זה באמת עובד

ליאורה82

New member
זה באמת עובד

לפני כחודשיים השתתפתי בארוע של תפוז ואקטיביה ארוע מושקע שבו הכרנו את הבנות מהפרסומות בטלויזיה קיבלנו גם גביעי אקטיביה לנסות בבית. הרעיון היה להתמיד כל יום באכילה של גביע אקטיביה אחד. למחרת אכלתי גביע אחד - הרגשתי שהגזים שיש לי כל יום בגלל אכילה לא מסודרת ולא נכונה נעלמו למעשה מהרגע שבו אכלתי אקטיביה ועד שעות הערב לא סבלתי מגזים בכלל. התמדתי באכילה במשך שבוע (היו לי שותפים לגביעים שנהנו מהם מאוד). לאחר שעוד שבוע עבר, התחלתי שוב עם גביע אקטיביה ליום. לאט לאט שמתי לב שבשעות הערב אין כבר תחושת נפיחות. אני לא אוכלת אקטיביה בשביל דיאטה - רק בשביל התחושה של הנפיחות שהיא נעלמה ואיננה שמתי לב שכשאני מפסיקה - הרגשת הנפיחות חוזרת ואיתה גם הגזים הרבים (אני עדין אוכלת בצורה לא נכונה) הכי אני אוהבת את האקטיביה דובדבן. המלצה שלי תנסו - לא יום אחד אלא במשך שבוע או שבועיים רצוף. ליאורה

ליאורה82

New member
באקטיביה יש

לפני זה כדאי שתדעו שהעיסוק שלי הוא הנהלת חשבונות לפי מה שאני יודעת אקטיביה הוא יוגורט עם חיידקים פרוביוטיים חיידקי ביו והוסיפו להם גם חיידקי bifidus artiregularis החיידקים האחרונים עמידים יותר במערכת העיכול בחלק ממוצרי אקטיביה יש פרי בחלק יש דגנים (שיבולת שועל או גרנולה) פירות אדומים הדגנים בדרך כלל מגיעים עם תוספת של פירות יבשים המידע על החיידקים לקוח מברושור שנתנו לנו לדעתי מידע יותר מפורט תוכלו למצוא באתר של אקטיביה. Activia.onlife.co.il

האם השימוש במוצר הזה נבדק לטווח ארוך?

יודעים מה קורה לאנשים שצורכים את המוצר לאורך זמן ארוך ?

ליאורה82

New member
צריכה לאורך זמן

קודם כל סליחה שלא עניתי קודם, פשוט היתה לי בעיה במחשב. צריכה לאורך זמן גורמת לתחושה יותר טובה בבטן, - אין הרגשה של כבדות או נפיחות שוב, אני לא בקטע של דיאטה למרות שלא יזיק לי להוריד כמה קילו. הבטן שלי נעשתה פחות נפוחה - ככל הנראה היציאות היו יותר טובות אולי בגלל זה? לא יודעת. התחושה הכללית שלי היא טובה. אני לא יכולה להגיד שאני מתמידה לאכול כל יום מחודש ינואר אקטיביה אחד ליום, אבל אני משתדלת. בד"כ שישי שבת אני לא אוכלת אקטיבה

cwen

New member
אז למה לא לקנות כמוסות עם החיידקים?

יש את הכמוסות כתוסף מזון.

ליאורה82

New member
כמוסות

סליחה שלא עניתי עד עכשיו היתה לי בעיה במחשב אני לא חושבת שזה אותו הדבר הרי ביוגורט יש גם חלב, סיבים עמילנים וסידן יש דברים נוספים שאין בכמוסות

cwen

New member
אבל מה שעוזר לעיכול אלה החיידקים, לא?

את יודעת שגם ביוגורט, החיידקים המקוריים שהופכים את החלב ליוגורט מתים בתהליך העיקור (כדי שהמוצר לא יתקלקל עד שיגיע אליך הביתה), וממילא החברות מוסיפות את החיידקים באופן מלאכותי לאחר מכן. אז אפשר כבר לקחת כמוסה וזהו. סיבים אין יותר מדי בחלב למיטב ידיעתי, סיבים יש בירקות, פירות, דגנים וקטניות. וחלב גם לא כזה מקור מדהים לסידן, החלבון שלו גורם לבריחת סידן. אז נשארנו שוב רק עם החיידקים...

ליאורה82

New member
כמוסות

ובכמוסות אין עוד דברים? אם את אומרת כנראה שאת יודעת. אני לא צורכת את הכמוסות של הויטמינים (קניתי בעבר את האומגה 3 וגם ויטמין C כי החלטתי שאני לא אוכלת נכון וכדאי שאוסיף משהו לתזונה שלי לא התמדתי בהם) - כך שאין לי מושג לגביהם. הייתי מפנה את השאלה הזו לאקטיביה אשאל אותם

למעלה