זה די

AeroSlash

New member
זה די ../images/Emo32.gif

אבל בכל זאת מעניין... כיוון שראיתי שהפורום ממש גדל בזמן אחרון ויש כמות מכובדת של מעריצי אירו עניין אותי לדעת איך בכלל הגעתם לפורום הזה.. אני ולי הגענו לפורומים של הייד פארק ומצאנו את אירוסמית ואחרי שלי ראתה שדי יבש שם היא שאלה לאן כולם נעלמו ותומר אמר לה שכולם בתפוז, לאחר כמה זמן גם אני וגם לי הצרפנו ומה איתכם?

AeroTom

New member
A Proud Hyde-Park Veteren...../images/Emo45.gif

שאלה טובה אלה. באמת מעניין לדעת מאיפה הגיעו לכאן חברי הפורום החדשים יותר (וגם הישנים שוב) ואיך הם שמעו על פורומינו החביב החם והאוהב... יש פה עוד כמה וותיקי הייד-פארק כמובן (תמיד יהיה בליבנו) ויהיה נחמד לדעת מאיפה הגיעו אחרים לפה.ובאמת שאנחנו רק מתרחבים וגדלים,רק לפני שנה כמעט היו במפגש הראשון בהייד פארק 4 חברי פורום בלבד...

Hangman Jury 87

New member
זה די ברור למה הגיעו לפה יותר אנשים

לפי דעתי העבירו את הפורום לכאן בגלל שלא הרבה אנשים הכירו את הייד פארק... אני גם לא הכרתי ממש... (רק מ-2002 שעברתי דירה היה לי מחשב ומאז עד היום אני בקושי מכיר את האתר ההוא) תפוז כולם מכירים. בגלל זה אתם עוד תראו שיגיעו עוד אנשים בהמשך.. בהייד פארק לפי מה שהבנתי תמיד הייתם תקועים עם אותם אנשים ובקושי הגיעו לשם אנשים חדשים.. ככה אני חושב

זה הסיפור

בואו נחזור כצת יותר משנה אחורה. באותם ימים עוד הייתי תלמיד בבית ספר והכרתי את אירו יותר משנה. יום אחד רציתי לחפש אליהם כתבות ב'וואלה' ופשוט כתבתי את השם שלהם בעיברית ומצאתי כמה תוצאות מעננינות יותר ופחות. אחת מהם הייתה הפורום בהייד פארק, שמחתי מאוד ליראות שיש כבר עוד כמה חבר'ה בראש שלי אבל לצערי כמה שניסיתי פשוט לא הצלחתי להירשם לאתר ההוא, אחרי איזה תקופה היה את המיפגש הראשון, אבל חשבתי שזה היה יכול להיות כצת מוזר להגיע עליו בתור מי שלא רשם שמה. [ושאני חושב אל זה, הייתי כבר אז צריך ליצור קשר עם מישהוא באיי סי קיו] אבל אז מישהוא שהניק שלו היה "סנייט ג'ון"
קיבל אישור ופתח פורום בתפוז. ומישם הכול היסטוריה

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

ג'וני שכובש בתמימותו..גרר אחריו למפלט החינני, לבבי והמשעשע אותו פשוטי העם חסרי היכולת המגלומנית מכנים-THE פורום.. אף אחד לא יכל להתווכח!! *או שכן?!* בכל מקרה כולנו צריכים לעצור ולהפנים מה ג'וני עשה עבור קהילת המעריצים בארץ!! lol ;)

AeroTom

New member
ואם כבר מאיה והייד-פארק:

היינו רוצים לראות גם פה כמות הודעות של מאיה ועידן כמו שהיו להם בהייד-פארק... היו לנו שמה כמה וכמה שרשורים הזויים ומשעשעים ביותר!

SaintJohn

New member
אני מוכרח להישבע שאני ממש לא זוכר

כמה הבטחתי לשלם לך תמורת צרור מילות חנופה מתקתקות. גלידה בשלל טעמים תספיק?

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

חנופה?! אפשר להוציא את ג'וני מהמגלומן אך לא את המגלומן מג'וני!! lol ;)

shellydeez

New member
אני הגעתי כי פגשתי את נועם...

אחד הרגעים הגדולים בשנה האחרונה
!

Aero Jury

New member
הסיפור שלי

לעולם לא אשכח את אותו לילה קריר בזמן הופעת בלוז בגבעתיים, כאשר נועם גילה לי בסוד על הפורום החדש שהוא עומד לפתוח, שכמובן לא ממש שמרתי בסוד...
וכל השאר זה כמובן היסטוריה! למרות שאני גם די מתגעגע לימים היפים של היידפארק.. אם מפרסמים הודעות ישנות מאותה תקופה אז אני מצפה שישלמו לי תמלוגים בהתאם! ;)

SaintJohn

New member
ואני פגשתי את עדי ואת שלי

כי הגעתי לפה
וגם לי זה היה אחד הרגעים הגדולים של השנה

*superstar*

New member
../images/Emo3.gif אני פה בגלל נועם, אבל הייתי פה

כשהפורום רק נפתח.. אז אפשר לומר שחזרתי.

rocket

New member
תפוז זה הבייתה השני שלי

אני גולשת בפורומים כאן כבר 5 שנים (מתוכם 3 אני מנהלת פורום משלי). הייתי מגלה את פורום אירוסמית בעדכון השבועי של המנהלים אבל נועם הקדים אותם ושלח לי הודעה (כי הוא רצה לפרסם את הפורום החדש בפורום שלי.

Hangman Jury 87

New member
אני זוכר איך אני הכרתי את הפורום

הזה.. ממש ממש במקרה מצאתי את נלה באייסי.... ראיתי שהיא אוהבת את אירו' אז התחלתי לדבר איתה ואז היא נתנה לי לינק לפורום הזה.. ולא ידעתי שהוא בכלל קיים... ואז נרשמתי בקושי הייתי גולש בתפוז

Bad Girl 15

New member
לא סיפור מרגש במיוחד..

סתם גלשתי לי כמו תמיד בתפוז...ואז החלטתי לפתוח את האותיות של הפורומים לפי הא' ב' לבדוק סתם איזה פורומים יש ..ו בא' מן הסתם מצאתי את אירו' ..שמחתי דווקא כי אירו' ממש להקה מדהימה שאני מעריכה ושומעת אז החלטתי להצטרף...:) ולא מתחרטת לרגע כי יש פה אחלה של אנשים!!

למעלה