זה בעלה של ריקי!!!

• פותח הנושא dor_
  • פורסם בתאריך

dor_

New member
זה בעלה של ריקי!!!

פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה...אז אולי אתם ידעתם את זה או משהו כזה אבל האיש שבא לבתיה הוא בעלה של ריקי!אני כמעט בטוח!!זה כ"כ מתחבר!!על ה-5 שניות הראשונות שהוא היה בחדר זה היה ברור!!!!!

../images/Emo58.gif למעלה../images/Emo70.gif

זהירוווווווווווות

dor_

New member
פששש עונים פה מהר..

גם אני חשבתי על זה...זה לא היה אפילו 5 דקות... וגם פה יש ספויילר??חשבתי זה מקורי של פורום דב"ז...בכל מקרה העניין עם בעלה זה השערה..אני לא יודע ולא בטוח בכלום..=\

חחחח...נגמר הפרק, כולם פה עכשיו..

הוא של כל הפורומים... ורוב הסיכויים שזה נכון ככה ש--->

גם לדעתי זה בעלה של ריקי כי

הוא אמר לפני שלוש שנים וזה מתחבר שהם חיפשו אותו שלוש שנים עם החוקר הפרטי ובדיוק בגלל זה לא מצאו אותו כי הוא נפגע בתאונה ואבדו לו המסמכים וכל מה שהוא סיפר. אגב, השחקן זה אייל שכטר לא?

כל מי שרוצה לדעת את ההתפתחות שלו

מיהו ,מהו ומה קרה לבעלה של ריקי שיצור איתי קשר במסר ואגלה לא,כי אסור לי לגלות דבר כזה שערורייתי

or 343

New member
השם שלו הוא ריקרדו

ככה כתוב ברייטינג, בטח הוא היה בחו"ל ואז הוא שינה את השם או משהו... ווי ווי, ברגע שבתיה תעלה על זה...חבל על הזמן

ספויילר !. אני כותבת מה יהיה

בתיה קודם כל תתאהב בריקרדו. היא לא תעלה על זה כל כך מהר וכשהיא תעלה על זה יהיה אקשן.

אני לא מאמין, הרסת לי את החיים

אווווווווווווווווף, לא יכלתי לשים ספוילר למעלה
הרסת לי את כל המתח, באמת תודה, אוףףףףףףףףףףףףףףף

shirakl

New member
../images/Emo58.gifספוילר מעלי../images/Emo58.gif

דבר ראשון - ברוך הבא לפורום
דבר שני - יש לנו נהלים לגבי ספוילרים בפורום אותם אתה מוזמן לקרוא במדריך הספוילרים המלא הרץ בטאגליינס של הפורום
ע"פ הנוהל - בפעם הראשונה שמישהו כותב ספוילר לא מסומן אנו נותנים לו אזהרה, ובפעם השניה הספוילר ימחק ותיאלץ להעלותו מחדש עם הסימן המתאים (
) בכותרת תודה ויום טוב

הרי רשמתי שאני אכתוב מה יהיה אז

מה הקטע שהרסתי לך את החיים? יכולת לא לקרוא. מה יותר ברור ממה שכתבתי? מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא. אני הזהרתי.

אדוושי

New member
היא לא התכוונה אלייך ../images/Emo4.gif

היא דיברה על דור (?) זה שפתח את ההודעה..... היא גם לא הגיבה לך.....

הבנתי שהיא לא דיברה עלי. דיברתי על

זה שכתב שהרסתי לו את החיים שכתבתי מה יהיה (אני לא יודעת את שמו) בטעות יצא לי לכתוב את זה כתגובה מתחת להודעה של שירה.

אדוושי

New member
../images/Emo4.gif

הוא התכוון לדור שכתב את ההודעה
שימי
! ואז לא "תהרסי לו את החיים"

shirakl

New member
מילים כדורבנות../images/Emo70.gif

שימו לב לכללי השרשור - שימו לב כתגובה לאיזו הודעה כל הודעה נכתבת, וכן שימו לב מתחת לאיזו הודעה אתם מגיבים, אל מנת לא לבלבל וליצור טעויות

dor_

New member
אבל...

זו הייתה "השערה"..הרי ספויילר צריך לשים כי יש כאלה(כמוני למשל) שרוצים לראות את הכל בסדרה, אם אתה קורא על זה לפני זה מוריד בהרבה מההתרגשות בסדרה..אבל ההודעה שלי זו הייתה השערה,ככה שכל אחד יכול לטעון אחרת...פשוט העלתי רעיון(כמו הודעה שנכתבה היום, של השערות לגבי סוף הסדרה..

דההה כי זה הרי כל כך שקוף!!!

הרי למה שיראו מלכתחילה את הבן אדם הזה אם הוא לא שייך לעלילה ... וזה מסביר גם את הקטע שלא מצאו את בעלה של ריקי כי הוא חולה במחלת השיכחה ובגלל שהוא לא יודע איך קוראים לו ואין לו שום מסמך זה מסביר למה לא מצאו אותו

לא חשבתי על אף פעם../images/Emo70.gif פשש איך

הגעת למסקנה הזו
למרות שגם לי זה נשמע ממש נכון
וואי.. אם זה הבעל של ריקי אז זו תהיה ממש שערוריה
וואי..

למעלה