זה די טיפשי......

• פותח הנושא yulki
  • פורסם בתאריך

yulki

New member
זה די טיפשי......

אבל אני אשאל בכל זאת... אני תלמידה בת 15 והשנה אני מסיימת את חטיבת הביניים ועוברת לתיכון. אני לא מוכנה להשתתף בספר המחזור ושישימו את התמונה שלי בו מסיבות אישיות ורציתי לשאול האם מבחינה משפטית, יש לבית הספר זכות לפרסם את התמונה שלי בלי רשותי..? אולי משהו עם הפרטיות....? תודה מראש גל

לא טיפשי ../images/Emo104.gif

השאלה דווקא מעניינת. לדעתי, מטרת התמונות היא מצד אחד יצירת יחסי ציבור לביה"ס, ומצד שני מתן מזכרת לתלמידים. אין דרך לחייב אותך להשתתף במערכת יחסי הציבור של ביה"ס, ואין דרך לחייב אותך לקבל מתנה. מנגד, בהחלט יש לך את הזכות לפרטיות, ויותר מכך - הגבלה בחוק על פרסום תמונות של קטינים.... אז בסך הכל - התשובה היא שלא יכולים לפרסם תמונה שלך נגד רצונך. מצד שני, כדאי שתחשבי טוב לגבי הסירוב. הרבה פעמים דברים שנראים לנו נכונים ברגע נתון, נראים אח"כ באור שונה.

yulki

New member
העניין הוא שהספר ....

לא ממש "מתפרסם"... הוא פשוט מחולק לתלמידי השכבה תודה תודה תודה! גל נ.ב אתה יודע אולי מאיפה אני יכולה למצוא את החוקים עליהם דיברת חקוקים? הייתי רוצה להציג אותם לגורם מסוים.... גל

תשובה

א. יש להם תמונה שלך? זה יהיה קצת קשה להאבק. ב. מגיע צלם לצלם את כולם? אל תצטלמי. ג. מקסימום יכתבו את שמך וישאר ריבוע ריק, אבל תחשבי טוב טוב לפני הצעד הזה. בהצלחה.

למעלה