זה או זה.

ליעתע

New member
זה או זה.

כי אין לי רעיון איך לקרוא למשחק הזה XD scary miss Mary הציעה משחק, אבל היא לא פתחה שירשורP: אז הרשתי לעצמי לגנוב לה קצת ולעשות משחק דיי דומה. לדוגמא: אני כותבת בכותרת קיץ או חורף? והבא אחרי כותב את התשובה ובהודעה עצמה שואל שאלה אחרת..הולך?=] אבל תשתפו פעולה! אל תיהיו זבל:\ אז.. סרט אימה או קומדיה רומנטית?

קומדיה../images/Emo45.gif../images/Emo184.gif

שוקולד חלב או לבן?

חו"ל../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

כי אני פטריוטית בשיט!! וניל או שוקולד? {אני לא מקורית נו];}

ליעתע

New member
ברור שפיצה*-*

כובע מצחיה או כובע צמר? *לא אני לא יודעת מאיפה זה בא לי

scary miss Mary

New member
צמר

עכשיו אני לא עושה 'זה אוזה' כי זה חרא! סידרה אהובה (תגידו רק אחת גם אם יש לכם אלף ואחרי זה תרשמו שאלה אחרת)

../images/Emo220.gifמגלים עם דורה

מה זוהר בלך להרוג אותי?XDDDDDDDDDDD אוי..רענן..מגלים עם דורה זה בגלל מה שאני עוברת!!! היא יודעת איך ללמד אנגלית!!XDDDDDDDDDDDD נחזור לזה או זה... גיטרה אקוסטית או חשמלית...=]

Frankielover7

New member
אני מצווין תודה ששאלת P:

השאלה שלי קשה.. מאוד! פראנקי או ג'ר?
ואלתביאוליתשובהאחרת XD

../images/Emo220.gifושאלה בשביל נופר

כי דניאל הגאונה לא רשמה.... מה חדש כפרע?XD[= או יה[= יש לנו שם נורמאלי(בערך)לקבוצהXDD אחרי שעה ארוכה של מחשבות...של רעינות...של כל דבר שניזרק לאוויר... נבחר דוי(או זה גדולXDDDDD)בדוגרי אמור להיות לזה ראשי תיבות..אבל על זה עוד לא חשבנו... "אולי אתה לא יודע מה זה....ואולי גמני לא יודעת מה זה...אבל יום אחד...כולנו נדע מה זה"XDDD[=

../images/Emo220.gifנממ מי אמר שיהיה לזה ראשי

תיבות? XD מה זה? דל"ת?(די לראשי תיבות)גם זה עלהXD בדוגרי זה עלה כזה... דוי... זה היה שהמדריכה שלנו באה לומר די ויצא לה דוי..ניראה ליXDDDDD

למעלה