זה הגיוני ?

זה הגיוני ?

לרותי יש בעיות אכילה . היום היא נשקלה ו ... בת ה 15 חודש שוקלת 7600 גרם ! ואני שואל זה הגיוני ?

ליאתיש

New member
גם שלי נולד 2700 .

היא אמורה להכפיל את משקלה עד גיל חצי שנה. ועד גיל שנה, להשליש את משקלה, אם אני לא טועה. ז"א שבגיל שנה היא כבר צריכה לשקול 8.5 קילו. ובגיל 15 חודש עוד יותר...

אז ככה

התשובה הקבועה שלהם היא שמכיון שהיא נולדה מתחת לממוצע לכן היא גם מתקדמת בהתאם ... למען האמת אני מסתכל עכשיו בכרטיס ילד ואני רואה שהפעם האחרונה שהיינו היתה בינואר האחרון ואז היא שקלה 6250 ...

לא בטיפת חלב

אבל כן אצל רופא משפחה הוא טען כל הזמן שהיא נראית בסדר ... אמנם רזה אבל כללית נראית טוב ועל זה שאלתי האם זה הגיוני .

lulyK

New member
אם הרופא אומר שזה בסדר,

הוא בטוח יודע יותר מאתנו

ליאתיש

New member
תבדקי באחוזונים.

נשמעת רזה. הבן שלי, בן 6.5 חדשים ושוקל 7 ק"ג (כמעט) ונחשב לאחוזון 5 = רזה. כך שהמשקל שאת מתארת נשמע נמוך מאוד... אני בהחלט חושבת שכדאי להתייעץ עם רופא. בדיוק היום ב"מעריב" היתה כתבה על הפרעות אכילה אצל ילדים ותינוקות. ושהרופאים והאחריות מקלים ראש בעניין. זו האחריות של ההורים לשים על זה לב.

galzil

New member
נשמע נמוך מאד

הייתי ממליץ לראות רופא. גם אור שנולד 2130 עדיין באחוזונים נמוכים, אבל עדיין יותר גבוהים. כל עוד שהיא מתפתחת בשאר התחומים והיא מאושרת, נראה לי שיש פחות מה לדאוג, אבל אסור להזניח.

למעלה