זה איילון!!! דמיינו שזה המשתמש של איילון (AYALON6) ששולח ת'הודעה הזו!
פ פנטילון New member 1/12/03 #1 זה איילון!!! דמיינו שזה המשתמש של איילון (AYALON6) ששולח ת'הודעה הזו!
ה האינקוויזציה הספרדית New member 1/12/03 #10 כן אני לחצתי על הוספת תגובה אבל אז עשיתי משו אחר וכתבתי את ההודעה ושלחתי אותה כמה דקות אחרי. קיצר אנחנו מתקשרים טלפתית. במישור אחר לגמרי. אמא שלך זונה
כן אני לחצתי על הוספת תגובה אבל אז עשיתי משו אחר וכתבתי את ההודעה ושלחתי אותה כמה דקות אחרי. קיצר אנחנו מתקשרים טלפתית. במישור אחר לגמרי. אמא שלך זונה
ה האינקוויזציה הספרדית New member 1/12/03 #5 אההההה רק עכשיו אני מבין שזה אתה... כתבת כאן כמה הודעות נכון?
S Status Apilepticus New member 1/12/03 #9 ת'מאומואים! כמה הומואים אתם יכולים להיות... ??? וזה לא "יש לך בעיה" זה "ישך' בעיה?".
R R a a B New member 3/12/03 #30 עוד הוכחה אתה אמרת לי ולארן שארן שינה את ההודעה אחרי שהגבת. שים לב לשעות שההודעות נשלחו: ארן פירסמם את התמונה ב 20:45. ואתה בשעה 21:44. אז אתה לא יכול להגיד שהוא שינה.
עוד הוכחה אתה אמרת לי ולארן שארן שינה את ההודעה אחרי שהגבת. שים לב לשעות שההודעות נשלחו: ארן פירסמם את התמונה ב 20:45. ואתה בשעה 21:44. אז אתה לא יכול להגיד שהוא שינה.
פ פנטילון New member 3/12/03 #32 בתפוז אי אפשר בכלל לערוך הודעות נקודת איכות להייד פארק למרות שלפני חצי שנה הם שמו הגבלה שאפשר לערוך רק שעה אחרי
בתפוז אי אפשר בכלל לערוך הודעות נקודת איכות להייד פארק למרות שלפני חצי שנה הם שמו הגבלה שאפשר לערוך רק שעה אחרי