זה הדמיון שלי או שהפתיל משחק המקורי של מרוצללים קטן עם הזמן? היה 93 הודעות, קטן ל78 ועכשיו ל77?
D DDN New member 15/5/02 #1 זה הדמיון שלי או שהפתיל משחק המקורי של מרוצללים קטן עם הזמן? היה 93 הודעות, קטן ל78 ועכשיו ל77?
B BluePrint New member 15/5/02 #2 forgivness is a wonderfull thing הפתיל "backstep" שלי שקילקל את המשחק נעלם, חשבתי שלאנשים יהיה יותר קל לסלוח אם אנקה את הדם מהריצפה. (ביקשתי מדרגורן, מה חשבת?!) וזה מביא אותי לשאלה: אתה רוצה את הדמות שלך או שאני אכתוב תגובה להתפוצצות של "דוק"?
forgivness is a wonderfull thing הפתיל "backstep" שלי שקילקל את המשחק נעלם, חשבתי שלאנשים יהיה יותר קל לסלוח אם אנקה את הדם מהריצפה. (ביקשתי מדרגורן, מה חשבת?!) וזה מביא אותי לשאלה: אתה רוצה את הדמות שלך או שאני אכתוב תגובה להתפוצצות של "דוק"?
D DDN New member 15/5/02 #3 רוצה. בלופרינט, בניגוד לאנשים אחרים מפורומים של תפוז, הוכחת לי כרגע שיש אנשים שיודעים להתנצל, וגם אם הם לא חושבים שטעו, ללכת לקראת אנשים. אני מחזיק ממך.
רוצה. בלופרינט, בניגוד לאנשים אחרים מפורומים של תפוז, הוכחת לי כרגע שיש אנשים שיודעים להתנצל, וגם אם הם לא חושבים שטעו, ללכת לקראת אנשים. אני מחזיק ממך.
D DDN New member 15/5/02 #4 אה ושכחתי את ה../images/Emo45.gif שכחתי את היד שרציתי להושיט, וכן, אני רוצה לשמור את דוק. לא, יודע מה? אני אדבר איתך, נמצא דרך אחרת להעיף אותו, כי אני רוצה להכניס את אוסטין שלי. . .
אה ושכחתי את ה../images/Emo45.gif שכחתי את היד שרציתי להושיט, וכן, אני רוצה לשמור את דוק. לא, יודע מה? אני אדבר איתך, נמצא דרך אחרת להעיף אותו, כי אני רוצה להכניס את אוסטין שלי. . .