זה באמת ככה או שזה רק אני?!

Evil Gremlin

New member
חחח

אני לומד..אה..כלומר למדתי (קשה להתרגל) בביה"ס ש99 אחוז בו היו רוסים.. אצלנו בשכבה היו אולי 10 לא רוסים..אז לי לא היו בעיות כאלה

d e v i l16

New member
חח אני מזה מבינה אותך...

למרות שאצלי בב"ס יש מעט כאלו אבל ככה כשאני מסתובבת בתל אביב או בכל מקום אחר אני רואה אותן ובא לי להקיא מהן... וכולם ניראות ככה: עם גיזרה נמוכה שרואים להן את החריץ (ויש כאלו גם עם שערות בעעעעעע) גופיית/חולצת בטן בצבעים בוהקים .. כל השומן שלהן נוזל מהצדדים והכי גרועה שהן חושבות שהן הכי רזות שיש...הן לובשות נעלי פייטים שיש לכל העולם ובת דודתו.. השיער שלהן שרוף מפן (ומסריח בטירוף) עם קליפס או תלתלים ספוגים בטון קרם (כמו שאמא שלי אומרת כמו"אבליזני קושקי (זה אמור להיות ברוסית חח )) אה ועגלים צמידים שרשראות מפלסאיק והן מתאפרות לב"ס כמו דרגקוויס איכס הן ממש מגעליות וחסרות חוש לבוש.....

Evil Gremlin

New member
אוההההההההההה

איך מעצבן אותי החריץ!!!!!!!!!!!! אני שונא אותו!!!!!!!!!!!! זה נשמע מוזר

בלי להכליל

אני חושבת שאנחנו מתלבשות יותר יפה
וזה מתבטא בין היתר בזה שאחנו לא נלבש (כמעט תמיד) נעלים ורודות עם נצנצים) וכל אחת תתלבש איך שמתאים לה ולא איך שמתאים לחברה שלי ששונה ממנה לגמרי. בכלל, תסתכלי על בנות בדיסקוטקים רוסיים- חוץ מזה שכולן פצצות, הן גם מתלבשות יפה.
כל הכבוד לנו
ובקשר לחצאית- בישראל לא הרבה בנות לובשות חצאיות סתם ככה. למה? לא יודעת. וחבל... זה בטח מסביר את המבטים.. אגב, קבלי ח"ח על החצאית. נשמע

Angel lips

New member
נכון באמת שמתי לב בנות רוסיות

במעדונים כל אחת דופקת הופעה מיוחדת במשהו כזה מעניין בדיסקוטק ישראלי הן ממש פשוטות ודומות... פעם אמרו לי שרוסיות רוקדת יפה מהגנים :)

אני חושבת שבנות רוסיות

הן גם יותר אלגנטיות. אני אומרת את זה רק לפי איך שנראים אנשים שאני מכירה, אולי אני טועה, אבל ככה זה נראה.

Evil Gremlin

New member
זה לאט לאט הופך ל..

דיון של "אנחנו מגניבים והם לא"... לא שאני מתנגד אנחנו באמצ יותר מגניבים!

לא שאני רוצה להעליב (כמובן)

אבל בשנים האחרונות כמעט על בחורות ה..אה... עולם.. לובשות אותם "מדים" : מכנס נמוך גזרה (או אפילו מתכופף גזרה), חולצת בטן (רצוי בצבע אדום או ורוד מזעזע. ולא, זה לא משנה אם הבחורה "מתאימה" לחולצה הזאת או לא) ומעין שילוב מזעזע של נעל ספורט שנראית כעשויה מצמיג של מכונית מירוץ באינדיאנפוליס, עם מעין סנדל שנראה לא נוח בכלל. מצטער שקטעתי את חדשות האופנה שרצו כאן. סתם רציתי להגיב.

Angel lips

New member
חחחחחחחחחח כמה שאתה צודק

אני בכלל לא אוהבת גיזרה נמוכה אפילו לא על רזות... אבל גם אני לא הולכת נוח... הנעליים שלי לפחות 10 ס"מ אחרת אני לא קונה אין מה לעשות.... אדום וורוד זה צבעים יפים אבל צריך להתאים תבגד לבחורה מישהי יכולה להראות הכי טוב בעולם אם תתלבש נכון וגם הכי מזעזע

Angel lips

New member
לא נכון

זה עיניין של העדפה... בשבילן ללכת אותו דבר זה מגניב... ללבוש חצאיות זה ממש לא באופנה... הן אוהבת ללכת אותו דבר לדבר אותו דבר ולהתלבש בסגנון הזה לדעתי בשבילן זה הכי מדליק :)

bariska

New member
גמני שמתי ../images/Emo23.gifלתופעה הזאת

אבל אצלנו כולם באים באותם בגדים רוב הזמן..(תלבושת אחידה
)

Angel lips

New member
גם לנו יש תלבושת אחידה רק חולצה

ואף אחד לא בא איתה.. החולצות שלנו קצרות וצמודות כאלה צנועות אבל יפות אני אוהבת אותן, איזה לכם יש?

bariska

New member
../images/Emo3.gifמכוערת..

רוב הבנים לובשים את החולצות הצמודות של הבנות נו אתם יודעים איך שהישראליים אוהבים..לדעתי זה מגעיל שבן לובש חולצות כאלה במיוחד כשאין לו ממש מה להראות..

Evil Gremlin

New member
רגע רגע... שמתי לב רק עכשיו..

"והיא טסה עם הפרצוף למטה את כל המדרגות" חחחחחחחחחחחחחחח
LOL חחחחחחחחח רואים שאת בת רוסייה אמיתית

למעלה