A a n a t i 3 3 New member 10/10/06 #26 בטח חסר לו... אישתו עושה משמרת לילה והוא לבד התרגל לטוב הבחור
A a n a t i 3 3 New member 10/10/06 #33 עובדת עד מחר בתשע בבוקר ../images/Emo13.gif מבטיחה מחר לתת לו שנים
מ מיקי 43 New member 10/10/06 #19 בסתיו תמיד יש הרגשה של געגוע למשהו חמים מגן מפנק אוהב מין אוירה נוסטלגית באויר במיוחד בין הערביים כשהשמש בינות לעננים והאויר אפרורי כזה ורוח קלילה מלטפת ובמיוחד אם ברקע מתנגנת לה המוסיקה הנכונה אפשר להפליג ולהפליג אל האין סוף מיקי
בסתיו תמיד יש הרגשה של געגוע למשהו חמים מגן מפנק אוהב מין אוירה נוסטלגית באויר במיוחד בין הערביים כשהשמש בינות לעננים והאויר אפרורי כזה ורוח קלילה מלטפת ובמיוחד אם ברקע מתנגנת לה המוסיקה הנכונה אפשר להפליג ולהפליג אל האין סוף מיקי
א אופירה 1 New member 10/10/06 #36 אצלי הכל עוד טרי, הרסת אותי.... כתבת כל כך יפה, איפה אני ואיפה זה....מאחלת לכולנו וכמה שיותר מהר!!!
ע עונה חדשה New member 10/10/06 #35 אני בפרנציפ לא קונה קרמבו למרות שכל יום עוברת ליד ים של קרמבואים גם ככה הגיזרה לא משהו, אז לאבד את מה שיש???? עד הרגע שלא אתאפק ואקנה מכל הטעמים , אבל לא בשבילייייייייייי.......... לילדיםםםם |אייקון של תמימה|
אני בפרנציפ לא קונה קרמבו למרות שכל יום עוברת ליד ים של קרמבואים גם ככה הגיזרה לא משהו, אז לאבד את מה שיש???? עד הרגע שלא אתאפק ואקנה מכל הטעמים , אבל לא בשבילייייייייייי.......... לילדיםםםם |אייקון של תמימה|