זה אחד הדברים!!!!

uvdude

New member
זה אחד הדברים!!!!

סיפור קטן לפני שבוע הזמנתי מאתר באינטרט כמה דברים נחמדים ל3310 שלי (קניה מעולה, משלוח מהיר ומחירים חבל"ז)... בקיצור היום חיברתי את ה3310 שלי למחשב עם הכבל והתחלתי לשחק (כמנהגי
אני חייב להשביע את יצר הסקרנות שלי חחח) a-n-y-w-a-y.... יש תוכנה חמודה שנקראת netmonitor שיכולה לעבוד או דרך המחשב או כתפריט מיוחד בפלאפון אני מחטט שם קצת. קורא כמה manualים, יאדה יאדה יאדה. ומגלה שבתפריט 20, שורה שניה בצד שמאל (ככה מופיע בפלאפון - מוזמנים לנסות) יש לא אחר מאשר מד מעלות!!!!! אתם קוראים נכון
על הבטריה (רק בחלק מהדגמים, אציין, לא יודע בדיוק איזה) מסתבר שיש טרמומטר שנועד למדוד את טמפרטורת הבטריה אבל לאחר כמה וכמה בדיקות שערכתי גיליתי שהוא מודד בדיוק לא רע בכלל את טמפרטורת האוויר
איזה שוס הא? בקיצור אני ממש מתלהב מזה כמו שאתם רואים
אז מישהו אי פעם נתקל בזה או שאני הראשון?

כן יש כמה וכמה דברים נחמדים

תחטט עוד קצת ותמצא מונה הודעות, מד התיישנות בטריה, עוצמת בטריה וכל מיני דברים נחמדים. טיפ, תלחץ סולמית רצוף כדי לקבל מידע על כל ערך.

eranavni

New member
STOP

אני חייב שמשהו יסביר פעם אחת ולתמיד איך אני עובד עם זה נ.ב הכבל עדיין לא הגיע והוא יצא לפני שבועיים
יש פה משהו מאיזור הקריות שיש לו כבל שיכול ללמד אותי אולי 3310FOREVER יודע

uvdude

New member
כן ראיתי ../images/Emo13.gif

תוכל לפרט על הטיפ? איך הוא בדיוק עובד? אני ראיתי פה ה-מ-ו-ן דברים נחמדים

הבנתי כבר

שיש לך מניואל שמסביר על התפריטים. אז הם רושמים שם גם מה שכתוב בהסבר בתפריט (יעני כוכבית רצוף). למשל ניקח את תפריט 20, תלחץ כוכבית רשוף ותראה במד מעלות: Btemp או משהו כזה, יעני Battery Temperature וגם לגבי הטעינה, אגב הרבה דברים נחמדים קורים כשתחבר את הטלפון למטען, תראה הרבה דברים זזים

למעלה