את זה לא ראיתי..!
יהיה די נחמד אם יעשו סרט ע"פ עולמדיסק. נראה שלאותו גולדמן יש רזומה מרשים (ואת פרינסס ברייד..! זה יכול להיות מעניין). חוץ מזה, נראה שהוא חכם, אם הוא אומר- "The thought of walking past a shop and seeing Granny Weatherwax with a kung-fu grip and rocket launcher in bendable plastic does somehow not actually appeal to me," אני מקווה, בכל מקרה, שאם יעשו סרט ע"פ עולמדיסק, הוא יפנה לקהל בוגר יותר, שלא ירוץ לחנויות כדי לקנות מרצ'נדייזינג. אבל מצד שני, אולי כאשר מדובר בסרט עם מכשפות וקוסמים זה בלתי אפשרי, כי מיד יתייגו את זה כסרט שפונה בעיקר לילדים, כמו שעשו עם שר הטבעות. הרע במיעוטו יהיה שיעשו מה שעשו עם "האחים גרים" שלא ראיתי, אבל אני יודעת שמדובר בסרט פנטזיה-אימה {ותקנו אותי אם אני טועה} ויוסיפו איזה "למבוגרים בלבד" מביך לשם הסרט. אוף, אני נקרעת מבפנים! *_* חשבתי על זה לעוד כמה שניות, והגעתי למסקנה שהפיתרון הטוב ביותר יהיה להפוך, בתור התחלה, ספר מסדרת המשמר לסרט. הוא משלב הכי פחות אלמנטים פנטסטיים {למרות הדרקון בתפקיד הראשי} ויש לו אווירה בוגרת יותר מאשר ספרי סתמרוח, למשל. כמובן שיש עוד בעיה, שהיא-כמה ספרים מהסדרה יתרגמו לסרטים? בעולם אידאלי היו הופכים את כל הספרים לסרטים, כאשר כל תת-סדרה יביים במאי אחר, כדי שתיווצר האווירה הנכונה בסרט {ולספרים הבודדים...שיחשבו על משהו} והסרטים היו משוחררים לבתי הקולנוע לפי סדר הספרים בסדרה. והכניסה היתה מוגבלת לאנשים שלא-קונים-מרצ'נדייזינג-אידיוטיים בלבד. אבל מכיוון שהעולם שלנו לא מושלם, זה יהיה מבאס במיוחד אם ייצא סרט ע"פ עולמדיסק שיגרום לכל המעריצים הנלהבים להזיל ריר ובסוף יתברר שאין תקציב כדי לסיים להפוך את הסדרה לסרטים {ובכלל, נראה שטרי לא מפסיק לכתוב!} ואז יחתכו את הכל בברוטליות באמצע. טוב, ההודעה כבר נעשתה ארוכה מידי ואין טעם להשלות את עצמינו. בסוף לא יהיה שום סרט. גולדמן לא נראה נלהב במיוחד, וכנראה שדי בצדק, ואולי טרי יודע שגולדמן בחיים לא יסכים לכתוב לו את התסריט ולכן הוא החליט שרק אותו הוא רוצה {כדי לא לצאת פוץ ליד כל המעריצים שמחכים כבר שיעשו מהספרים סרט}. ובנימה אופטימית זו---