זה הגיע!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
הכתוביות בסוף לא התערבבו לך?

הופק ע"י: מורדו&מירון תקשורת תסריט ובימוי: חן מירון ייעוץ ועריכה: שיר מורדו וכו'....?

R o n 2 5 6

New member
בבקשה../images/Emo24.gif

אבל רק צ'כוב מלך

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifיפה מאוד!!!

אבל למה המצגת לא זזה מעצמה? כאילו אני צריכה להזיז אותה.. ובקשר לשירים בקושי שומעים.. [אני לפחות לא ממש שמעתי] אבל זה מזה יפה!!! כל הכבוד על ההשקעה! נ.ב אני גם עובדת על משהו. אממ.. לא בדיוק מצגת אבל משהו יפה! בימים הקרובים אני ישים..

chen010189

New member
זה אמור לזוז לבד עם שירים

אבל אמרתי שזה לא יושמע אצל כולם תלוי בגרסה או בלא יודעת מה תודה ובהצלחה

דופנה19

New member
../images/Emo45.gifמהמם../images/Emo45.gif

היה מדהים... לצערי אצלי במחשב לא שמעו ת'מוזיקה... ובסוף גם הכתוביות התערבבו קצת.. אבל היה ממש יפה.. בקרוב תגמרו את האחרים?

במה אמורים לפתוח את זה???

זה פותח לי בפאינט שופ ולא עובד... באיזה תוכנה זה אמור לפתוח???

Titush Black

New member
מהמם!

למרות שיש לי בעיה עם המוזיקה. זה משמ יפה! ח"ח! אהבתי את הקטע עם המדונה
כל הכבוד
ואתן מהממות רק שתדעו
תיתוש

Rioter

New member
../images/Emo6.gif ממש יפה.

השירים אומנם לא עבדו לי, אבל אני בהחלט שמחה שנוספו לתיקיית המוזיקה שלי במחשב שני שירים מצויינים (ביטלס & אירוסמית'). המצגת ממש מושקעת ויפה, כל הכבוד לכן.

עלה אצלי../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif+../images/Emo204.gif

חוץ מכמה תקלות ושהשיר של דנידין ולירון לב לא עלה אצלי.. הכל מעולה
יפה מאד, הלבבות האדומים - קבלו צל"ש. אם הייתם קוראים לי קודם המצגת הייתה יכולה להיות ללא תקלות ללו (אני מעולה בOFFICE ובמחשבים בכלל, אני את שלי אמרתי - אם אתן רוצות אני תמיד מוכן לעזור. אם אתן לא צריכות את עזרתי - אל תפנו אליי. זה רק יפגע)

chen010189

New member
מסובך לי האתר הזה

אם תשלחי לי את כתובת האימייל שלך, אני אשלח לך את זה לשם או שתביאי קישור אחר

הנה עוד קישור:

http://www.yousendit.com/ פה את צריכה למלות פעמיים את כתובת המייל שלך כדי שזה ישלח אליך ולשים את הקובץ.אח"כ זה מופיע במייל ואת צריכה להעתיק את הקישור ששמים לך שם.

עדידה16

New member
ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה על ההשקעה
ראיתי את כל המצגת אבל המוזיקה לא עבדה לי..
לא נורא המצגת יפה גם בלי המוזיקה

למעלה