זה באמת כזה גדול?

• פותח הנושא gdd2
  • פורסם בתאריך

gdd2

New member
זה באמת כזה גדול?

היי
יכול להיות שלחלק זאת תהיה שאלה טיפשית אבל מסקרן אותי.
ראיתי בסרטים כאלו שיש להם זין ענק, פשוט ענק, 25-30 ס״מ
זה אמיתי.?
יש פה גברים שיש להם כזה ענק?
בנות הייתם עם כאלו גברים?
א. בנות אם כן אז איך החויה.
ב.פשוט זה נראה לי הזוי... לי יש 14.5 ואומנם זה נראה לי קצת קטן אבל פי 2 מזה זה פשוט נראה ענק...

בזמנו בסדיר היה אצלנו רוסי אחד שתמיד פחדתי להכנס למלתחות
להתרחץ כשהוא כבר היה שם כי היה לו וואחד כלי (הוא סיפר שיש לו לפחות 25 ס"מ וזה בהחלט היה נראה ככה) והוא כל הזמן היה אומר שהוא חרמן ...

זה נדיר ובטח שלא הממוצע

שעומד על 13-16סמ בזקפה לפי רוב המחקרים שראיתי.
&nbsp
בהרבה תמונות עושים פוטושופ ויתכן מאוד שגם בסרטים (זה אפשרי היום). בכל מקרה, קח בחשבון שמראש מלהקים לסרטים גברים עם גודל זין גדול מהממוצע. בדיוק כמו שרוב שחקניות הפורנו לא נראות כמו האישה הממוצעת ברחוב..
עוד משהו, חבר טוב שהוא סקסולוג סיפר לי שהשחקנים עושים היום השתלות והגדלות של הפין.
&nbsp
בכל מקרה, מניסיון החיים שלי (והייתי עם לא מעט גברים) לא פגשתי אף גבר עם זין באורך 25 ס"מ או יותר. פגשתי גברים עם איבר של מעל 20ס"מ שהיו ככ גרועים במיטה שגודל הזין שלהם בכלל לא היה מענג בשום צורה. פגשתי גם גברים עם 15 ס"מ שהיו מאהבים גאוניים, קשובים ומענגים.
בקיצור, עזוב את הגודל של הזין שלך- ותתמקד במה שבאמת חשוב במיטה:
ללמוד את הגוף של הפרטנרית שלך, להיות קשוב לה ולהתענג יחד על כל מה שאפשר.

ReaL Fun

New member
עיבוי כן

וניתן לנקת חלק מהקשרים בינו לבין השרירים מסביב כך שהוא נראה גדול יותר כאשר הוא רפוי, כבייכול הזין יותר "בחוץ" מכיוון שהריקמה המדוברת מתחילה טיפה עמוק יותר בתוך הגוף. אבל אין לזה השפעה ניכרת בעת זיקפה מלבד שינוי בזווית.
האם אני לא מעודכן?

מעבר למה שתיארת במדוייק

יש גם השתלות (שעל הנייר רלוונטיות לאנשים עם בעיות זקפה).
ממה שהבנתי מהחבר הסקסולוג יש כל מיני הזרקות והשתלות של רקמות שומן שנעשות בפרטי ולא מפורסמות באתרים הרישמיים.

Sharoman

New member
ראית פעם שחקני כדורסל מקרוב?

מדובר בהרי אדם בעלי גובה של 2.2 מטר של מסאת שרירים רוטטת.
אז קודם כל תההי בטוח שכפי שאתה לא נתקל בגברים בגובה של 2+ מטר קשה, באותה מידה למצוא גברים בעלי זין באורך שאתה מתאר.
כך שלא מדובר על ממוצע...
שנית, לא חסרים (בטח לא היום) שיטות להגדיל את אורך הפין הגברי במציאות או על רקע מסך הצפייה שלך.
וכמו שמיצי אמרה לך, גם שחקניות פורנו לא נראות כמו נשים ממוצעות.
למעשה, העלו לכאן פעם קישור לכתבה של כמה כוכבות פורנו דיי מפורמסות ללא איפור/פילטרים ובמראה הטבעי ביותר שתוכל לדמיין לעצמך.
אני מבטיח לך שאילולה כל התוספות שאיתן הן בדרך כלל מצתלמות אחוזי הצפייה בסרטי פורנו לא היו מגיעים לקרסוליים של מה שהם היום ולדעתי גברים היו מתרכזים הרבה יותר במה שקרוב להם יותר לבית....

אבל ממה שכן שמעתי על גבר מסויים עם איבר מוגזם (חבר משותף טוען שהוא מגיע לו עד לברך), הוא כלל לא נהנה ממנו, אלא אפילו סובל!
עד היום הוא מצא רק אישה אחת שיכולה להכיל כ 80% מהגודל שלו.
שלא לדבר על אוראלי או אנאלי שאפילו לא אפשרי מבחינתו...

יש אצלנו בבניין בעבודה ח.כושר ולפחות 2-3 פעמים בשבוע מגיעים
כמה חברה שצריכים להתכופף בשביל להיכנס ולעמוד שפופים במעלית בשביל לרדת לקומה 2- והכי מצחיק זה לראות אותם ניגשים שם לשירותים כי המסדרון בקומה הזאת מונמך והוא בגובה של מטר תשעים

&nbsp
אני תמיד נראה לידם כמו שהילד שלי נראה לידי - נמוכצ'יק ...

The Antiproduct

New member
That's what she said!

היה לי העונג להכיר מישהי עם חיבה ממש מוגזמת לאיברים מפלצתיים. כמו שיש גברים עם פטיש לחזה ענק והם לא מוכנים להיות עם בחורה בעלת חזה ממוצע או אפילו סתם גדול? ככה היא, רק עם פינים. אם גבר לא היה מוכיח לה שיש לו גדול במיוחד (22 ומעלה!) היא פשוט לא היתה נכנסת איתו למיטה.
היא טענה שלפחות חצי מהגברים חשו עצמם מלכי העולם והיו לא משהו עד גרועים במיוחד במיטה. לפעמים הם היו גם דושבאגס רציניים בנוסף. סה"כ היו לה רק שניים או שלושה גברים עם 24 ואחד עם יותר (היא טענה ש-26). עם ה-26 לא הצליח לה אפילו לרדת לו והוא לא התרשם. ה-24 היו אחלה מבחינתה.

אני מסכים בעיקר עם מה שנטען כאן מקודם לגבי הסרטים - האנשים שנבחרים לפי זה שיש להם זין גדול? אז מראש יש להם זין גדול. והם מצולמים כך שזה ייראה אפילו יותר גדול.

בקיצור, יש ויש, אבל כנראה מעט מאוד, ורק חלקם יודעים מה לעשות עם זה. ורק חלק מהנשים ידעו מה לעשות עם זה גם-כן.

dare devil ית

New member
יש לי בבית רפליקה של לקסינגטון סטיל

ולאם אתה לא יוסי מי הוא תעשה גוגל. אתה יודע כמה פעמים השתמשתי בגילדות הזה? פעמיים. זה הכל.
ולא בגלל שזה לא כיף. מאד נהנתי ממנו. אבל הוא דורש הכנה ומתיחה שלי. ושימוש בחומר סיכה לא משנה כמה אני רטובה. והחדירה הראשונית לא עבדה לי, היתי צריכה להוציא אותו ולהכניס מחדש לעט לעט. בפעם הראשונה גם דיממתי אחר כך
בקיצור זה כיף מידי פעם, אבל לא היתי רוצה בן זוג כזה.

למעלה