זה אפשרי?‏

זה אפשרי?‏

היי לכולם,‏ לילה טוב..‏ אני דיי חדשה פה.‏ רק קוראת,‏ היום החלטתי לשתף אתכם במצב שלי בתקווה שהעיצות שלכם יעזרו למצב שלי...‏ אם תסתכלו בפרופיל שלי תשימו לב שאני בת ‏17,‏ מה שנכון..‏ ותשאלו את עצמכם-מה לבת ‏17‏ ושידוכים? שתהנה מהחיים ואז תצא לשידוכים!‏..‏ בדיוק הכוונה שלי! רק..שיש בחור,‏ ‏‏(חייב להיות,לא? ‏:‏) ‏‏) שאני אוהבת.‏ מאוד.‏ ובגלל שאני אוהבת אותו כ‏"כ החלטתי להתנתק ממנו.‏ לפחות עד שנגדל קצת ונהיה רציניים.‏ החלטנו לחכות שנתיים, עוד חודש ימלאה לי ‏18.‏ והוא בן ‏19‏ וחצי.‏ עוד שנתיים אני אהיה בת ‏20‏ והוא בן ‏21‏ וחצי.‏ נשמע מתאים,לא? הבעיה-שאני מתגעגעת.‏ מאוד! ואני חייבת להחזיק מעמד שנתיים! איך אני יעבור את זה? ‏:/

אז היא תרד..

המטרה של הלהתרחק-היא בעצם כדי להכיר בעתיד כשידוך.‏ זה לא שהוא לא מכיר אותי או אני אותה-הוא בדיוק מה שאני מחפשת וזה הדדי.הרעיון הוא לא לשמר את האהבה כמו שהיא כרגע עד עוד שנתיים אלא לפתח חדשה בדרך הנכונה.‏ הבסיה שהגעגועים הורגים אותי...

00bar00

New member
זה יעבור..

אולי בזמן הזה תכירי מישהו יותר טוב בשבילך..או כמו שסילה אומרת-זה יעבור..‏ מקווה בשבילך..בהצלחה! ‏:‏)‏

00bar00

New member
אגב,‏ אני מכירה

זוג שעשו בדיוק את אותו הדבר וחודש שעבר התחתנו! היתה להם חתונה מדהימה! ‏:‏)‏

שםאנילא

New member
אין לזה גיל...אבל לא ניתן המשיך ולמשוך כך מה

שיש בינכם בהנחה שזה אמיתי... אם את רואה אותו בתור הבעל המיועד עם כל ההשלכות מסביב וכן הוא רואה אותך כך אז אין לכם למה לחכות... את בעצמך אומרת שנגמר החיפוש שלך ב"ה... מה יתן לך לחכות עוד כמה זמן? אם אחד מכם יכיר מישהו אחר הכל יקרוס, לא?!

החיפוש אכן נגמר.

ואני לא רוצה לחשוב שזה יקרוס.‏ אבל הלוואי וזה היה פשוט כ‏"כ..‏ לשנינו יש אחים גדולים בשידוכים וזה לא מקובל להתחתן לפניהם..‏ נחנו צריכים את הזמן הזה גם לעצמינו,לגדילה שלנו..ואני מקווה שמשמיים יסדרו את זה..‏!‏

למעלה