זה הזמן ל...

Witchcrafts

New member
זה הזמן ל... ../images/Emo157.gif

התפקדות אוקטובר! כי הגיע הזמן להחזיר את המסורת. זכרו, כל החופר – הרי זה משובח.
אז, מה שלומך? רגע, מה שמך? בן/ת כמה (תאריך לידה מלא יתקבל בברכה)? זכר או נקבה? מהיכן בארץ? איך חלפה חופשת סוכות? ניצלת אותה כראוי? ציטוט שזכור לך מהשבועיים האחרונים:
כיצד הגעת לפורום (מופנה בעיקר לחדשים)? באיזו תדירות את/ה גולש/ת פה? מה היית רוצה לראות, מה חסר לך כאן (כלומר, הצעות לשיפור)?
"יוגי הו" או "יוגי הו GX"? בעברית, באנגלית או ביפנית? האנימה של יוגי או המנגה של יוגי? כמה זמן את/ה משחק, אם בכלל? מגיע/ה לטורנירים (צפייה, למידה, השתתפות)? דברים אחרים שלבך חפץ לשתף: חודש מקסים.
|מדגישומטיק| פינת קרדיטים: אחת, שתיים... שלוש! |גלר|

Witchcrafts

New member
כנסו, כנסו!!11 אני ראשונה!

אז, מה שלומך? אחלה בחלה, מה איתך? P-: רגע, מה שמך? יסמין. השטן. בן/ת כמה (תאריך לידה מלא יתקבל בברכה)? 19; ארבעה ביולי, 1988. זכר או נקבה? למה "או" כשאפשר "וגם"? מהיכן בארץ? פלישתית מאשדוד (כשאני לא רכוש צה"ל, כלומר). איך חלפה חופשת סוכות? "אייקון"!!11
ניצלת אותה כראוי? בקושי הייתי בכנס הנ"ל, וזה אחרי שכל שנה אני סופרת ימים מחדש ומצפה ומקווה מחדש. אז, המ, לא. ד_______T ציטוט שזכור לך מהשבועיים האחרונים: "חגורת נפץ זה חד פעמי" (לאנשים כאלה מביאים נשק, ג'י). |ךםך|
כיצד הגעת לפורום (מופנה בעיקר לחדשים)? מה ז"א, מה! הקמתי אותו!!1קם6א הפורום שלנו שולתתתת!!11 באיזו תדירות את/ה גולש/ת פה? כל יום. יותר מדי פעמים ביום, האמת, וזה כולל ריפרשים בלי הפסקה! P-: מה היית רוצה לראות, מה חסר לך כאן (כלומר, הצעות לשיפור)? חיים, בעיקר. ודיונים, לא רק שאלות וכאלה, ששרשורים יפרחו.
"יוגי הו" או "יוגי הו GX"? "יוגי הו" מכיל את מוטו, מושא המכות, בכבודו ובעצמו. גם את זיגפריד ופגסוס, שעליהם אין בכלל מה להוסיף. יוגי (עם יוגי) זה הבידור! לעומת זאת, "GX" ייחודית מבחינת דר' קרא' והשוני בינה לבין הקודמת. אבל עדיין, "הו" לוקחת. בעברית, באנגלית או ביפנית? בעברית, מבחינת שעשוע. ערוץ הילדים גרמו לדיבוב להיות סטנדפיסטי בטירוף! וביפנית, אם מעוניינים בעלילה האמיתית. האנימה של יוגי או המנגה של יוגי? האנימה. במנגה למוטו יש את החיוך של החתול מארץ הפלאות ואם עד היום אני זוכרת את זה, סימן שזו מנגה קריפית למדי. תברחו ממנה כל עוד יש לכם אפשרות כזו, עצה שלי. כמה זמן את/ה משחק, אם בכלל? לא משחקת, היו זמנים. יום יבוא וכאלה. מגיע/ה לטורנירים (צפייה, למידה, השתתפות)? אני מהפדלאות האלה שסתם באים לצלם ולתעד, ולא משתתפים. דברים אחרים שלבך חפץ לשתף: בשנה הבאה באייקון הבנויה? Oם וסתם כי זה חורה לי וצורם לי והאקדמיה שבי לא מאפשרת לי אחרת – *היכנסו. מה לא עושים בשביל כותרת פיקנטית. ^^~

magicannn

New member
אני שני *נסקל* xd

אז, מה שלומך? סבבה אבל אם תעצבנו אותי אז לא יהיה לכם כל כך טוב... רגע, מה שמך? יונתן(המלך) בן/ת כמה (תאריך לידה מלא יתקבל בברכה)? 12 =) 25 ביוני 1995 זכר או נקבה? אני לא זוכר תחליטו בעצמכםXD מהיכן בארץ? נו ההפך מדרום אה כן מהמזרח... איך חלפה חופשת סוכות? ופריקי וקצת אייקון ניצלת אותה כראוי? היה נחמד אבל לא הרבה יותר xd כיצד הגעת לפורום (מופנה בעיקר לחדשים)? אמ לא זוכר ךםך וכן יסמין אני אוהב לגנוב באיזו תדירות את/ה גולש/ת פה? כמעט כל יום כי ממש מגניב פה מה היית רוצה לראות, מה חסר לך כאן (כלומר, הצעות לשיפור)? שהאנשים המשועממים שכותבים פה ימצאו חיים?(סתם =)) "יוגי הו" או "יוגי הו GX"?מבחינת הדמויות והבישות והכאפות שמנחיתים על היוגי המוקורי בgx יש משחק יותר טוב עם חוקים נכונים... בעברית, באנגלית או ביפנית? ייייייייייייפפפפפפפפפפפפפנננננננננננננננננניייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתת האנימה של יוגי או המנגה של יוגי? לא יודע אבל אני אסמוך על יסמין^^^ כמה זמן את/ה משחק, אם בכלל? אני משחק 5 חודשים בערך מגיע/ה לטורנירים (צפייה, למידה, השתתפות)? כן בטח שמגיע אבל לצערי לא רחוק כל כך בנתיים =( דברים אחרים שלבך חפץ לשתף: אני לא זוכר שיש לי אחד כזה איפה קונים???

