זה הולך ככה-

• פותח הנושא karma
  • פורסם בתאריך

New member
זה הולך ככה-

אתמול עברתי באפל סטור ונאמר לי שה- iTrip וה- iCarPlay wireless אינם מתאימים לשימוש מחוץ לארה"ב (אני זקוק ל"תואמי ישראל"). כל הקטע הזה היה נראה לי מוזר, מפני שהיה זכור לי שקראתי פה על אנשים שקנו אביזרים תפוחיים בארה"ב ומשתמשים בהם בארץ. so i'm kinda clueless.. help anyone? אם זה עוזר, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לשמוע מוסיקה מהאייפוד ברכב. אני יודע שיש המון סוגים של חברות שונות, אז מה מומלץ שכמובן עובד גם בארץ? (זה באיכות נורמלית בכלל אם זה עובד על תדר רדיו? כי אין לי נסיון טוב עם זה..)

GoatGuy

New member
כן - זה - עובד - בארץ!

את הiTrip שלי רכשתי ביחד עם האייפוד ב"אפל סטור" בQueens, כלומר בניו-יורק, כלומר בארה"ב. והוא עובד בארץ מעולה, בלי בעיות.

UHUstick

New member
איי טריפ עובד בארץ

העניין שבארה"ב אתה משלם עוד משהו כמו דולר וקצת כי אתה כאילו "קונה" רישיון מהרשות הפדרלית לתקשורת (משרד התקשורת האמריקאי) לשימוש בתחום תדרים הללו. זה כמו המכשירי קשר הקטנים שיש (מוטורולות, קוברה ושר מותגים...) ברה"ב אתה משלם 8 דולר על השימוש בתדר (יעני גם אם החברה תחלק מכשירים בחינם עדיין תצטרך לשלם עליו 8 דולר לרשויות). ולכן אולי נאמר לך שהוא תואם לארה"ב... כל תדרי הרדיו בעולם פועלים על אותו עיקרון ועל אותם תדרים ועד אותו גל. אל דאגה -האיי טריפ יעבוד אני וואר און דה פלאנט. **מצטער על הזיוני שכל... מקווה שהבנת!

New member
אז רגע.... זה עובד בארץ או לא????

סתם סתם.. אבל זה באחריותכם!! ועכשיו כשסיימנו עם עניין א', נעבור לעניין ב'. יש אביזרי תפוח נוספים שאתם ממליצים עליהם? אני רוצה במיוחד לקנות כיסוי שיגן על האייפוד ורמקולים חיצוניים (בטח אחד מפה)

New member
אגב, שאלה נוספת-

מה זה ה- iPod HP? יש שני סוגים מהאייפוד הלבן?

למעלה