי אנשים מתעקשים לחזור פעם אחר פעם על אותן תעויות.לכן בצר לי אני עשוי ,גם אם בלב כבד ובתחושת געגועים לעזוב את המדינה.מעבר לכך המדינה שגדלתי בה כבר אינה קיימת במובנים רבים.

yeshgvul

New member
האחדות שלך דוקרת לי בכל הגוף

אני אשמח לאחדות עם כל אדם בישראל. אבל אתה מציע לי אחדות בתנאים שלך, אחדות עם גוש קטיף ועם שלילת זכויות אדם של מיליוני אנשים בשטחים (בשבילך נמנעתי מהמילה "כיבוש"). אני מציע שנתאחד סביב הצהרת זכויות האדם האוניברסלית וסביב מגילת העצמאות של ישראל, שמבטיחה שוויון זכויות אדם ואזרח לכ-ו-ל-ם (גם ערבים).

../images/Emo41.gif רבותיי הבן אדם שקרן ומתחזה

בפורומים אחרים הוא מדבר כאילו הוא בן 30 לפחות ונפצע במהלך שירותו הצבאי. להלן ציטוט מהודעתו אתמול בפורום שינוי: "אל תנפנף לי בחבריך שנהרגו בקרבות. אני לא מנפנף לך באבי שנהרג במלחמה...ואני וחמשת ילדי שנלחמו במלחמות. שב בשקט ואל תיילל. אני לא מגן על החרדים. הם לא הכוס תה שלי. אתה יודע זאת..... אני רוצה מדינה יהודית שעבורה אבי ועוד 234 חבריו נפלו בקרבות על הגנת ירושלים. הבנת את זה איפכא מסתבא היפכא....... אני הקרבתי חלק מגופי במלחמת יום הכיפורים. אז אל תלמד אותי פרק בהלכות צה"ל. רוצים מדינה יהודית ולא מדינה חולנית, אופסססס, חילונית..."

../images/Emo41.gif אבקש את סליחתכם וסליחת עציון

מתברר שאת ההודעה בפורום שלכם כתב בנו של עציון תחת אותו ניק.

עציון

New member
אני, האבא שלו, לא נכנס לפורום

של אנשים שמול עיניהם מצוקת בני הדודים מעל מצוקת האחים. עם כל הכבוד לבן שלי, ואין לי דבר נגד דעתו, הרי מרצ זה ממש לא כוס התה שלי. יש גבול. נשים בשחור. לא. זה לא השותפים שלי.... הבן שלי, כנראה לומד לקבל ערכים שונים משלי בנידון..... ושוב, הסליחה מתקבלת, איפכא מסתברא...

למעלה