זה דומה לנינט?? ??
ה הליאוריות New member 30/10/03 #7 טחחחחחחחחחח זו מעיין הוברמן ציירה...(אחות של ליאור)... היא ניסתה לעשות את התמונה הזו-----> אבל יצא משהו אחר..טחחחחחחחח
טחחחחחחחחחח זו מעיין הוברמן ציירה...(אחות של ליאור)... היא ניסתה לעשות את התמונה הזו-----> אבל יצא משהו אחר..טחחחחחחחח
ה הליאוריות New member 30/10/03 #9 באמת?? פשש...יאפה!! קיצר זזתי עם ליאורו'ש לספא *היתלהבות יתר..טחחחחח* ביי ביי לוב אוורי וואן!!
D dinora12 New member 30/10/03 #10 זה מדהים!!!!!!!../images/Emo95.gif לא יותר מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D dinora12 New member 30/10/03 #13 אגב...../images/Emo95.gif אני לא היתחברתי לאינטרנט והאינטרנט פועל לי,מוזה! (מוזר)
D dinora12 New member 30/10/03 #15 חחחחחח,הוקוס פוקוס!../images/Emo95.gif בילי בוקוס,שתהפכי....לעץ של קוקוס!!!!!!@!~!~!@!#!$%^#&^*)^(*)
D dinora12 New member 30/10/03 #16 ♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ סתם משו,לא משיעמום ()()()()()()(*)(*)(*)(*)(*)(*)($)($)($)($)@ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲
♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ סתם משו,לא משיעמום ()()()()()()(*)(*)(*)(*)(*)(*)($)($)($)($)@ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲ ♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲♦•▲
D dinora12 New member 30/10/03 #17 ♦•▲♦•▲♦•▲ מישהו♦•▲♦•▲♦•▲פה♦•▲♦•▲♦•▲בכלל?,♦•▲♦•▲♦•▲ניראה♦•▲♦•▲♦•▲לי♦•▲♦•▲♦•▲ שלא ♦•▲♦•▲♦•▲אני♦•▲♦•▲♦•▲לבד!!! ♦•▲♦•▲♦•▲
♦•▲♦•▲♦•▲ מישהו♦•▲♦•▲♦•▲פה♦•▲♦•▲♦•▲בכלל?,♦•▲♦•▲♦•▲ניראה♦•▲♦•▲♦•▲לי♦•▲♦•▲♦•▲ שלא ♦•▲♦•▲♦•▲אני♦•▲♦•▲♦•▲לבד!!! ♦•▲♦•▲♦•▲