זה בא באיחור אבל...

ילד רע 15

New member
זה בא באיחור אבל...

ראיתי היום בסינמה סיטי את למראית עין אין לי מלים - חוץ מטלי שרון שהיא אחל'ה שחקנית על היוצרים הבימוי הצילום האקפטים התסריט השחקנים וה-שחקנית שמפתיעה שם יותר מכולם, ויש גדולים שמה בקולנוע הישראלי טלי שרון - משחקת עיוורת פשוט מושלם.. סיפור קשה, עצוב, מחובר מאוד למציאות וכ"כ אהבתי את המשחק של טלי, רואים שהיא משהו מיוחד, והיופי הייחודי הזה, היא הוסיפה המון לעוצמתיות של הסרט האיכותי הזה ומי ייתן ותשתתף בעוד

מי יתן באמת

רק אם אפשר בלי שחקני משנה מסוימים אהממממלירוןיעלאהממממ תודה
טלי אכן אחלה של עיוורת
ומזאת אומרת הוסיפה עוצמתיות היא העצמה כולה אם אפשר שאלה מה זה ילד רע בגיל 15? מה אתה כאילו הולך לישון אחרי שההורים מתירים לך?
**הייתי חייבת**

ילד רע 15

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

הוסיפה לעוצמתיות.. גם ככה הסרט היה מרגש ועוצמתי כ"כ כל האפקטים המרהיבים, הצילום המיוחד שהתמקד בפרטי- פרטים שהם חלק מהמציאות שלא ניתן להסביר, וכל קטע שהיא בכתה, כל קטע שראו איך שהיא נוגעת במעקה, שהיא פותחת את המקל הליכה פשוט עשה צמרמורת... אבל הקטע הכי יפה היה כשהיא בכ"ז נכנסה לחדר הריחה ת'בושם התחילה לבכות ודפנה (ככה קוראים לה?
) התחילה לצעוק... ואיך שהיא רעדה והכל חחח והילד רע 15 זה בגלל ילדות רעות(ואני בן 15) עזבי... והרצתי חיפוש בפורום, מאוד מפתיע אותי שקטלו את הסרט, הוא הסרט הישראלי הכי טוב של 2006, אני חושב.. מבין אלה שיצאו

m e m o r y

New member
מי קטל אותו???

דווקא חיפשתי באובססיביות ביקורות, והן היו סה"כ סבבה לגמרי...

אכן טלי ../images/Emo47.gif

למראית
ומי שאומר אחרת סתם מקנא!!!! טלי שחקנית מעולה והסיפור באמת מעניין ומאתגר מבחינת הבימוי והצילום. הוא הסרט הטוב ביותר בכל הזמנים!!! טוב לפחות עד שיצא עוד סרטלי חדש
וכן היו בו הרבה קטעים שווים ובגלל ש"נזכרת באיחור..."
אז אין לי ממש כוח לחפור עליהם מחדש אתה מוזמן לעשותחיפוש מתקדם על למראית עין בפורום הזה ולהכין עצמך מראש לימים של קריאה מורטת עצבים של הודעותינו החפרניות במיוחד ראה הוזהרת לא לבעלי לב חלש

ילד רע 15

New member
חיפשתי ב"מתקדם" בפורום

ויצא 250 תוצאות קראתי בינתיים 100-דווקא במהירות מחר אמשיך סרט פצצה ואני מת שיגיע לDVD נראלי לקראת החופש הגדול ככה, אני ארכוש אותו סרט שאפשר לראות כ"כ הרבה פעמים

100 תגובות??? אתה מהיר ../images/Emo12.gif

זה יוצא להשכרה ביוני ולרכישה ביולי אז אל דאגה יהיה לך מה לראות בחופש הגדול... אגב אם אין לך הוט בבית אז....

מה זה אין לך הוט?????????../images/Emo46.gif

גם אוהב את יעל שרוני וגם אין לך הוט????עזוב אתה לא בחור כלבבי ילד רע ומאכזב שכמוך.....

למעלה