זה או זה

ady18

Well-known member
זה או זה

מעיל או זקט? סוודר או חולצה ארוכה שוקו או תה? בננה או תות? תפוח או אגס? מלפפון או עגבניה? רדיו או דיסק? לחמניה או פיתה? לחם או פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד חלב או מריר? עוגיות או ופלים? במבה או ביסלי?

linoy7

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

מעיל או זקט
מעיל
סוודר או חולצה ארוכה
חולצה ארוכה שוקו או תה
שוקו
בננה או תות
תפוח או אגס
תפוח מלפפון או עגבניה
מלפפון רדיו או דיסק
דיסק לחמניה או פיתה
לחמניה לחם או פיתה
לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס
שוקולד שוקולד חלב או מריר
חלב
עוגיות או ופלים
עוגיות במבה או ביסלי
במבה

../images/Emo187.gif עונה../images/Emo79.gif

מעיל או זקט? מעיל סוודר או חולצה ארוכה? סוודר חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? בננה תפוח או אגס? תפוח תפוח מלפפון או עגבנייה? תפוח מלפפון רדיו או דיסק? דיסק, אבל מה קשור שלושת הדברים? דיסק לחמניה או פיתה? דיסק, אבללללל מה זה קשוווווור?! לחמניה לחם או פיתה? כבר יותר קשור. לחמניה לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או וופל? עוגיות עוגיות במבה או ביסלי? במבה

chagiti

New member
עונה...משעמם לי אז אני יענה..חח

מעיל או זקט?ז'קט סוודר או חולצה ארוכה?חולצה ארוכה או קפוצ'ון שוקו או תה?שוקו בננה או תות?תות תפוח או אגס?תפוח מלפפון או עגבניה?מלפפון רדיו או דיסק?דיסק לחמניה או פיתה?לחמניה לחם או פיתה?פיתה פיתה עם שוקולד או עם חומוס?שוקולד שוקולד חלב או מריר?חלב!! עוגיות או ופלים?עוגיות במבה או ביסלי?ביסלי!

עונה

מעיל או זקט? ז'קט סוודר או חולצה א רוכה חולצה ארוכה שוקו או תה? שוקו בננה או תות? תות תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? עגבניה רדיו או דיסק? דיסק לחמניה או פיתה? פיתה לחם או פיתה לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלב עוגיות או ופלים? אף אחד במבה או ביסלי? שניהם

cate71

New member
אני

מעיל או זקט? מעיל סוודר או חולצה ארוכה?סוודר שוקו או תה? שוקו בננה או תות? בנננה תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה?מלפפון.....עגבניה עושה לי פצעים על הלשון רדיו או דיסק? דיסק לחמניה או פיתה? לחמניה לחם או פיתה? לחם קל פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלבבב עוגיות או ופלים?ופלים במבה או ביסלי? במבה לולו..חעעעעעעע

../images/Emo214.gifעונהנהנה../images/Emo94.gif

מעיל או זקט?ג'קט ג'ינס
סוודר או חולצה ארוכה-חולצה ארוכה. שוקו או תה?שוקו
.. בננה או תות?
תפוח או אגס?תפוח. מלפפון או עגבניה?עגבניה. רדיו או דיסק?דיסק. לחמניה או פיתה?פיתה. לחם או פיתה-פיתה. פיתה עם שוקולד או עם חומוס?-שוקולד. שוקולד חלב או מריר?-חלב. עוגיות או ופלים?-עוגיות. במבה או ביסלי?-ביסלי. וואי, זה היה אחד השאלונים הכי קשים שעניתי עליהם. אני אוהבת כמעט הכל
...

D o r B

New member
עווווווווונה../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

מספיק תשומת לב?
מעיל או זקט? זקט.. יותר נוח אבל פחות מחמם
סוודר או חולצה ארוכה? חולצה שוקו או תה? תה בננה או תות? תות. שיהיה
תפוח או אגס? תפוח מלפפון או עגבניה? שניהם
רדיו או דיסק? דיסק לחמניה או פיתה? לחמניהההה לחם או פיתה? לחם פיתה עם שוקולד או עם חומוס? שוקולד שוקולד חלב או מריר? חלב
עוגיות או ופלים? עוגיות במבה או ביסלי? במבה

למעלה