Witchcrafts

New member
ה"ךםך" שלי מתפשט ברחבי האינטרנט! P-:

"אני אסמוך על יסמין" – כל הכבוד, כן ירבו כמוך. נכנסת באייקון להרצאות וכאלה? ^^

tormentor2

New member
~כותרת~

אז, מה שלומך? החיים קשים, איזה קומה אתם גרים? אני יקפוץ אלייכם לשנייה... רגע, מה שמך? המממ...תני שניה להיזכר! הא! מיכאל בן/ת כמה (תאריך לידה מלא יתקבל בברכה)? 28-10-1991,,, זכר או נקבה? קוקסימל ><"...בן! מהיכן בארץ? פ"ת, או שזה היה עזה?! איך חלפה חופשת סוכות? חלפה! ניצלת אותה כראוי? ניצלתי! ציטוט שזכור לך מהשבועיים האחרונים: "למה לא מייצרים מכוניות שלא עושות תאונות?", "משהו ארוך עם כנפיים- MDF?!"... כיצד הגעת לפורום (מופנה בעיקר לחדשים)? דיפדפתי ומצאתי בדפי זהב! -.-" באיזו תדירות את/ה גולש/ת פה? פעם ביומיים מה היית רוצה לראות, מה חסר לך כאן (כלומר, הצעות לשיפור)? המממ...אני מדלג לשאלה הבאה! -.-" "יוגי הו" או "יוגי הו GX"? יוגיהו... מה זה?! בעברית, באנגלית או ביפנית? יפנית! האנימה של יוגי או המנגה של יוגי? אנימה "0ץ0" כמה זמן את/ה משחק, אם בכלל? מאז שיוגיהו היה באופנה...ממש ממזמן! מגיע/ה לטורנירים (צפייה, למידה, השתתפות)? לא...וחבל שכך! דברים אחרים שלבך חפץ לשתף: מה השעה, יש לי הצתה מאוחרת?!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| שטרודל עם צימוקים. D=

אז, מה שלומך? סבבה עם במבה. רגע, מה שמך? עדי. XD בן/ת כמה (תאריך לידה מלא יתקבל בברכה)? 7.9.1990, טהנהנהנה! זכר או נקבה? נ', כאילו שיואו!!1 מהיכן בארץ? למה כולם פה אשדודים! ;_; פפט, קריות וחיפה וכאלה. איך חלפה חופשת סוכות? מעולה!
ראיתי קוד גיאס, מומלץ בחום לכולכם (אתם מוזמנים גם לקומונה- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=26650), התאהבתי באנימה הזו עד עמקי נשמתי. ו, אמ, בלי יותר מדי שיעורי בית וכאלה, החיים יפים.
^^ ניצלת אותה כראוי? בארור. ישבתי בבית וטחנתי אנימות וגלידה, מה יותר טוב? D: ציטוט שזכור לך מהשבועיים האחרונים: אין. 0ם;; כיצד הגעת לפורום (מופנה בעיקר לחדשים)? צקצקצקצק. אני פה מאז שהוא הוקם, אבל לא כותבת הרבה כי אין לי מה. XD; באיזו תדירות את/ה גולש/ת פה? פעם בשבוע בערך. מה היית רוצה לראות, מה חסר לך כאן (כלומר, הצעות לשיפור)? אנשים, זה מה!!!!!!!!!111 ומשם כבר הכל זורם. "יוגי הו" או "יוגי הו GX"? ברור ש"הו" לוקחת בגדול. סטו שלי נמצא שם.
~ (ובכלל, אני לא סובלת סדרות מקבילות או סדרות המשך או מה-שלא-יהיה. יוגיהו זו הקלאסיקה, זה המקור, עם הדמויות הכיהכי והעלילה הכיהכי והמפלצות הכיהכי.) בעברית, באנגלית או ביפנית? האמת, שלא אכפת לי. XD אני מתה על הדיבוב בעברית, דן שצברג מדובב מעולה בשיתוף פעולה עם אסף אבידן. גם הדיבוב באנגלית נהדר, חוץ מהקול של יאמי יוגי. >_< ויפנית, טוב, איך אפשר בלעדיה? האנימה של יוגי או המנגה של יוגי? האנימה. במנגה יש פסיכים! ס_ס;;; למרות שצנזרו את האנימה לעומת המנגה, וחסרה עונה! >': כמה זמן את/ה משחק, אם בכלל? אני לא, רק במשחק מחשב פעם בהמון זמן. ^^;
מגיע/ה לטורנירים (צפייה, למידה, השתתפות)? נופ. דברים אחרים שלבך חפץ לשתף: יש יוגיהו שוב בטלוויזיה!!!!!!!!!!!!!111111111111~ ^______________________^ ולא סתם, התחילו עם העולם הוירטואלי של נואה! כאילו שיואו, סטו! בכמויות! אעאעאעאעאעאעאעאעא! ערוץ הילדים קיבל שכל.
~ קאבוף.

למעלה