זה הגיוני ?

Tomer1201

New member
זה הגיוני ?

שעה 18:46 צור הדסה 740 מטר הטמפרטורה לא ממש נראית לי מה דעתכם?

שמעת פעם על המושג אי חום עירוני?

קורה שבמקומות גבוהים חמים יותר לעומת מקומות הנמוכים ואף להפך ללא שום קשר לזה שככל שגבוהים יותר קר וככל שנמוכים יותר חם זה תלוי בהמון פרמטרים כגון כיון הרוח מיקום התחנה ועוד ים של דברים

Tomer1201

New member
חשבתי על זה קצת אבל אז זה לא נשמע לי ממש...

הגיוני. אני אוכל לתת דיווחים עם זה או לוותר?

אתה יכו לתת צילום יותר מדוייק

מאך שאצלך המכשיר תלוי או איך שהוא נראה כי מה צילמת לא ממש אפשר להסיק ממנו מסקנות ככה שאם לא קשה לך תצלם מחר לא חייב היום כי עכשיו חושך זה לא כל כך טוב אבלאם יש תאורה סבבה אז תצלם ותעלה לפה שנראה טוב טוב

אני חושב שהמיקום לא משהו

זה נראה כמו ליד הקיר וחוץ מזה איך במהלך היום כשיש שמש הקרניים שלה פוגעות בחיישן או משהו כזה?

בכל מקרה

המיקום לא טוב החיישן אמור להיות בחוץ במקום פתוח בגובה של 2 מטר מעל הקרקע ושיהיה הרחק מקירות מאספלט וכה'

peperonni

New member
החישן צריך להיות ממוקם רחוק ככל הניתן

מכל גוף(קיר, מעקה וכו') שעלולים להקרין עליו חום. באוויר כמה שיותר פתוח ומוגן לחלוטין משמש ישירה.
אם יש קיר צפוני שמגן משמש כל היום, לא חייבים סוכה. אם יש שמש ישירה בחוץ - צריך לפחות לבנות/לקנות מגן קרינה.
השיטה הכי טובה לדעתי היא לנסות למקם את המד בכמה מקומות למשך תקופה, להשוות אותו לנקודת יחוס מניחה את הדעת ולראות איפה הוא הכי פחות מזייף.

peperonni

New member
זה יכול לקרות

אם הקיר מתקרר קרינתית ומגיע לטמפ' נמוכות משל האוויר. לכן רצוי שיהיה מרוחק מכל גוף.

יותר נכון בולע חום.

מאיט את התנודות של החלקיקים שנוגעים בו כלומר בולע חום

למעלה