זה הגיוני.. שקיבלתי מיד פלטינה כפולה? בלי לקבל זהב או פלטינה לפני?
T TheKillerS New member 2/8/06 #2 כן כי... אתה לא מקבל את האלבום זהב ישר אחרי ש30 אלף קנו את האלבום...מחכים עד שכל המכירות יגמרו ואז אתה מקבל את האלבום זהב או פלטינה... ד.א מזל טוב
כן כי... אתה לא מקבל את האלבום זהב ישר אחרי ש30 אלף קנו את האלבום...מחכים עד שכל המכירות יגמרו ואז אתה מקבל את האלבום זהב או פלטינה... ד.א מזל טוב
ה ה ב ו ב ה New member 2/8/06 #3 אני קיבלתי ישר פלטינה ונכון להיום יש לי 2 פלטינות, ואחד פלטינה כפולה
T TheKillerS New member 2/8/06 #8 נצל"ש...שאלה אם כל השירים באלבום הם באיכות גבוהה אז שווי האלבום הוא 20 ש"ח? אם כן אז אני בדרך לאלבום זהב..
נצל"ש...שאלה אם כל השירים באלבום הם באיכות גבוהה אז שווי האלבום הוא 20 ש"ח? אם כן אז אני בדרך לאלבום זהב..
ה ה ב ו ב ה New member 2/8/06 #9 אלבום זהב או פלטינה.. מקבלים ע"פ מכירות האלבום.. וזה תלוי כמה מעריצים יש לך..
T TheKillerS New member 2/8/06 #10 נכון..אבל.. ניתן לחשב אם תקבל אלבום זהב או פלטינה לפי ההכנסה הראשונה של האלבום... רק תענו בבקשה... אלבום שבו כל השירים באיכות גבוהה שווה 20 ש"ח?
נכון..אבל.. ניתן לחשב אם תקבל אלבום זהב או פלטינה לפי ההכנסה הראשונה של האלבום... רק תענו בבקשה... אלבום שבו כל השירים באיכות גבוהה שווה 20 ש"ח?
T TheOneAndOnly1988 New member 2/8/06 #11 נראה לי ש-15 היה לי אלבום שכל השירים באיכות גבוהה והוא הגיע גם ל-15..ולא נראה לי שאפשר לקנות רק שלושת רבע אלבום...אבל אולי זה לא עובד עם מחיר מוגדר לאלבום,אלא פשוט קטן עד מחיר מינימום מסויים.
נראה לי ש-15 היה לי אלבום שכל השירים באיכות גבוהה והוא הגיע גם ל-15..ולא נראה לי שאפשר לקנות רק שלושת רבע אלבום...אבל אולי זה לא עובד עם מחיר מוגדר לאלבום,אלא פשוט קטן עד מחיר מינימום מסויים.
כ כרוביה New member 2/8/06 #15 מנהלים? אפשר תשובה? חבל סתם ככה למנוע מהעם את מסיבת קבלת הפלטינה של הכרובים...
A amit the queen New member 3/8/06 #18 בטחח מקבלים או זה או זה אם אתה תקבל קודם זהב זה יישאר זהב!!! בגלל זה מקבלים רק בסוףף המכירות ולא כשמוכרים את הכמות...
בטחח מקבלים או זה או זה אם אתה תקבל קודם זהב זה יישאר זהב!!! בגלל זה מקבלים רק בסוףף המכירות ולא כשמוכרים את הכמות...