שלום כשמסתכלים על מסך הטלפון שהאור שלו כמו מרצד כזה בעיניים
S SHERME Well-known member 21/11/25 #2 נכתב ע"י hamma23: שלום כשמסתכלים על מסך הטלפון שהאור שלו כמו מרצד כזה בעיניים לחץ כדי להרחיב... לא תוריד את מסך ההתראות סמן את קו התאורה לרמה נמוכה עד שזה לא יצרוב לך בעיניים הגדרות >> תצוגה >> למעלה בעמוד לבחור שחור במקום בהיר
נכתב ע"י hamma23: שלום כשמסתכלים על מסך הטלפון שהאור שלו כמו מרצד כזה בעיניים לחץ כדי להרחיב... לא תוריד את מסך ההתראות סמן את קו התאורה לרמה נמוכה עד שזה לא יצרוב לך בעיניים הגדרות >> תצוגה >> למעלה בעמוד לבחור שחור במקום בהיר
א אוריאל שלומציון New member 25/11/25 #3 נכתב ע"י hamma23: שלום כשמסתכלים על מסך הטלפון שהאור שלו כמו מרצד כזה בעיניים לחץ כדי להרחיב... אני חייב לשאול רגע, איך הגעת למסקנה שזה הגיוני
נכתב ע"י hamma23: שלום כשמסתכלים על מסך הטלפון שהאור שלו כמו מרצד כזה בעיניים לחץ כדי להרחיב... אני חייב לשאול רגע, איך הגעת למסקנה שזה הגיוני
S SHERME Well-known member 26/11/25 #4 נכתב ע"י אוריאל שלומציון: אני חייב לשאול רגע, איך הגעת למסקנה שזה הגיוני לחץ כדי להרחיב... הוא לא קבע עובדה שזה הגיוני הוא שאל האם זה הגיוני? המסך שלו כנראה התקלקל
נכתב ע"י אוריאל שלומציון: אני חייב לשאול רגע, איך הגעת למסקנה שזה הגיוני לחץ כדי להרחיב... הוא לא קבע עובדה שזה הגיוני הוא שאל האם זה הגיוני? המסך שלו כנראה התקלקל
רוב הזמן נח Well-known member 30/11/25 #7 נכתב ע"י hamma23: חה חה התקלקל המסך עובד מעולה הריצוד היה מליכלוך על המגן מסך עובד מעולה לחץ כדי להרחיב... חי חי
נכתב ע"י hamma23: חה חה התקלקל המסך עובד מעולה הריצוד היה מליכלוך על המגן מסך עובד מעולה לחץ כדי להרחיב... חי חי