זה בא ללא התראה

• פותח הנושא BaXi
  • פורסם בתאריך

BaXi

New member
זה בא ללא התראה

אתחיל בזה שאני נשוי, אוהב את אישתי ואוהב את הסקס איתה אבל תמיד יש את הדשא של "השכן" שהוא מושך אותך אלוי לשבת בו ולהנות ממגעו הרך והמלטף וגם לשכב עליו... ערב אחד יצאנו למפשג חברתי ושם היו חברים וחברות שהכרנו וכאלה שלא. ישבנו לנו בפינה מאוד חמודה עם מיזרונים וכריות, שולחן נמוך עם נרות והיין שיחק תפקיד ראשי על השולחן, המוזיקה הריצה אותנו על מקום מושבנו והאוירה הייתה שמיימית. לפתע הופיעה חברה של אישתי שהן חברות ותיקות והיא הייתה עם חברה אחרת שלה. והן כמו חברות ותיקות וטובות התיישבו אחת לצד השניה והתחילו לדבר על הא ודה כאילו משלימות את החסר, ואני רואה את החברה של החברה יושבת כזה בצד כאילו לא שייכת ולא יודעת מה לעשות עם עצמה וכאן הייתי כבר ברקיע מרחף מהיין שהיה מעולה והמוזיקה הקפיצה אותי אל על - קמתי לעברה והצעתי לה לרקוד, היא הביטה לעברה של אישתי שהייתה עסוקה בשיחה, שמה ידה בידי וקמה. הלכנו לעבר הרחבה שהייתה מלאה...והיא צועדת לפני עם חצאית רכה שגולשת על גופה המעוצב ובצעדים ענוגים היא מניעה את ירכיה, הכתפיים משוכות לאחור ושיער גולש על כתפיה, מסתובבת לעברי ומתחילה לנוע בקצב השצף כשהחולצה המכופתרת שלה למחצה מגלה את תנועת שדיה, תוך כדי ריקוד הגענו לפינה שלא יכולנו לראות את אישתי...ולא ברור מי הוביל לאותה פינה היא, אני או המשיכה הבילנו נשלטת, שיר איטי וסוחף עם אורות עמומים ביותר הינו צמודים אחד לשניה, תחילה לא ידעתי איך להחזיק בה אבל היא הובילה את ידה לעורף המורכן אל צווארה וחרשה את הקרקפת שלי בציפורניה הקטנות שצימרר את כל גופי, התחלנו להיתגופף כשאני מרגיש את גבריותי נצמד אל ביטנה והיא שולחת יד לישבן ולוחצת אותי ומצמידה אותי, בזה הרגע הובלתי אותה לעבר המירפסת ודרכה אל הגינה...האויר הצלול והקריר משהו נתן לי את התחושה שאני בגן עדן...המשכנו עד לשורת העצים והתיישבנו על הספסל כשהיא נשענת עם גבה אלי...ואני חובק אותה עם ליטוף על שדיה והפיטמות הזקורות שלה מקפיצות אותה ממגע ידי ובליטוף איטי אני גולש אל ביטנה והיא מרימה רגל על הספסל שגורמת לשימלה החלקלקה לגלות את ירכיה עד למפשעה, והיא מרימה ידיים אלי ומושכת אותי לעברה...ידי מחליקות למעמקי המיפשעה ומגלה את שמסתתר מאחורי החוטיני...מגולח למישעי ורטוב כמו עיין החיים. קמתי על רגלי והיא נישכבה על הספסל והלשון שלי החלה לעבור על חלקי גופה הגלויים והיא תוך כדי פורמת את מיכנסי ושולפת את זכרותי מתחתוני מלטפת ברכות ואף שולחת לשון ארוכה לאורכו ורוחבו, תחושת האנדרלין החלה להציף אותי וגלילי זיעה הציפו את פניי, היא היתרוממה והושיבה אותי על הספסל ושהוציאה קונדום < לא יודע מאיפה אבל זה נתן לי תחושה טובה של ביטחון והגנה > ועטפה אותי בקונדום עם תנועות ידיים מנוסות, היתיישבה עלי לאט לאט, עולה ויורדת כשהיא מדגישה את התחושה של החדירה והיציאה, לוחשת לאוזניי מילים גסות על מה ואיפה שהיא מרגישה אותי, התנועות החלו להיות יותר ויותר חדות ומהירות ודשיה מרחפות על פניי ולפתע הציפה אותנו תחושת השיא כשהיא מחלישה אותנו והרכינה אותנו אחת לעבר השני, שפתינו נדבקו לנשיקת ניצחון התשוקה. היא היתרוממה מעלי סידרה את עצמה וצעדה פנימה ואני נשארתי עוד דקות מספר להבין מה עברתי ואיך הגעתי למצב של מימוש פנטזיה בלי לתכנן ו/או לצפות לה מה שהופך פנטזיה למציאות בילתי נשכחת. נכנסתי פנימה ואחרי שטיפה קלה של זיכרותי ושל פני חזרתי לשבת ליד אישתי שהיא הספיקת לפתח שיחה חדשה עם חברה אחרת. את אותה חברה של החברה לא ראיתי עד היום זה שנים ובכל פעם שאותה חברה מודיעת שהיא קופצת לביקור אני מצפה לראות איתה את אותה חברה.

*g99

New member
ברוך הבא..

אין ספק שריקוד יכול להקפיץ..ולא רק אנשים
. תמיד ידעעתי שריקוד צמוד אחד מוביל לדבר אחר.. אני יודעת עוד דבר,הדשא של "השכן" יכול להיות הכי ירוק ומגרה..לפעמים גם טעים
אבל אני לא הייתי מסתכנת עם ה"שכן"..זה לא בריא. g99...

אוייייייי אויייייייייייייי

אני אוהבת את הדברים המענגים האלו, שבאים בהפתעה. זה הכי מהנה........... מלאכית כחולה

טלסקופ

New member
מלאכית יקירתי!

יקירתי - אני שופע הפתעות. אני אשלוף לך שפן באמצע, ארקוד ברייקדנס תוך כדי, אעשה סלטה ופליק-פלק לאחור אני אפתיע, רק בואי!

למעלה